Bullet journal #19: Mei, thema verjaardag

Bullet journal mei thema verjaardag inspiratie
Reclame

Bullet journal mei thema verjaardag inspiratie
Net zoals vorig jaar in mijn bullet journal, heeft de maand mei het thema ‘verjaardag’. Ik ben namelijk nog steeds in mei jarig ;-). Benieuwd naar mijn pagina’s? Ik laat deze allemaal zien en leg uit hoe ik deze maakte.

Cover

De cover wilde ik feestelijk maken. Ik besloot om in strakke letters MEI te schrijven, met daar omheen bloemetjes die ik heb ingekleurd met kleurpotloden.

Om de pagina meer te vullen besloot ik confetti te tekenen in diverse kleuren. Toen ik klaar was, vond ik dat eigenlijk helemaal niet mooi. Veel te druk :-(. Daarom heb ik met een perforator en glitterpapier de getekende confetti bedekt. Wat een werk was dat! Maar het was het waard.

Om de cover af te maken tekende ik nog een beer met een boeketje. De beer bedacht en tekende ik zelf. Het boeket is met dezelfde bloemetjes als bij de letters MEI. De sticker ‘Throw kindness around like confetti’ komt uit een paper craft set van de Action.
Bujo mei verjaardag cover beer feest

Aftelkalender

Advertentie

Misschien herken je deze pagina net zoals de mood tracker en ‘foto’s van de maand’ pagina al. Deze stonden ook in mijn review over de MUS bullet journal stempels.

Deze kalender maakte ik om af te tellen tot mijn verjaardag op 29 mei. Als eerste stempelde ik de dagen en de banner. Vervolgens tekende ik een eenhoorntaart. Deze versierde ik met bloemen die ik ook gelijk tekende om de banner. Al laatste voegde ik confetti toe… ik had nog niet geleerd van de cover hoeveel werk het is ;-).
Bujo mei verjaardag aftelkalender eenhoorn
De ingevulde aftelkalender
Bullet journal verjaardag aftelkalender ingevuld

Mood tracker

Om in het thema verjaardag te blijven maakte ik een vlaggetjes mood tracker. Elk vlaggetje staat voor een dag van de maand mei. De vlaggetjes maakte ik met een stempel. De legenda voor de vlaggetjes staat bij de titel. Elke emotie heeft zijn eigen kleur. De titel maakte ik hetzelfde als bij de cover. Ook tekende ik twee beertjes en versierde de pagina met confetti. Door dingen terug te laten komen, zit er eenheid in de pagina’s van één maand en daar hou ik van.
Bujo mei verjaardag mood tracker slinger vlaggetjes
Bijna helemaal ingevulde moodtracker, de maand is nog net niet voorbij ;-).

Quote van de maand

Voor deze maand koos ik voor de zin ‘Rain is just confetti form the sky’. Ik schreef deze zin met een zwarte fineliner op een papier met confetti. Dit velletje komt net zoals de sticker op de cover uit een papier knutselset van de Action. Natuurlijk kon op deze pagina de gouden confetti die ik maakte met mijn perforator niet ontbreken.
Bujo mei verjaardag quote confetti

Pagina Foto’s van de maand

De fotopagina van de maand mei heb ik voor een groot deel gestempeld (stempels mus speciaal voor Bullet journal). Daarnaast zijn de beren en bloemen weer terug. Deze tekende ik met een zwarte fineliner en kleurde ik in met kleurpotloden.

Als laatste voegde ik natuurlijk weer confetti toe. En ik heb mezelf beloofd om de komende tijd geen confetti meer te plakken in mijn bullet journal. Wat een werk, haha.
Bujo mei verjaardag fotos van de maand
Hierbij de bijna ingevulde pagina met foto’s, er is nog wat ruimte over omdat de maand nog niet voorbij is :-).

Herhaal je wel eens een thema in je bullet journal?

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Bullet journal #18: April, thema: Bosdieren
Bullet journal #17: Maart, thema Honden
Bullet journal #16: Februari, thema Valentijn en olifant
Bullet journal #15: Januari, thema IJsbeer
Bullet journal #14: December, thema Kerst
Bullet journal #13: Nieuwe start voor 2019

Wil je meer artikelen lezen over het onderwerp bullet journal, klik hier ->

© Nobody ELSe

6 reacties

  1. Nog een keer van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Ik heb geen bullet journaal meer, wel dagboeken eventueel, en ja ik herhaal weleens thema’s, alles is immers al een keer gemaakt, ook door jezelf 😉

    X

  2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuke feestelijke pagina’s heb je gemaakt voor mei! De confetti staat er ook zo lekker vrolijk bij. Echt heel tof gedaan!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.