Bullet journal #11: Oktober, herfst thema

10 Responses

 1. Estrella schreef:

  Heel mooi gemaakt! Ik heb zelf geen bullet journal. Ik doe niet aan hypes en sowieso heb ik echt een agenda nodig die me aan afspraken herinnert. Google Agenda doet dat prima. Ik hou wel een boekje bij waarin ik een soort micro-dagboek bijhoud en ook lekker creatief bezig ben zo nu en dan. Een combinatie van scrapbooking-light en een dagboekje dus. 🙂

 2. Heidi schreef:

  Super leuk is het weer geworden je Bullet Journal..

 3. Michelle schreef:

  Prachtig vormgegeven! Ik blijf jouw tekeningen en doodles zo gaaf vinden. Leuk ook dat je persoonlijke foto’s erin plakt.

 4. Yova schreef:

  herfst kunnen ook mooi zijn. Maar somber weer is zeker niks aan. Je maakt prachtig dingen in boekje. Paddenstoelen en zwammen kun mooi in je boek versieren. Leuk gedaan meid.

 5. Geke schreef:

  Wat een pareltjes zijn je pagina’s weer geworden! Vooral die vosjes, ik smelt 🙂

 6. Evelyne schreef:

  Ik ben elk seizoen wel gaan appreciëren door het ouder worden en vooral door met fotografie bezig te zijn.

 7. Connie schreef:

  De lente en zomer zijn bij mij favoriet. De herfst is inderdaad heel erg mooi met alle kleuren. Schitterende foto’s kun je nu maken.???

 8. Ik ben juist gek op de herfst en de winter! Wauw, heel erg mooi weer! Leuk ook zo’n overzicht met haakprojecten die je hebt gemaakt. Zou ik ook eens moeten doen. Mijn lijstje met “Dingen Die Ik Nog Wil Maken” groeit de laatste tijd erg hard.. en heeft eigenlijk ook wel een overzicht nodig.

 9. Morgaine schreef:

  Jeetje, soms vraag ik mij af waar jij de tijd vandaan haalt om dit altijd en elke keer weer te maken en te doen. Als ik mij aan het 1 wijd, en ermee bezig hou, heb ik echt de tijd niet om nog wat anders te gaan doen, hahaha

  Prachtig! En welk seizoen, daar heb ik denk ik al antwoord op gegeven bij de Efteling foto’s, elk seizoen heeft zijn of haar charme 😉

  X

 10. Romy schreef:

  Wauw, wat ontzettend leuk gedaan weer! Ik vind die ingekleurde bomen echt een tof idee voor een mood tracker. En de tekening van de vosjes is zo mooi geworden!
  Mijn lievelingsseizoen is de zomer, maar qua natuur(foto’s) en sfeer vind ik de herfst het mooist 🙂

 11. lifestylemommys schreef:

  Leuk! De herfst vanwege de paddenstoelen en knutselmogelijkheden maar de winter vanwege de sfeer 😀

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL