Reclame

Bullet journal #21: Juli, thema Vrolijke Zomer

Bullet journal juli zomer thema inspiratie
Reclame

Bullet journal juli zomer thema inspiratie
En toen was het het alweer tijd voor de pagina’s van juli uit mijn bullet journal. Dit keer koos ik voor het thema ‘Vrolijke Zomer’. Natuurlijk vertel ik ook per pagina hoe ik deze heb gemaakt :-).

Tekeningen, afbeeldingen en stickers

Deze maand heb ik iets anders gemaakt in mijn bullet journal dan je normaal van mij gewend bent. Normaal tekenen ik heel veel en heeft het thema vaak wel iets te maken met een bepaald dier. Deze maand maak ik veel gebruik van kant- en-klare afbeeldingen, papier met patronen en stickers. Ik had gewoon zin om lekker los te gaan met plakken :-).

Veel van de achtergronden, stickers en afbeeldingen die ik gebruik, komen uit een papier knutsel set van Decotime. Deze kocht ik een paar maanden geleden bij de Action. Ook maak ik gebruik van het boek ‘Mijn bullet journal stickers’ van MUS.

De cover, zomerse polaroid

Bij de cover begon ik met een papieren achtergrond met citroenen en limoenen. Daar bovenop plakte ik een papieren polaroid, deze zit nog half vast zodat ik daarin later een foto van de maand in kan schuiven. Verder versierde ik de pagina met afbeeldingen en stickers uit het papier knutsel setje. Beetje een foto props idee.
Bujo zomer thema cover inspiratie
De cover aan het einde van de maand
Bujo zomer thema juli cover foto

Mood tracker

Advertentie

De mood tracker deze maand bestaat uit partjes fruit. Elke kleur fruit heeft een emotie (zie legenda). In de halve cirkels met cijfer van de dag komen dan de kleurtjes van de emotie van die dag. De pagina is verder versiert met stickers en afbeeldingen. Ik heb me uitgeleefd met plakken ;-).
Bujo zomer thema juli mood tracker
Mijn ingevulde moodtracker :-).
Bullet journal Moodtracker tekenen Juli

Quote/tekst pagina

Ook deze maand is er weer een pagina om doordrukken en ghosting te verbergen. De achtergrond en de afbeelding zaten ook weer in het papier setje van de Action. Verder liet ik de pagina zo, een beetje rust in al de vrolijkheid :-).
Bullet journal zomer thema juli inspiratie tekst

Foto’s van de maand

Als dit niet vrolijk zomers is ;-). Eigenlijk niet zo mijn stijl, maar soms moet je eens iets anders proberen :-). De pagina heb ik versiert met verschillende zomerse afbeeldingen en stickers. Ik heb ze wel qua kleur een beetje laten matchen zodat het toch een geheel vormt en het niet al te druk word ;-). De knijpers en clipjes heb ik half vastgemaakt zodat ik later de foto’s er onder kan schuiven.
Bujo zomer thema juli foto
Met de foto’s van de maand juli
Bullet journal decotime papier

Vakantie pagina Noorwegen

Eind juni begin juli zijn mijn vriend en ik op vakantie geweest in Noorwegen. Voor we vertrokken maakte ik al een eerste opzet. Eerst heb ik de vakken voor de foto’s gemaakt. Daarna heb ik met kleurpotloden de vlag en de ondergrond gekleurd.
Bujo zomer thema juli vakantie noorwegen
Met de foto’s van de vakantie. Benieuwd naar mijn vakantie in Noorwegen? Bekijk dan eens mijn reisverslag van mijn vakantie naar Lofoten, Noorwegen.
Bujo zomer thema juli Noorwegen vakantie

Gebruik jij graag kant-en-klare afbeeldingen en stickers?

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #20: Juni, thema otter
Bullet journal #19: Mei, thema verjaardag
Bullet journal #18: April, thema: Bosdieren
Bullet journal #17: Maart, thema Honden
Bullet journal #16: Februari, thema Valentijn en olifant
Bullet journal #15: Januari, thema IJsbeer
Bullet journal #14: December, thema Kerst
Bullet journal #13: Nieuwe start voor 2019

Advertentie

Wil je meer artikelen lezen over het onderwerp bullet journal, klik hier ->

© Nobody ELSe

Reclame

8 reacties

  1. Wat mooi is hij weer geworden. Af en toe gebruik ik stickers.. Zeker als ik der mooie heb gekocht.. Maar ik zelf hou nog steeds super graag van tekenen (zal je wel al op mijn Instagram al gezien hebben). Maar van de jaar hou ik steeds per maand een blad over en daar komt der een foto collage met de leukste foto’s die ik in deze maand heb gedaan.

  2. Prachtig weer, ik kan niet anders zeggen, echt super!!

    En of ik ze graag gebruik kant en klaar, ja eigenlijk tegenwoordig altijd als ik al iets maak, dan nog zelfs ouderwets, hoe noem je dat ook weer, een collage maken, maar dan over elkaar heen ook. Moodboard of dromen en wensen vooral, moet ik weer even gaan doen binnenkort, ik heb tijd tekort, hoe doe jij dit toch!

    X

  3. Wat leuk gedaan! Het ziet er lekker zomers uit! Ik vind je overzicht van Noorwegenfoto’s ook erg mooi. Wat mooi zoals je het Noorse landschap hebt nagetekend!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.