Reclame

Bullet journal #29: De maanden van de zomer 2021

bullet journal lentemaanden 2021 inspiratie uitleg
Reclame

bullet journal lentemaanden 2021 inspiratie uitleg
Het is weer tijd om pagina’s te laten zien uit mijn bullet journal. Dit keer de pagina’s uit mijn black journal van de maanden juni, juli en augustus. Natuurlijk met uitleg en vertel ik uitgebreid wat ik heb gebruikt.

Mijn Black journal, bullet journal

Na een tijdje gestopt te zijn met mijn gewone bullet journal ben ik weer aan de slag gegaan in een black journal. Een bullet journal met zwarte pagina’s. Dit keer niet een strak schema elke maand van pagina’s die ik moet maken, maar maak ik voor elke maand alleen één overzicht en daarnaast maak ik pagina’s als ik zin heb. Denk dan aan een quote, een herinnering vastleggen of gewoon een foto.

Maandpagina Juni

De basis opzet van deze maand maakte ik met een blauwe en roze gelpen (Mus Mijn Black journal pennenset en DecoTime gelpennen). Met een stempelset (merk Lawn Fawn) stempelde ik met witte stempelinkt (Merk VersaCraft) muisjes en bellen op de pagina. Deze kleurde ik in met mijn kleurpotloden (merk Faber-Castell)
black journal clear stamps Lawn Fawn kleurpotloden faber castell

black journal maand juni inspiratie

Maandpagina Juli

De basis van deze maand is net iets anders dan anders. Hij staat wat hoger op de pagina en links staan 3 dagen en rechts 4 dagen. Ik wilde onderaan de pagina net wat meer ruimte hebben om te tekenen. Met potlood maakte ik een schets van een berglandschap, heuvels, camper en een auto met caravan. Hiervoor zocht ik inspiratie op Pinterest. Alles kleurde ik daarna in het kleurpotloden. Ik gebruikte weer mijn Faber-Castell kleurpotloden. Om de tekeningen ging ik nog met een witte gelpen voor extra contrast.
bullet journal inspiratie juli kamperen zomer vakantie

black journal inspiratie julie kleuren kleurpotloden tekenen

Maandpagina Augustus

Bij de maand augustus koos ik weer voor de standaard indeling. De basis maakte ik met de roze gelpen. Verder versierde ik de pagina met bloemen. Deze kleurde ik in met mijn kleurpotloden (merk Faber-Castell). Inspiratie voor de bloemen haalde ik van Pinterest. Echt iets zelf tekenen uit mijn hoofd, kan ik niet zo goed.
black journal inspiratie ideeen augustus bloemen tekenen

black journal bloemen teken kleurpotloden inspiratie

Extra tip Mijn bullet journal Sticky tabs

Mijn black journal is nu alweer behoorlijk dik, waardoor ik toch minder snel alles terug kan vinden. Van Mus hebben ze nu de Mijn bullet journal Sticky tabs (€ 4,99, let op, bij sommige winkels € 9,99). Deze werken voor mij erg fijn. En door de leuke kleurtjes vallen ze super op :-).
Mijn bullet journal sticky tabs

Heb jij een black journal? Met welke knutselspullen werk jij daar graag in?

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #28: De maanden van de lente 2021
Bullet journal #27: De winterse maanden van 2020/2021
Bullet journal #26: De herfstmaanden van 2020
Bullet journal #25: De zomerse maanden van 2020
Bullet journal #24: Een nieuw begin in mijn black journal

Wil je meer artikelen lezen over het onderwerp bullet journal, klik hier ->

De sticky tabs heb ik gekregen.

© Nobody ELSe

Reclame

6 reacties

  1. Prachtige paginas weer. De muisjes zijn zo leuk en speels. Het berglandschap is prachtig en zo mooi die nachthemel erboven. De bloemen zijn fleurig en zomers. Mooie super paginas weer.

  2. Weer genoeg inspiratie, neem mijn black journal mee op vakantie. Lekker kleuren en stempelen. Welke kleurpotloden van Faber- Castell gebruik je. Bij Bol.com wil ik ze dan bestellen…liefs, Illie

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL