Bullet journal #12: November, thema bos/buiten

9 Responses

 1. Giovanna Jansen schreef:

  Wat een gaaf thema! Ik vind je forrest mood tracker geweldig!!

 2. Ilona Wielinga schreef:

  Erg leuk om dit te zien zeg! Als ik dit zo zie twijfel ik toch om wel met een bullet journal aan de slag te gaan. Maar ik heb het idee dat dat net iets te gestructureerd voor me is. Ik heb gewoon een dummy waar ik lekker in teken, schrijf en klieder en vind dat eigenlijk ook wel prima.

 3. Myriam schreef:

  Alweer zo’n prachtige thema-maand. Top!

 4. Morgaine schreef:

  Jeetje, wat maak jij dat telkens weer mooier en mooier en zie ik nu 5 verdrietige dagen? Een dikke knuffel voor jou lieverd!

  Ennuh, nee, ik heb geen bullet journaal, maar loop ook achter in mijn prachtige kant en klare agenda op het moment. Ook maar eens bijwerken 😉

  X

 5. michelle schreef:

  Wauw! Iedere maand worden je pagina’s mooier en mooier! Na een jaar heb je een prachtig boekwerk om te bewaren.

 6. Yova schreef:

  Kijk eens aan. Dat is zeker leuk idee om te doen. Goede tips van jou om te doen. Wat heb je mooi gedaan. Het ziet heel goed uit.

 7. Romy schreef:

  Wat ontzettend gaaf gedaan weer! Het thema past helemaal bij het park waar jullie naartoe zijn geweest. Ik ben een paar maanden geleden aan een bullet journal begonnen. Ik ben er niet heel fanatiek mee bezig, maar vind het wel leuk om mijn bullet journal er regelmatig bij te pakken.

 8. lifestylemommys schreef:

  Wauw els! Deze vind ik echt gaaf geworden ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.