Diamond Painting #23: Action Diamond painting Panorama (najaar 2023)

Diamond painting panorama Action 2023 review
Reclame

Diamond painting panorama Action 2023 review
Bij Action zijn nieuwe diamond painting sets. Dit keer niet vierkant, 30×40 cm of 40×60 cm maar een panorama formaat (75×25 cm). In dit artikel vertel ik er alles over.

Diamond painting Panorama

Bij Action zijn nu 4 verschillende diamond paintings in het panorama formaat te koop, € 3,99. Er zijn geen versies met speciale steentjes.

 • Rennende paarden
 • Safari bij zonsondergang
 • Vissen
 • Landschap met watervallen

Action Diamond painting panorama 2023
 

Inhoud Diamond painting panorama

 
Met de inhoud kun je de diamond painting helemaal maken, je hebt niks extra’s nodig. Bij dit soort diamond paintings is de inhoud altijd hetzelfde.

 • Canvas met daarop het patroon en plaklaag
 • Diamond painting steentjes
 • Diamond painting pen
 • Sorteerbak
 • Wax (om de steentjes makkelijk op te pakken met de pen)
 • Instructie

 

Hoe werkt Diamond painting?

Advertentie

Heb je nog nooit een diamond painting gemaakt? Dan is deze uitleg voor jou, maar eigenlijk spreekt het voor zich. Het is erg makkelijk. In het kort: verschillende kleuren steentjes plakken op de juiste plaats op een patroon. Door de steentjes te plakken ontstaat je diamond painting poster.
 


Als eerste leg je het canvas met patroon met plaklaag voor je neer. Op het canvas zit een plastic beschermlaag en deze trek je voorzichtig los. Ik haal de beschermlaag ALLEEN weg op de plek waar ik ook de steentjes wil gaan plakken, zo bescherm je de plaklaag nog even op de andere delen. En niks is vervelender bij diamond painting dan met je hand op de plaklaag te blijven plakken ;-). Ik werk het liefst in kleine vierkantjes bij een grote diamond painting zoals deze panorama.

Op het patroon staan letters, tekens en/of cijfers. Deze letters, tekens en/of cijfers komen overeen met de zakjes met de verschillende kleuren van de steentjes. Doe een paar steentjes van één kleur in het groene sorteerbakje. Met de pen met op de punt wax, pak je een steentje op uit het sorteerbakje. Dit steentje plak je op de plaats waar het nummer van het zakje op het patroon staat. Hou de steentjes goed gesorteerd. Als ik klaar ben met één kleur, doe ik de steentjes weer netjes terug in het juiste zakje. Dit herhaal je steeds tot je diamond painting af is.  
 

Aan de slag met de Action Diamond painting Panorama

De leukste diamond painting set vond ik de safari met zonsondergang en giraffe. Deze heb ik dan ook gemaakt. Het maken van deze diamond painting ging zoals ik van de Action gewend ben, weer helemaal goed :-).

Op de foto’s komt het niet zo goed over hoe groot en gedetailleerd de diamond painting is. Dus ik heb ook nog wat close-up foto’s gemaakt.
Action Diamond painting panorama safari dieren

Action Avec Diamond painting panorama review

Advertentie

Avec Diamond painting panorama Action

Is een diamond painting in het formaat van een panorama iets voor jou?

De Diamond painting in dit artikel heb ik gekregen.


© Nobody ELSe

13 reacties

 1. Ik doe veeldiamant painting. Maar nog nooit zo slechte gehad als deze. Ik had er 2 van. De letters en cijfers kloppen niet 2 kleurem dezelfde letter hebben. en de lijm van canvasdoek plakt niet. De steentjes vallen eraf!En dit bij beide varianten!
  Niet kopen, echt heel erg zonde van je geld en scheelt je hoop frustratie

 2. Vandaag de giraffen gekocht. De laatste, de andere 3 nog volop verkrijgbaar. Zijn de giraffen populair door jouw blog???

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.