Reclame

Bullet journal #14: December, thema Kerst

Bullet journal thema kerst inspiratie
Reclame

Bullet journal thema kerst inspiratie
December is de laatste maand in mijn bronzen Leuchttrum. Dan heb ik 2018 precies in één boekje. Voor 2019 ligt al een gouden editie klaar. Voor de maand december koos ik voor het thema kerst, hoe origineel ;-). Benieuwd naar mijn pagina’s en het ingevulde resultaat, lees dan gauw verder :-).

Cover

De cover is een combinatie van een afbeelding die ik vond op Pinterest en een eigen idee. Ik vond een afbeelding van een sneeuwbol met Januari en planten. Dit bracht me op het idee om een snowglobe te maken met een kersttafereel.

Mijn sneeuwbol heb ik eerst getekend met potlood. Vervolgens heb ik alles omlijnd met een zwarte fineliner. De tekening heb ik vervolgens ingekleurd.
Bullet journal thema kerst inspiratie cover

Mood tracker

De mood tracker van de maand december bestaat allemaal uit kerstballen. Passend bij het thema.
Bullet journal thema kerst moodtracker
Op deze foto heb ik al wat kerstballen ingekleurd :-).
Bullet journal moodtracker december

Quote

De pagina voor een quote is eigenlijk mijn kerstwens voor 2019. Misschien herken je deze nog van mijn kerstkaarten tutorial van dit jaar. Mijn bullet journal vond ik een ideale plek om deze originele versie te bewaren.
Bullet journal thema kerst handletteren

Foto’s van de maand pagina

De basis van deze pagina is vrij simpel. Ik gebruikte washi tape van de Action en stickers uit het MUS stickerboek.
Bullet journal thema kerst foto's
Ook deze pagina is bijna af. Alleen nog foto’s van de feestdagen toevoegen.
bullet journal december foto's van de maand

Ben jij van plan een bullet journal bij te gaan houden voor 2019?

Zo ja, misschien heb je iets aan mijn eerste pagina’s en indeling van 2019.

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #13: Nieuwe start voor 2019
Bullet journal #12: November, thema bos/buiten
Bullet journal #11: Oktober, herfst thema
Bullet journal #10: September, veren thema, incl. uitleg en uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #9: Augustus, zomer/hawaii/tropisch thema, incl. uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #8: Maand juli, thema bloemen incl. uitgewerkte pagina’s

Wil je meer artikelen lezen over het onderwerp bullet journal, klik hier ->

© Nobody ELSe

Reclame

6 reacties

  1. Heel leuk en creatief gedaan! Ik heb zelf geen bullet journal, ik hou namelijk niet van plannen, maar ik heb wel een boekje waarin ik een soort micro-dagboek bijhoud en het ook leuk vind om gewoon lekker creatief bezig te zijn op een ‘niets moet, alles mag’ manier. Tekenen, plakken, stempelen, etcetera. Ik vind het vaak leuk om inspiratie op te doen door blog-artikelen en filmpjes te kijken van bullet journals omdat de meeste mensen daar vaak ook lekker creatief in bezig zijn. 🙂

  2. Wauw, wat heb je dat mooi gedaan zeg! Heel leuk. Als ik dit zie wil ik ook zo graag een bullet journal beginnen, maar ik twijfel eraan of ik het wel (dagelijks) bij zou kunnen houden.

  3. Onwijs leuk gedaan weer! Ik zou in 2019 zeker wel weer een BuJo willen starten, maar ik ga het niet doen. Na twee mislukte pogingen weet ik gewoon dat ik het niet volhoud omdat ik de lat te hoog leg voor mijzelf 😉 Wel kijk ik erg uit naar jouw BuJo gerelateerde blogjes!

  4. Wat onwijs leuk gedaan weer! Die auto in de sneeuwglobe vind ik prachtig geworden. En ook een leuk idee om je moodtracker in de vorm van kerstballen te gieten! Ik ben nu al benieuwd hoe je bullet journal er in 2019 uit zal zien 🙂

  5. Wat is ie weer mooi! Vooral die auto in de Schiphol maakt me vrolijk. Ik heb het schema al klaar voor 2019 waar ik bij ga houden welke artikelen online gekomen zijn. Verder iets met teveel dingen die ik leuk vind om te doen en te weinig tijd

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL