Bullet journal #11: Oktober, herfst thema

Bullet journal inspiratie oktober herfst
Reclame

Bullet journal inspiratie oktober herfst
Het thema van de maand oktober kon voor mij niet anders dan de herfst zijn. De herfst is niet mijn favoriete seizoen, maar de kleuren van de herfst vind ik prachtig. Vandaag laat ik mijn pagina’s zien die ik maakte voor deze maand. Plus heb ik nog een haakprojecten-pagina gemaakt met al mijn haakwerkjes van 2018 tot nu toe.

Cover oktober

De cover van oktober is geïnspireerd op verschillende plaatjes die ik tegenkwam op Pinterest. Natuurlijk wel met mijn eigen draai.

Als eerste heb ik de pagina opgezet met potlood. Vervolgens heb ik alles overgetrokken met een zwarte fineliner. Daarna heb ik alles ingekleurd met 5 verschillende potloden, die ik geprobeerd heb een beetje met elkaar te mengen.
Bullet journal herfst cover oktober

Mood tracker, bos

In de maand augustus had ik een mood tracker met ananassen. Zoiets wilde ik nu ook maken maar dan met bomen. Ik zocht op Pinterest naar verschillende bomen en tekende deze na.

Advertentie

De gevoelens van de dag geef ik weer in diverse herfstkleuren. Helaas was ik te enthousiast bij het woordje “enthousiast”, past net niet netjes. Beetje jammer.
Bullet journal herfst moodtracker bomen
Hierbij een voorbeeld van de mood tracker al een beetje ingevuld. Zo is het idee duidelijker. Het vormt nu al een echt herfstbos.
Bullet journal herfst moodtracker bomen ingevuld

Quote

Elke maand maak ik een quote pagina in mijn bullet journal. Ditmaal koos ik voor de quote “follow your dreams”. De achtergrond met pijlen komt uit een Action papierblok. De quote heb ik geschreven op kraftpapier met een zwarte en witte fineliner. Het hertje en de tak zijn ook stickers uit het papierblok van de Action.
Bullet journal herfst quote follow your dreams

Foto’s van de maand oktober

Natuurlijk is ook deze in herfststijl. Als eerste tekende ik de achtergrond. De boom zette ik op met potlood. Toen ik tevreden was, ging ik met een zwarte fineliner over het potlood. Vervolgens heb ik alles met potlood ingekleurd.

Bij de Action kocht ik een tijdje geleden een luxe papierblok met daarin allemaal leuke afbeeldingen van dieren en planten in herfstkleuren. Ik zocht een paar leuke dieren uit en die plakte ik op mijn ondergrond.
Bullet journal herfst foto van de maand
Hierbij een foto waarbij ik al een paar foto’s op de pagina heb geplakt :-).
Bullet journal herfst fotos ingeplakt

Haakprojecten

Omdat het me leuk leek om van al mijn haakprojecten van 2018 een overzicht te hebben maakte ik een overzichtspagina. Kleine of niet zo’n leuke haakprojecten laat ik niet zien ;-).

Ik besloot om te gaan voor een soort van polaroid foto’s. Zo kan ik de naam van het project en bijzonderheden eronder zitten.
Bullet journal basispagina haken haakprojecten

Wat is jouw lievelings seizoen?

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Bullet journal #10: September, veren thema, incl. uitleg en uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #9: Augustus, zomer/hawaii/tropisch thema, incl. uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #8: Maand juli, thema bloemen incl. uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #7: maand juni uitgewerkt, onderwaterwereld thema + zonnebloem tracker
Bullet journal #6: Maand Mei uitgewerkt, thema verjaardag
Bullet journal #5: De maand April in het thema ruimte en heelal uitgewerkt

© Nobody ELSe

10 reacties

 1. Heel mooi gemaakt! Ik heb zelf geen bullet journal. Ik doe niet aan hypes en sowieso heb ik echt een agenda nodig die me aan afspraken herinnert. Google Agenda doet dat prima. Ik hou wel een boekje bij waarin ik een soort micro-dagboek bijhoud en ook lekker creatief bezig ben zo nu en dan. Een combinatie van scrapbooking-light en een dagboekje dus. 🙂

 2. herfst kunnen ook mooi zijn. Maar somber weer is zeker niks aan. Je maakt prachtig dingen in boekje. Paddenstoelen en zwammen kun mooi in je boek versieren. Leuk gedaan meid.

 3. De lente en zomer zijn bij mij favoriet. De herfst is inderdaad heel erg mooi met alle kleuren. Schitterende foto’s kun je nu maken.???

 4. Ik ben juist gek op de herfst en de winter! Wauw, heel erg mooi weer! Leuk ook zo’n overzicht met haakprojecten die je hebt gemaakt. Zou ik ook eens moeten doen. Mijn lijstje met “Dingen Die Ik Nog Wil Maken” groeit de laatste tijd erg hard.. en heeft eigenlijk ook wel een overzicht nodig.

 5. Jeetje, soms vraag ik mij af waar jij de tijd vandaan haalt om dit altijd en elke keer weer te maken en te doen. Als ik mij aan het 1 wijd, en ermee bezig hou, heb ik echt de tijd niet om nog wat anders te gaan doen, hahaha

  Prachtig! En welk seizoen, daar heb ik denk ik al antwoord op gegeven bij de Efteling foto’s, elk seizoen heeft zijn of haar charme 😉

  X

 6. Wauw, wat ontzettend leuk gedaan weer! Ik vind die ingekleurde bomen echt een tof idee voor een mood tracker. En de tekening van de vosjes is zo mooi geworden!
  Mijn lievelingsseizoen is de zomer, maar qua natuur(foto’s) en sfeer vind ik de herfst het mooist 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.