Dagje uit tip: de Efteling

Pagode
Wel een beetje een standaard “dagje uit tip” natuurlijk, maar nu de zomervakantie weer voor de deur staat vind ik het toch wel leuk om de Efteling uit te lichten en wat foto’s van onze bezoekjes met je te delen. Omdat Kaatsheuvel zo dichtbij Tilburg ligt, ben ik elke jaar wel een keer in de Efteling geweest en de laatste 2 jaar heb ik samen met mijn vriend een abonnement. Toch fijn zo’n mooi park vlakbij de deur :).

De Efteling verveelt ons niet zo snel. Ik vind het erg fijn om door het park te dwalen, de attracties te bezoeken en te genieten van de sprookjesachtige sfeer. Elke keer als mijn vriend en ik er naar toe gaan voelt het toch een beetje als een vakantiedagje. We gaan het liefst op dagen dat het niet zo druk is, dan hoef je niet zo lang te wachten bij de attracties. Als we gaan op drukke momenten, genieten we vooral van de sfeer en lopen we gewoon rond. Ook als je niet in attracties gaat is er genoeg te zien en te ontdekken. Elke keer of het nu in het park is of in een attractie zie ik weer wat nieuws.
lijn
Pagode
Efteling Pagode
lijn
Droomvlucht
Efteling Droomvlucht
lijn
Fata Morgana
Efteling Fata Morgana
lijn
Stoomtrein en De Vliegende Hollander
Vliegende hollander
lijn
Piraña
Pirana

© Nobody ELSe

Tags: , ,

Nog geen reacties

Trackback  •  Comments RSS

  1. ineke schreef:

    De Efteling blijft zo leuk voor jong en oud, wij gaan er bijna ieder jaar wel naartoe!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top