Reclame

Bullet journal #12: November, thema bos/buiten

Bullet journal november thema bos
Reclame

Bullet journal november thema bos
Vandaag weer een uitgebreid artikel over mijn bullet journal. De maand november heb ik uitgewerkt. Dit keer had ik het thema bos/buiten gekozen. Passend bij onze vakantie die we deze maand hebben gehad. Benieuwd? Lees dan gauw verder :-).

Cover november

Het basis idee van deze cover kwam ik tegen op Pinterest. Natuurlijk heb ik het voorbeeld weer mijn eigen draai gegeven. Het origineel was zwart-wit. Ik heb er voor gekozen om alles met kleurpotloden in de kleuren. Verder heb ik met een witte gelpen sterretjes getekend.
Bullet journal november cover thema bomen bos

Mood tracker november

Om in het bos thema te blijven, heb ik een mood tracker getekend met alleen maar dennenbomen. Elke boom staat voor een dag van de maand.
Bullet journal november mood tracker bos
De mood tracker aan het einde van de maand ingevuld:
Bullet journal november mood tracker ingevuld

Quote pagina

Advertentie

Voor deze maand koos ik voor de quote “let’s go on an adventure”. Als eerste tekende ik met potlood de quote. Deze heb ik vervolgens met een zwarte fineliner overgetrokken. Omdat ik de pagina nog wat leeg vond heb ik ook gras en twee bomen getekend passend bij het thema.

Toch was ik niet blij, in de bomen en het gras zag ik lijnen van de volgende pagina. In het gras zie je die nog steeds. Om dit in de bomen niet meer te zien heb ik op de bomen een gekleurd vel papier geplakt en deze nogmaals ingekleurd. De pagina is nog steeds niet perfect maar nu wel beter :-).
Bullet journal quote adventure

Foto’s van de maand

De pagina “foto’s van de maand” heb ik in de stijl van de cover gemaakt. De lucht en grond heb ik met kleurpotloden getekend. Het woord “foto’s van de maand” is met een witte gelpen en zwarte fineliner geschreven. Om het hout van de quote op de vorige pagina nog terug te laten komen heb ik een soort van polaroids gemaakt. Hierin komen straks ook foto’s.
Bullet journal november foto maand tekenen
De pagina ‘foto’s van de maand’ heeft deze maand niet zoveel foto’s. Dit omdat we deze maand ook een week op vakantie zijn geweest. Zo is de pagina geworden:
Bullet journal november foto's van de maand

Vakantie pagina CenterParcs

Begin van de maand gingen we een weekje naar CenterParcs Les Trois Forêts. Natuurlijk heb ik dit ook verwerkt in mijn bullet journal. De basis is dit keer vrij simpel vergeleken met mijn eerdere vakantie pagina’s, Zeeland en Friesland.

De titel heb ik met een zwarte fineliners geschreven. De groene stickers heb ik helemaal zelf gemaakt, de complete uitleg kun je lezen in DIY #41: Makkelijk je eigen stickers maken met de Action.
Bullet journal travel journal vakantie pagina

Advertentie

Bullet journal november weekly vakantie
Natuurlijk heb ik deze pagina’s ook helemaal afgemaakt. Mijn vakantie pagina’s zijn uiteindelijk zo geworden:
Bullet journal november vakantie

Bullet journal november vakantie pagina

Ben jij nog fanatiek bezig in je bullet journal?

Gerelateerde artikelen:

Bullet journal #11: Oktober, herfst thema
Bullet journal #10: September, veren thema, incl. uitleg en uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #9: Augustus, zomer/hawaii/tropisch thema, incl. uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #8: Maand juli, thema bloemen incl. uitgewerkte pagina’s
Bullet journal #7: maand juni uitgewerkt, onderwaterwereld thema + zonnebloem tracker
Bullet journal #6: Maand Mei uitgewerkt, thema verjaardag
Bullet journal #5: De maand April in het thema ruimte en heelal uitgewerkt

Wil je meer artikelen lezen over het onderwerp bullet journal, klik hier ->

© Nobody ELSe

Reclame

9 reacties

  1. Erg leuk om dit te zien zeg! Als ik dit zo zie twijfel ik toch om wel met een bullet journal aan de slag te gaan. Maar ik heb het idee dat dat net iets te gestructureerd voor me is. Ik heb gewoon een dummy waar ik lekker in teken, schrijf en klieder en vind dat eigenlijk ook wel prima.

  2. Jeetje, wat maak jij dat telkens weer mooier en mooier en zie ik nu 5 verdrietige dagen? Een dikke knuffel voor jou lieverd!

    Ennuh, nee, ik heb geen bullet journaal, maar loop ook achter in mijn prachtige kant en klare agenda op het moment. Ook maar eens bijwerken 😉

    X

  3. Wat ontzettend gaaf gedaan weer! Het thema past helemaal bij het park waar jullie naartoe zijn geweest. Ik ben een paar maanden geleden aan een bullet journal begonnen. Ik ben er niet heel fanatiek mee bezig, maar vind het wel leuk om mijn bullet journal er regelmatig bij te pakken.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.