Bullet journal #23: September, thema Mandala’s

9 Responses

 1. Skyblog schreef:

  We bedoelde niet de reacties natuurlijk. Maar alleen voor je website of zo.

 2. Skyblog schreef:

  Wat heb je dit heel mooi gemaakt. De kleuren ziet prachtig uit.

  PS: onze website heeft een nieuwe naam gekregen SKYBLOG.NL (wil je onze oude linkje van Yova aanpassen voor ons? Dank je wel alvast!)

 3. Skyblog schreef:

  Wat is dit heel mooi geworden. Wat ziet prachtig uit. Mooi gedaan met deze kleuren.

 4. M.Th. schreef:

  Supermooie mandala’s, Els. Ik moet er toch ook eens eentje in zwart-wit proberen.

 5. Morgaine schreef:

  Heel mooi, en dat heb je toch heel lang vol gehouden om dit bij te houden zo. Leuk voor later, dat zeker wel, en wie weet pak je het ooit weer op, maar ik? Ik blijf bij de mooie agenda’s die voor mij passen en waar ik net zoveel in kwijt kan, zelfs tekenen zoals jij dat hebt gedaan. Maar ik blijf hier toch ouderwets in, merk ik 😉

  Mandala’s tekenen ja, dat heb ik zeker wel gedaan, met zentangels ook wel, paar jaar terug nog op werk voor mijn cliënten ontworpen, maar ook als kind, maar toen noemden we het ook wel spirograph… eigenlijk ook mandala’s achteraf gezien.

  X

 6. Romy schreef:

  Wat een prachtig thema en wat zijn de mandala’s mooi geworden! Echt prachtig gedaan! Ook die tussenpagina met de felgekleurde mandala ziet er heel gaaf uit.

 7. lifestylemommys schreef:

  Oeh, heel erg mooi gemaakt ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.