Bullet journal #14: December, thema Kerst

6 Responses

 1. Estrella schreef:

  Heel leuk en creatief gedaan! Ik heb zelf geen bullet journal, ik hou namelijk niet van plannen, maar ik heb wel een boekje waarin ik een soort micro-dagboek bijhoud en het ook leuk vind om gewoon lekker creatief bezig te zijn op een ‘niets moet, alles mag’ manier. Tekenen, plakken, stempelen, etcetera. Ik vind het vaak leuk om inspiratie op te doen door blog-artikelen en filmpjes te kijken van bullet journals omdat de meeste mensen daar vaak ook lekker creatief in bezig zijn. 🙂

 2. Angelique schreef:

  Wauw, wat heb je dat mooi gedaan zeg! Heel leuk. Als ik dit zie wil ik ook zo graag een bullet journal beginnen, maar ik twijfel eraan of ik het wel (dagelijks) bij zou kunnen houden.

 3. Michelle schreef:

  Onwijs leuk gedaan weer! Ik zou in 2019 zeker wel weer een BuJo willen starten, maar ik ga het niet doen. Na twee mislukte pogingen weet ik gewoon dat ik het niet volhoud omdat ik de lat te hoog leg voor mijzelf 😉 Wel kijk ik erg uit naar jouw BuJo gerelateerde blogjes!

 4. Connie schreef:

  Leuk gemaakt de mand december in het bullet journal.
  De sneeuwbal is een leuk idee en mooi getekend!

 5. Romy schreef:

  Wat onwijs leuk gedaan weer! Die auto in de sneeuwglobe vind ik prachtig geworden. En ook een leuk idee om je moodtracker in de vorm van kerstballen te gieten! Ik ben nu al benieuwd hoe je bullet journal er in 2019 uit zal zien 🙂

 6. lifestylemommys schreef:

  Wat is ie weer mooi! Vooral die auto in de Schiphol maakt me vrolijk. Ik heb het schema al klaar voor 2019 waar ik bij ga houden welke artikelen online gekomen zijn. Verder iets met teveel dingen die ik leuk vind om te doen en te weinig tijd

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.