Reclame

Bullet journal #6: Maand Mei uitgewerkt, thema feest

Bullet journal inspiratie maand mei verjaardag feest
Reclame

Bullet journal inspiratie maand mei verjaardag feest
Vandaag laat ik weer nieuwe pagina’s zien uit mijn bullet journal. Omdat ik eind mei jarig ben, heb ik alle pagina’s gemaakt in het thema verjaardag en feest. Benieuwd naar mijn uitwerking van de maand mei? Lees dan gauw verder :-).

Cover mei

Natuurlijk begon ik met de cover. De typografie van het woord “mei” tekende ik gelijk in het feest thema, folieballonnen. Achter het woord mei tekende ik vervolgens veel ballonnen. Deze kleurde ik in met 3 verschillende potloden, geel, oranje en roze.
Onderaan de pagina tekende ik een taart (inspiratie Pinterest). Op de taart zette ik kaarsjes, en bovenop hoe jong ik word ;-).
Bullet Journal maand mei cover thema feest

Mood tracker mei

De mood tracker van mei is ook weer feestelijk. Ik koos voor 31 vlaggetjes, elke vlaggetje een dag. De 5 kleuren staan weer voor 5 gevoelens. Deze indeling van gevoelens gebruikte ik ook in de maand maart en april en vind ik erg fijn.
Bujo maand mei mood tracker vlaggetjes
Al een deel ingevuld:
Bullet Journal maand mei moodtracker ingevuld

Foto’s van de maand mei

Advertentie

Omdat ik echt meer foto’s wil afdrukken en nu ik een fijne fotoprinter heb, wil ik elke maand ook een pagina maken met foto’s.

Voor deze maand gebruik ik geel, oranje en roze. Dit laat ik ook weer terugkomen in deze pagina d.m.v. washi tape. Verder heb ik achtergrond papier en plaatjes gebruikt uit een papier knutsel set van Decotime. Deze kocht ik bij de Action. De pagina heb ik verder afgemaakt door met een zwarte fineliner vlaggetjes en een taart te tekenen.
Bullet Journal maand mei foto wandrek

Doodle a day

Deze pagina’s maakte ik als eerste in April. Deze pagina vond ik zo leuk om bij te houden dat ik ook in de maand mei een spread heb gemaakt.

Ik koos ervoor om deze maand mijn doodles in polaroid te maken. Ik tekende 3 “waslijnen” en daaraan heb ik met getekende wasknijpers de polaroids “vastgemaakt”. Achteraf gezien is de ruimte waarin de doodles moeten misschien wel klein.

De pagina heb ik verder versiert met washi tape, een sticker en wat dieren getekend met een zwarte fineliner. Deze heb ik nagetekend van afbeeldingen op Pinterest. De feestmuts heb ik zelf toegevoegd. Zo passen ze goed bij het thema :-).
Bullet Journal maand mei doodle a day
Hierbij een voorbeeld waarbij ik al wat doodles getekend heb. Tekenen zonder eerst te schetsen is niet mijn sterkste kant ;-).
Bullet Journal maand mei doodle a day ingevuld

Sleep log

Advertentie

Ook deze maand maakte ik weer een sleep log. Deze is niet zo spannend maar meer functioneel. Ik gebruikte een achtergrond uit een knutselset van de Action. Verder versierde ik de pagina met kraft inpakpapier en oranje en gele washi tape. Deze gebruikte ik ook al op andere pagina’s. Zo past deze pagina toch in het thema.
Bullet Journal maand mei sleep log
Hierbij nog een foto van mijn ingevulde sleeptracker.
Bullet Journal maand mei sleep tracker

Wat vind je van een feest thema voor in je bullet journal?

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #5: De maand April in het thema ruimte en heelal uitgewerkt
Bullet journal #4: De maand Maart in het thema geometrisch & sport tracker
Bullet journal #3: Nieuwe pagina’s en de maand februari uitgewerkt
Bullet journal #2: Indeling en eerste gemaakte pagina’s
Bullet journal #1: een begin maken

© Nobody ELSe

Reclame

11 reacties

 1. Pfffff …. wat steek jij er veel tijd/werk in!
  Ik ben jaloers op de goede nachtrust die jij hebt!
  Alvast een fijne verjaardag gewenst!

 2. Goed, ik had een heel verhaal getikt, maar die kwam dus niet door, kon niets meer, behalve refresh en weg was alles.

  Wat ik ongeveer zei, is dat ik het weer ontzettend gaaf vind, je bent dus bijna jarig of al geweest misschien, heb ik dat gemist? Dan alsnog van harte, en anders, wens ik jou alvast een hele fijne dag toe!

  X

 3. Heel leuk gedaan met deze kaart. Hoe kom je zo op. Wat ben jij lekker creatief bezig om te doen. Echt leuk geworden. Je bent bijna jarig. Alvast gefeliciteerd!

 4. Wat heb je dit thema op een onwijs leuke manier verwerkt in je bullet journal! Vooral die slinger met polaroids vind ik superleuk. Die is echt goed gelukt!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.