Budgettip: Stempelkussen en sponsjes AliExpress + voorbeelden

4 Responses

 1. Wikamilu V Dam schreef:

  ziet er goed uit! nu heb ik nog wel de vraag of de inkt op waterbasis of op alcohol basis is? mvg

 2. Morgaine schreef:

  Dit is nu een nieuwe manier van stempelen voor mij om te zien prachtig weer, maar ooit, ja ik heb ook stempels gehad. In een tijd dat ik nog kind was en niet zo goed wist wat ik ermee aan moest, hahahaha toen was het ook eerder en meer voor iin schriften, een mooie stempel krijgen van de juf bij goed werk, en ja zo ben ik dat eigenlijk blijven zien, jij opent nieuwe deuren hier.

  X

 3. Myriam schreef:

  Bedankt om je testervaringen & ideeën met ons te delen. Leuk om te weten dat je via Aliexpress ook sponsjes kan bestellen.

 4. Romy schreef:

  Wat een geweldige creaties, zeker dat huisje! Je maakt me enthousiast om deze inkt en sponsjes ook eens te testen. Ik gebruik op dit moment ook distress inkt, maar dat is inderdaad wel erg aan de prijs. Een goedkopere optie is zeker welkom 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.