Tag #2: De blog top 3 tag

tagEen paar dagen geleden werd ik door Anita van de blog Mindjoy getagd om de tag “De blog top 3 Tag” in te vullen. Deze tag is bedacht door Sylvia. Ik vond het een leuke tag dus hierbij mijn antwoorden :-).

Illustratie

Als eerste werd er gevraagd om een illustratie bij deze tag te doen die te maken had met het getal 3. Ik heb gekozen voor drie mooie herinneringen aan Lucky. “The best thing about memories is making them”.

Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?

Mijn laptop, mijn fotocamera en mijn vriend. Zonder deze 3 dingen zou ik geen blog kunnen bijhouden. Mijn vriend helpt vaak me om foto’s te maken en ook kijk hij mee met de achterkant van de site.

Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?

Een pagina over de blogger zelf, duidelijke lay-out en foto’s. Ik hou van foto’s en die geven toch een eerste indruk van een website. Zonder foto zou ik niet gauw een artikel gaan lezen. Daarnaast vind ik het niet fijn als een blog rommelig is. Ik wil makkelijk kunnen zien wat als laatste is toegevoegd.

Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?

Ik maak het liefst artikelen over DIY projectjes, tutorials en fotoreportages. Dit zijn tevens de artikelen waar de meeste tijd in gaat zitten.

Wat zijn de drie populairste posts op je blog?

portret-lieveheersbeestHet meest populair is het artikel Tutorial: Lieveheersbeestje Vilt ★★. Niet heel verrassend voor mij, dit artikel staat al vanaf het begin op mijn blog en heeft al die tijd bovenaan gestaan in de lijst van populairste posts. Wel op de voet gevolgd door Budgettip! Creatief kleurboek voor volwassenen van Action. Dit artikel vond ik eigenlijk best verrassend als tweede. Het is namelijk maar een kort artikeltje met een tip. En als derde veel gelezen Over Nobody ELSe. Het is toch leuk om te zien dat mensen het artikel lezen over mij, degene achter de blog.

Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?

Ik hoop door mijn blog mensen als eerste te inspireren om creatief aan de slag te gaan. Ik vind dat zelf namelijk zo heerlijk en ontspannend. Ik kan het iedereen aanraden ;-). Daarnaast hoop ik dat de komende jaren mijn blog blijft groeien in aantal bezoekers en lieve reacties. Als laatste hoop ik net zoveel plezier aan het schrijven van artikelen te houden als ik nu heb.

Via welke drie social media is jouw blog te volgen?

Via Bloglovin’, twitter en Facebook. Daarnaast post ik ook regelmatig iets op Pinterest en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?

Het grootste voordeel van bloggen is dat ik heel veel nieuwe lieve mensen leer kennen. Door mijn blog blijf ik zelf ook creatief bezig. Zo rij ik regelmatig naar de Action om nieuwe knutselpakketjes te kopen, struin ik het internet af naar nieuwe trends en probeer ik veel nieuwe dingen uit. Een nadeel vind ik mijn privacy, ik let altijd goed op wat ik wel en niet op internet plaats. Ook dat mensen steeds met mij op de foto willen en handtekeningen vragen is soms wel vervelend, hahaha ;-).

Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?

Hoe kun je dat zien? Ik denk dat ik de meeste reacties krijg van Marion, Xaviera en mijn moeder ;-). Verder ben ik erg dankbaar voor elke reactie die ik krijg.

Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?

Favoriete blogs benoemen vind ik erg lastig. Ik volg redelijk wat blogs die op hun manier mij erg aanspreken. Ik ga hierin geen keuze maken.

Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?

DIY, persoonlijke artikelen en shoplogs.

Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?

Hou het voor jezelf leuk! ik schrijf bijvoorbeeld maar twee artikelen in de week naast mijn baan. Dat is voor mij al veel, meer tijd heb ik gewoon niet En wie zegt dat je elke dag een artikel online moet zetten? Blijf plezier houden in het schrijven van artikelen! Heb je even geen zin, schrijf dan even niks. En als laatste tip, gebruik goede foto’s. Foto’s zijn het visitekaartje van je blog. Het is toch zonde als een mooi geschreven artikel op de achtergrond verdwijnt door slechte foto’s? Maak het reageren op artikelen niet te moeilijk, een vinkje voor “Ik ben geen spammer” prima, maar liefst geen moeilijke code. Soms lukt het me ook niet om via mijn tablet te reageren. Dat vind ik erg jammer.

Nomineer twaalf andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt

Dat is een lastige, veel bloggers die ik ken hebben deze tag al ingevuld. Mocht je deze tag nog niet ingevuld hebben en je wilt deze nog graag invullen, dan tag ik jou ;-).

Bedankt

Anita bedankt voor het taggen en Sylvia voor het bedenken van deze tag :-). Hopelijk vind je deze tag leuk om te lezen? Ik heb hem in ieder geval met plezier ingevuld.
lijn

Gerelateerde artikelen:

Mijn eerste tag #1: “The Questions of Life” tag

© Nobody ELSe

Tags: ,

38 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. M.Th. schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je award, Els. En natuurlijk veel succes gewenst!!

 2. Nathalie schreef:

  wat een leuke tag en leuke antwoorden!

 3. Northflix schreef:

  Och jeetje! Ik was ook getagd en heb hem niet ingevuld! Dom!
  Ik ga het gelijk doen, want vond het super tof om je antwoorden te lezen.

 4. Romy schreef:

  Wat een ontzettend leuke tag! Als ik er zo over na zou denken.. dan zouden ook mijn camera en laptop onmisbaar zijn in dit blogleventje, verder ga ik er ngo even over nadenken! En precies, wie zegt dat je elke dag een artikel online moet zetten, het is goed dat jij post zoveel als jij je daar goed bij voelt. Ik zelf post 2 artikels per dag en dat is toch wel pittig soms!

 5. Claudia schreef:

  Dit is de eerste keer dat ik deze tag lees, wat onwijs leuk. En ik vind het ook zwaar irritant als je allemaal extra dingen moet invullen om te reageren. Gelukkig hebben de meeste bloggers at wel afgezet.

 6. Deisy schreef:

  Heel mooi ingevuld en leuk om te lezen hoe jij tegen het bloggen aankijkt 🙂 En je hebt helemaal gelijk wat betreft het aantal artikelen: gewoon doen waar jij plezier uit haalt en wat binnen jouw leven past, dat is het allerbelangrijkste denk ik.

 7. Lies schreef:

  Wat een leuke tag en ook erg leuk om je antwoorden te lezen! Bij mij zou ook zeker mijn moeder in de top 3 staan van diegene die het meeste reageren, want ze laat eigenlijk elke dag een comment achter haha.

 8. Roel schreef:

  Wat een leuke reacties weer 🙂 Het kost je erg veel tijd maar leuke reacties maakt het zeker de moeite waard. Helpen met de achterkant en de foto’s doe ik graag, en ik hoop dat ‘we’ snel boven de 100 bezoekers per dag komen 😉

 9. Petra schreef:

  Leuk om je antwoorden te lezen. Bloggen moet inderdaad leuk blijven. En liever 2 leuke posts in de week dan elke dag nietszeggende, blog vullende posts.

 10. Marion schreef:

  Dit is zo’n leuke tag! Leuk om te in te vullen en heel leuk om te lezen bij anderen! En je hebt helemaal gelijk, het bloggen moet wel leuk blijven!

 11. Xaviera schreef:

  Leuk om jouw antwoorden van deze tag te lezen! Die foto’s samen met Lucky zijn prachtig! Mooi wat je schrijft bij de blogtips. 🙂

 12. Dina schreef:

  Leuk dat je de tag hebt ingevuld. Mooi doel trouwens voor je blog, andere mensen inspireren om eens creatief bezig te gaan.

 13. Sylvia Kuijsten schreef:

  Tof dat je ‘m hebt ingevuld! Wat heb je een leuke blognaam trouwens 😉

 14. Jos en Connie schreef:

  Mooie foto’s van Lucky en…..de tag goed ingevuld.;-)).

 15. Anita | mindjoy schreef:

  Leuk ingevuld en graag gedaan! Ja goede foto’s zijn idd erg belangrijk en leuk dat je moeder zoveel reageert 🙂

 16. Huisvlijt schreef:

  Leuk dat je moeder zoveel reageert op je blog : )

 17. Wat heb je deze fijne tag leuk ingevuld!

 18. Inge schreef:

  Wat leuk om te lezen! Leuk ook om te zien dat de tag door iedereen anders wordt ingevuld.

  En daarbij nomineer ik je ook nog eens voor de Liebster award! 😉

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top