Reclame

Budgettip: Clear Stamps AliExpress

Budgettip clear stamps aliexpress
Reclame

Budgettip clear stamps aliexpress In januari vertelde ik over mijn nieuwe ontdekking clear stamps. Ik legde in dat artikel uit waarom ik zo blij met deze stempels ben en hoe ze werken. Laatst was ik aan het snuffelen op AliExpress en kwam ik ook veel clear stamps tegen :-). Natuurlijk kon ik me niet inhouden.


Clear stamps zijn er in veel verschillende soorten, maten, kwaliteit en prijzen. Op AliExpress kocht ik 5 verschillende setjes tussen de 1 en 2 euro. De pakketjes duurden ditmaal wel even voordat ze aankwamen. Soms heb je ze binnen 2 weken en nu moest ik toch wel 4-8 weken wachten. Maar ik was super verrast door mijn aankopen! De clear stamps waren zoals afgebeeld en werken uitstekend.

clear_stamps_aliexpress_5_banners

clear_stamps_aliexpress_4_bloemen

clear_stamps_aliexpress_3_hoekjes

clear_stamps_aliexpress_2_teksten

clear_stamps_aliexpress_1_verjaardag

En mijn favoriet :-).
clear stamps aliexpress

Koop jij wel eens iets bij AliExpress?

© Nobody ELSe

Reclame

22 reacties

 1. Ik hoorde vandaag dat de stempels van action slecht zijn qua kwaliteit omdat ze in het begin goed stempelen en later zakken ze in.
  Bij iemand waar ik gister was plakte ze laatst niet meer en u ineens weer wel nädat ze een poosje hebben stil gelegen.
  de ene heeft er wel goede ervaring mee en de ander niet.
  Maar bij zulke verhalen denk ik van nee dan koop ik het maar niet.

 2. Ik heb er inmiddels ook al meerdere setjes besteld. Bij de Action zijn ze trouwens ook heel betaalbaar en regelmatig weer andere plaatjes.

 3. ik lees er vaker over en er zijn eigenlijk veel tegenstanders om daar te kopen, omdat je een andere economie steunt waar we het hier zo nodig hebben, maar neem dit niet al te serieus, ik heb geen idee, ken het niet, maar lees er wel over met regelmaat tegenwoordig.

  het ziet er goed uit, persoonlijk zou ik niet zolang kunnen wachten dus zou ik zelf op zoek gaan of bestellen waar het hooguit een dag of 2 duurt…

  X

 4. Je hebt weer iets leuk gescoord. Ik heb nog nooit iets gekocht bij Ali Express, maar meer omdat er zo veel zijn en ik ben overdondert ervan, ik kan geen meer keus maken..hahaha.

 5. Ik koop regelmatig op Aliexpress. Maar ik probeer wel onder de 15/20 euro te blijven. Ik heb voor kerst leuke decoratie gekocht. Maar ik koop ook regelmatig iets voor mijn planner (washi, stickers)

 6. Er komt hier bijna elke week wel een pakketje aan van Ali maar eigenlijk alleen voor de kinderen. Zelf nog niets gekocht maar het is wel heel verleidelijk met deze prijsjes.

 7. Wat handig dit! Ik kende Clear Stamps nog helemaal niet, maar het lijkt me inderdaad makkelijker dan een gewone stempel. Toevallig dat bij mij zometeen ook een Aliexpress shoplog online komt. 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL