Bullet journal #22: Augustus, thema Kleurrijke dieren

Reclame

Bullet journal Augustus dieren thema
Vandaag laat ik de pagina’s zien uit mijn bullet journal van de maand Augustus. Het thema waar ik dit keer voor koos is: Kleurrijke dieren. Ik laat je alle pagina’s zien en vertel natuurlijk ook weer hoe ik de pagina’s heb gemaakt.

Waar haal ik inspiratie vandaan?

Vorige maand ‘Juli, thema Vrolijke Zomer’ koos ik ervoor om veel stickers en standaard afbeeldingen te gebruiken. Deze gebruik ik eigenlijk niet zoveel in mijn bullet journal. Meestal teken ik mijn afbeeldingen zelf. Net zoals ik deze maand heb gedaan. De meeste afbeeldingen heb ik nagetekend vanaf Pinterest. Natuurlijk heb ik er wel weer mijn eigen draai aangegeven.

Cover, Toekan

De cover heb ik eigenlijk bijna helemaal nagetekend vanaf Pinterest. Deze afbeelding kwam ik tegen en vond ik precies passen in mijn thema van deze maand.

Als eerste heb ik alles geschetst met potlood. Daarna ben ik alles gaan inkleuren. Het woord Augustus heb ik met een zwarte fineliner geschreven.
Bujo aug thema dieren cover tekenen

Mood Tracker, Pauw

Advertentie

Een pauw kon voor mij deze maand niet ontbreken. Zo’n mooi en kleurrijk dier! Later in de maand vul ik de veren in met de kleurtjes die bij mijn gevoel van de dag horen. Dan is de pagina nog kleurrijker.
Bujo aug thema dieren mood tracker pauw
Op de foto de mood tracker al een beetje ingevuld. Nog niet helemaal, want de maand is nog niet voorbij :-).
Bujo mood tracker uitleg

Quote/zin, kleurrijk

Soms weet ik het ook even niet meer, gewoon geen inspiratie, maar wil ik de maand toch afmaken. Daarom koos ik voor de pagina voor een makkelijke en snelle oplossing. Ik plakte een papiertje met een kleurrijk bloemenpatroon op de pagina. Daarop kwam een afbeelding met de zin ‘Rise and Shine’. Als laatste versierde ik de pagina met afbeeldingen van dieren en bloemen.
Bujo aug thema dieren quote pagina

Foto’s van de maand, kameleon

De laatste pagina van deze maand is zoals gewoonlijk de pagina met foto’s. Deze pagina is nu nog heel leeg maar later in de maand plak ik hierop foto’s.
Bujo aug thema dieren foto maand
Een deel al uitgewerkt van de pagina. Er is nog ruimte voor meer foto’s omdat de maand nog niet voorbij is :-).
Bullet journal foto pagina

Hou je van kleurrijk of liever van rustige kleuren?

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #21: Juli, thema Vrolijke Zomer
Bullet journal #20: Juni, thema otter
Bullet journal #19: Mei, thema verjaardag
Bullet journal #18: April, thema: Bosdieren
Bullet journal #17: Maart, thema Honden
Bullet journal #16: Februari, thema Valentijn en olifant

Wil je meer artikelen lezen over het onderwerp bullet journal, klik hier ->

© Nobody ELSe

7 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.