Bullet journal #2: Indeling en eerste gemaakte pagina’s

19 Responses

 1. My Little Happiness schreef:

  Wauw Els, Je kunt niet goed tekenen zeg je, nou dit is echt super gaaf hoor! Ik kan je dit zo niet nadoen! Super creatief weer

 2. Marije schreef:

  Ik las dat je de grootte van je boompje aanpast op hoe groot je wandeling was, maar hoe hou je bij hoeveel km een groot of kleiner boompje is? Heb je per km een formaat boompje ? Zeg maar bijvoorbeeld 1km is een mini boompje tussen de vierkante halve cm (ik hoop dat je snapt wat ik hiermee bedoel??) En 2km tussen de vierkante cm?

  Of schrijf je nog bij hoeveel km dat boompje betekend?

  Ik vraag dit omdat ik binnenkort wil beginnen met wandelen (en fietsen) en dit een hele leuke layout vind maar wel ook graag duidelijk wil hebben hoeveel km ik maak☺️

  X

 3. Michelle schreef:

  Wauw wat mooi al! Net of je al jaren een Bullet Journal bij houd!

 4. Yolanda schreef:

  Wat mooi gemaakt, helemaal jouw stijl !

 5. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat leuk om al die verschillende materialen en technieken te zien! En thnx voor de benoeming. Leuke draai heb je aan de bomen gegeven 🙂

 6. Anneke schreef:

  OOooh! Echt mooi!
  Ik ben niet zo aan het bullet journalling… Vind ikzelf persoonlijk een beetje teveel werk, maar ik koop wel Moleskine voorgedrukte agenda waar ik vanalles in prop en ik moet zeggen dat die roadmap van jou echt wel heel mooi is! Die neem ik wel over, denk ik 😉 Thanks voor de inspiratie!

 7. Simone schreef:

  Wauw, wat ziet jouw bullet journal er mooi uit zeg! Daar mag je trots op zijn hoor 🙂

 8. M.Th. schreef:

  Je mag echt wel trots zijn op je bloemenkrans! En een boompje voor iedere wandeling die je maakt, vind ik heel geinig. Ben benieuwd of het een flink bomenbos wordt!

 9. Myriam schreef:

  Ook deze pagina’s zien er weer prachtig uit. Wat kan je goed tekenen zeg!

 10. lifestylemommys schreef:

  Wat een fijn artikel weer, ik sla het vanavond meteen op op ons pinbord ?

 11. Connie schreef:

  Els, wat wordt dit een uniek naslagwerk met allerlei creatieve herinneringen. Erg mooi gemaakt met allerlei eigengemaakte tekeningen. Complimenten!

 12. Romy schreef:

  Jeetje, wat ziet het er onwijs leuk uit, zeg! En je kunt echt heel goed tekenen. Stiekem vind ik ook die zebra eigenlijk heel erg goed gelukt! Heerlijk om hier zo mee bezig te zijn, lijkt me!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL