Reclame

Bullet journal #26: De herfstmaanden van 2020

Bullet journal black journal inspiratie herfst
Reclame

Bullet journal black journal inspiratie herfst
Wat gaat de tijd snel! Het is gewoon alweer tijd om mijn pagina’s te delen die ik maakte in mijn bullet journal in de herfstmaanden. Ditmaal vertel ik je alles over mijn pagina’s van de maanden september, oktober en november. Ik leg uit wat ik heb gebruikt en hoe ik de pagina’s heb gemaakt.

Mijn Black journal

Een tijdje was ik gestopt met mijn bullet journal. Na een review die ik schreef over de MUS black journal begon het toch weer te kriebelen en ben ik weer opnieuw begonnen. Dit keer niet een strak schema elke maand van pagina’s die ik moet maken, maar maak ik voor elke maand alleen één overzicht en daarnaast maak ik pagina’s als ik zin heb. Denk dan aan een quote, een herinnering vastleggen of gewoon een foto. Dit doe ik nu al weer vanaf april en bevalt mij prima.

Maandpagina September thema schelpen

Omdat mijn vriend en ik aan het begin van de maand op vakantie zouden gaan naar Port Zélande, vond ik het leuk om de maand in het thema van schelpen te doen. Als eerste maakte ik weer met een witte gelpen de basis van de maand. Daarna tekende ik met de witte gelpen de schelpen en bubbels. Als laatste kleurde ik de schelpen en bubbels nog in met kleurpotloden (Faber Castell).

Advertentie

Gebruikt op deze pagina:
Witte gelpen, effe washi tape (AliExpress) en kleurpotloden
Bullet journal september maand indeling

Bullet journal ideeen september strand zee Schelpen

Pagina over mijn vakantie in Center Parcs Port Zélande

Van elke vakantie maak ik in mijn bullet journal een soort herinneringen pagina. Als eerste schreef ik de teksten met gelpennen. Op mijn fotoprinter de Canon Selphy print ik kleine fotootjes uit. Deze foto’s plakte ik soms op gekleurd papier, in dit geval licht blauw. De foto’s plakte ik in met een Prittstift.

Gebruikt op deze pagina:
Gelpennen uit de pennenset ‘mijn black journal pennenset’, fotoprinter Canon Selphy, licht blauw papier en Pritt.
Bullet journal vakantie pagina Inspiratie

Maandpagina Oktober thema herfst

Deze pagina herken je misschien nog wel van mijn review die ik schreef over ‘mijn black journal pennenset’. De basis opzet is weer hetzelfde als de eerdere maanden. Nu alleen wel heel kleurrijk door mijn nieuwe gelpennen. De pagina versierde ik verder met bladeren en paddenstoelen. Zo is oktober in het thema van de herfst. Met een witte gelpen schreef ik nog wat teksten bij de foto’s.

Advertentie

Gebruikt op deze pagina:
Gelpennen uit de pennenset ‘mijn black journal pennenset’.
Black journal maand oktober thema herfst

Een pagina met een tekening van bloemen

Ook deze pagina was te zien in mijn review over de pennenset. Ik zocht op Pinterest tekeningen van bloemen. Deze tekende ik na met de hand op het zwarte papier. Ik gebruikte 6 verschillende gelpennen voor het effect van de kleurrijke regenboog.

Gebruikt op deze pagina:
Gelpennen uit de pennenset ‘mijn black journal pennenset’.
black journal tekenen bloemen uitleg

Pagina met Lucky

Vorige keer maakte ik een pagina over Muis. De manegepony waar ik momenteel op rij. Dan kan een pagina over mijn oude verzorgpony Lucky Lady natuurlijk niet ontbreken.

Op mijn Canon Selphy printte ik 4 kleine foto’s van Lucky en ik samen. Deze plakte ik op paars en kraftpapier. Met Pritt plakte ik ze in mijn Black journal. Met gelpennen schreef ik de teksten. Als laatste versierde ik de pagina met stickers uit de stickervellen van CreaChick. Van de review van de CreaChick stickers herken je deze pagina misschien al wel :-).

Advertentie

Gebruikt op deze pagina:
Gelpennen uit de pennenset ‘mijn black journal pennenset’, fotoprinter Canon Selphy, kraftpapier, Pritt en stickers van CreaChick.
Black journal Creachick stickervellen paarden

Maandpagina November thema ruimte

Omdat ik zo blij was met de gekleurde basis van het maandoverzicht van oktober, besloot ik voor november ook een opzet te maken met de gekleurde gelpennen. Ditmaal werkt ik in rijen van een bepaalde kleur. Ik gebruikte een groene, blauwe en paarse gelpen. Deze passen mooi bij mijn ruimte thema. Met dezelfde gelpennen tekende ik sterren, planten, een raket en de maan.

Gebruikt op deze pagina:
Gelpennen uit de pennenset ‘mijn black journal pennenset’.
Bullet journal inspiratie thema ruimte space

Bullet journal inspiratie thema november gelpennen

Welke thema’s gebruik jij graag in je bullet journal?

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #25: De zomerse maanden van 2020
Bullet journal #24: Een nieuw begin in mijn black journal
Bullet journal #23: September, thema Mandala’s
Bullet journal #22: Augustus, thema Kleurrijke dieren
Bullet journal #21: Juli, thema Vrolijke Zomer
Bullet journal #20: Juni, thema otter
Bullet journal #19: Mei, thema verjaardag
Bullet journal #18: April, thema: Bosdieren

Advertentie

Wil je meer artikelen lezen over het onderwerp bullet journal, klik hier ->

© Nobody ELSe

Reclame

5 reacties

  1. Woh wat mooi gedaan, Els. De pagina met Lucky, maar ook de pagina van Zeeland, zo leuk je herinneringen op deze manier te bewaren. Zul je keer op keer opnieuw van genieten!

  2. Ik ben nog altijd blij met mijn pimpelmees familyplanner, de nieuwe ligt al in de winkel en zal denk ik weer het nieuwe jaar gaan vullen. Het thema is vaak natuur, groen, dus lekker pastel tintjes het hele jaar door 😀

    Het jouwe ziet er mooi uit, maar heb ik gewoonweg amper de tijd voor, soms vraag ik mij dat echt af, waar haal jij de tijd vandaan met alles wat je maakt en doet 😀

    X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.