Reclame

Bullet journal #20: Juni, thema otter

Bullet journal juni thema otter inspiratie
Reclame

Bullet journal juni thema otter inspiratie
Vandaag is het weer tijd om mijn pagina’s uit mijn bullet journal te laten zien van de maand juni. Natuurlijk met uitleg hoe ik de pagina’s heb gemaakt. Ik koos deze maand voor het thema otter. Otters zijn zo schattig en leuk. Ik ben fan van deze dieren :-).

Cover

Op de cover van de maand juni staat groot een otter, deze heb ikzelf bedacht. Misschien herken je deze ook van de tutorial: Otter van vilt. Eerst maakte ik een schets met potlood. Deze heb ik vervolgens ingekleurd met kleurpotloden. Als laatste maakte ik met kleurpotloden het water op de achtergrond.
Bujo juni thema otter cover

Mood tracker

Bij de mood tracker heb ik dit keer gekozen voor schelpen, elke schelp is een dag van de maand juni. Deze kleur ik in volgens de legenda rechtsboven. Elke emotie heeft een kleur. De pagina heb ik verder versiert met water en natuurlijk een otter :-). Ik gebruik steeds dezelfde kleuren zodat de pagina’s van één maand goed bij elkaar passen.
Bujo juni thema otter mood tracker tekenen schelpen
Hieronder zie je de mood tracker al een beetje ingevuld :-).
Bullet journal juni thema otter mood tracker schelpen

Quote/zin van de maand

Op Pinterest vond ik de schattige zin ‘Otterly in love with you’. Deze zin koos ik voor de quote van deze maand. Deze pagina heb ik elke maand in mijn bullet journal om doordrukken en ghosting te verbergen :-).

Op de pagina kleurde ik water en planten. Natuurlijk tekende ik ook een otter. Deze tekende ik na van een plaatje van Pinterest. De zin schreef ik eerst met potlood om deze vervolgens over te trekken met een fineliner.
Bujo juni thema otter tekening uitleg

Foto’s van de maand

Op de pagina ‘foto’s van de maand’ heb ik het water en de schelpen terug laten komen. Eigenlijk vond ik achteraf de schelpen niet zo mooi van kleur, maar helaas ;-). Verder zie je linksonder een geprinte otter.
Bujo juni thema otter fotos
Hierbij de pagina met al een aantal foto’s. De lege plekken vul ik aan het einde van de maand.
Bullet journal juni foto

Vind je otters ook zo schattig?

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #19: Mei, thema verjaardag
Bullet journal #18: April, thema: Bosdieren
Bullet journal #17: Maart, thema Honden
Bullet journal #16: Februari, thema Valentijn en olifant
Bullet journal #15: Januari, thema IJsbeer
Bullet journal #14: December, thema Kerst
Bullet journal #13: Nieuwe start voor 2019

Wil je meer artikelen lezen over het onderwerp bullet journal, klik hier ->

© Nobody ELSe

Reclame

6 reacties

  1. Ha, wat leuk dat je de otters helemaal hebt ontdekt! Je tekeningen zijn ontzettend goed gelukt. Wat een prachtige pagina’s weer, zeg!

  2. Wat heb je dat weer mooi gefixed! Dat blijf ik zeggen, want eigenlijk weet je dat nu wel, en zelfs wat jij niet mooi vind, achteraf, vind ik prachtig!

    X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL