Algemeen: Mijn vilt stash

Reclame

sfeerfoto stash
Het is natuurlijk iets minder chique en sexy dan hoe fashion- en beatybloggers hun stash presenteren, maar hopelijk vinden jullie het leuk om mijn knutselstash te zien.

Stash bakken
Dit zijn mijn bakken met knutselspullen. Zoals jullie zien zitten de meesten helemaal gevuld, dus komt er weer snel een tijd dat ik een nieuwe bak bij de Action moet gaan halen. Het voordeel van deze bakken is dat ze makkelijk stapelen (als je ze niet te vol doet 😉 ) en de vilten lapjes er liggend inpassen zonder dat je ze moet vouwen.

Stash map en vilt
Als eerste, mijn map met patronen. Ik bewaar elk patroon in een insteekhoesje. In elk insteekhoesje zit een patroon en een uitgeknipt patroon.

Mijn vilt bewaar ik in 3 pakken. Ik denk altijd maar zo, je kunt nooit genoeg vilt hebben. Het vilt bewaar ik op kleur in bewaarmapjes.

Stash Bak en borduurgaren
In deze bak bewaar ik alle standaard benodigdheden, zoals lijm, een schaar, naalden, borduurgaren, knopspelden en vulling.

Advertentie

Zoals jullie straks wel zullen opmerken ben ik gek op kleinere bakjes met kleine vakjes. In dit kleine bakje bewaar ik mijn naalden, borduurgaren die in gebruik zijn, labels en knopspelden.

Stash Borduurgaren en wol
Het borduurgaren draai ik om een speciaal plastiek wikkelkaartje, te koop in webwinkels en hobbywinkels. Zo komt het borduurgaren wat in gebruik is niet in de knoop.

En dan een hele bak vol met wol en stukjes stof. Mijn wolcollectie blijft ook maar steeds groeien. Steeds komen er nieuwe kleurtjes bij. Want ja, een nieuw kleurtje matcht veel beter bij het ontwerp…

Stash Bak en borduurgaren
Komen we nu aan bij de laatste verzamelbak. Hierin zit mijn borduurgaren dat ik op voorraad heb, lintjes en versiersels.

Het borduurgaren bewaar ik in zakjes. Elk kleurtje een eigen zakje.

Stash Versiering
Nog meer bakjes met vakjes! Mijn verschillende lintjes bewaar ik op dezelfde manier als mijn borduurgaren.

Advertentie

En dan één van mijn favoriete bakken. Net alleen door de inhoud maar ook omdat ik deze bak nodig heb voor de finishing touch van mijn vilten figuurtjes. De bak met pailletjes, knoopjes, bloempjes, strikjes enzovoorts. Een beetje het “Roy Donders” bakje onder mijn bakjes ;).

Verder heb ik nog 2 bakken met vilten figuurtjes die af zijn, één met algemene figuurtjes en één met kerstfiguurtjes.

Hopelijk hebben jullie wat ideeën op kunnen doen voor het ordenen van jullie stash. Hebben jullie nog tips voor mij of andere bezoekers van de site? Laat je reactie achter onder dit bericht, op mijn Facebookpagina of via Twitter @NobodyELSeNL.

Eén reactie

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.