Bullet journal #21: Juli, thema Vrolijke Zomer

8 Responses

 1. Heidi schreef:

  Wat mooi is hij weer geworden. Af en toe gebruik ik stickers.. Zeker als ik der mooie heb gekocht.. Maar ik zelf hou nog steeds super graag van tekenen (zal je wel al op mijn Instagram al gezien hebben). Maar van de jaar hou ik steeds per maand een blad over en daar komt der een foto collage met de leukste foto’s die ik in deze maand heb gedaan.

 2. Morgaine schreef:

  Prachtig weer, ik kan niet anders zeggen, echt super!!

  En of ik ze graag gebruik kant en klaar, ja eigenlijk tegenwoordig altijd als ik al iets maak, dan nog zelfs ouderwets, hoe noem je dat ook weer, een collage maken, maar dan over elkaar heen ook. Moodboard of dromen en wensen vooral, moet ik weer even gaan doen binnenkort, ik heb tijd tekort, hoe doe jij dit toch!

  X

 3. Michelle schreef:

  Wat heerlijk creatief weer! Je moodtracker vind ik zo leuk met die citrus vruchtjes 🙂

 4. Connie schreef:

  Ziet er gezellig uit. En mooie fijne foto’s van jullie vakantie. Ook leuk dat je getekend hebt.??

 5. Iris schreef:

  Wat mooi gemaakt! Vooral die bladzijden over Noorwegen!

 6. Romy schreef:

  Wat leuk gedaan! Het ziet er lekker zomers uit! Ik vind je overzicht van Noorwegenfoto’s ook erg mooi. Wat mooi zoals je het Noorse landschap hebt nagetekend!

 7. lifestylemommys schreef:

  Dat is weer een erg vrolijk thema, leuk zeg! Vooral die pagina van Hello Summer vind ik mega leuk ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.