Budgettip: Clear Stamps AliExpress

22 Responses

 1. Louwina schreef:

  Ik hoorde vandaag dat de stempels van action slecht zijn qua kwaliteit omdat ze in het begin goed stempelen en later zakken ze in.
  Bij iemand waar ik gister was plakte ze laatst niet meer en u ineens weer wel nädat ze een poosje hebben stil gelegen.
  de ene heeft er wel goede ervaring mee en de ander niet.
  Maar bij zulke verhalen denk ik van nee dan koop ik het maar niet.

 2. Estrella schreef:

  Ik heb er inmiddels ook al meerdere setjes besteld. Bij de Action zijn ze trouwens ook heel betaalbaar en regelmatig weer andere plaatjes.

 3. Ze zien er erg leuk uit! Die laatste is inderdaad mooi. Koop ook wel eens wat bij Ali, heerlijk om rond te kijken ook.

 4. Morgaine schreef:

  ik lees er vaker over en er zijn eigenlijk veel tegenstanders om daar te kopen, omdat je een andere economie steunt waar we het hier zo nodig hebben, maar neem dit niet al te serieus, ik heb geen idee, ken het niet, maar lees er wel over met regelmaat tegenwoordig.

  het ziet er goed uit, persoonlijk zou ik niet zolang kunnen wachten dus zou ik zelf op zoek gaan of bestellen waar het hooguit een dag of 2 duurt…

  X

 5. Lisette schreef:

  Ik koop er eigenlijk nooit iets. Maar heb vernomen dat het wel goed is alleen soms een wat langere wachttijd.

 6. Ja, ik vind AliExpress ideaal ondanks dat het even duurt voordat het er is. Ik heb wel clear stamps, maar ik gebruik het niet zoveel. Ben ik wel van plan, net als gewone stempels 🙂

 7. jeapiebel schreef:

  Je hebt weer iets leuk gescoord. Ik heb nog nooit iets gekocht bij Ali Express, maar meer omdat er zo veel zijn en ik ben overdondert ervan, ik kan geen meer keus maken..hahaha.

 8. Marushi schreef:

  Ze zien er erg leuk uit!

 9. Charel schreef:

  Oh heel erg leuk! Ik ga snel maar eens neuzen weer daar!

 10. SophietjeS schreef:

  Vooral de banners lijken me erg leuk om in een bullet journal te gebruiken! Koop je de inkt ook bij AliExpress of haal je die ergens anders?

 11. Beauty45plus schreef:

  Eigenlijk niet, maar deze zien er leuk uit ben benieuwd naar de kwaliteit want daar zit bij clearstamps wel een duidelijk verschil in qua merk.

 12. Cecilia schreef:

  Ik koop regelmatig op Aliexpress. Maar ik probeer wel onder de 15/20 euro te blijven. Ik heb voor kerst leuke decoratie gekocht. Maar ik koop ook regelmatig iets voor mijn planner (washi, stickers)

 13. Ik heb nog niks besteld bij Alie omdat ik het eigenlijk een beetje eng vind omdat ik van die horrorverhalen hoor met extra kosten die flink oplopen. Maar ze zijn erg gaaf 😀

 14. Ik heb nog nooit iets besteld bij Ali Express, vind het nog altijd een beetje eng. Ziet er leuk uit deze stamps, het lijkt mij inderdaad handiger dan een gewone stempel.

 15. Vlijtig Liesje schreef:

  Nee, maar ik wil daar echt eens gaan kijken, want ik zie allerlei leuke aankopen voorbij komen in Blogland.

 16. Yolanda schreef:

  Er komt hier bijna elke week wel een pakketje aan van Ali maar eigenlijk alleen voor de kinderen. Zelf nog niets gekocht maar het is wel heel verleidelijk met deze prijsjes.

 17. Tamara TS schreef:

  Wat handig dit! Ik kende Clear Stamps nog helemaal niet, maar het lijkt me inderdaad makkelijker dan een gewone stempel. Toevallig dat bij mij zometeen ook een Aliexpress shoplog online komt. 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.