Reclame

Diamond painting #4: AliExpress Disney’s Mickey Mouse

Reclame

Diamond painting AliExpress disney mickey
Vandaag weer een nieuwe diamond painting die ik kocht bij AliExpress. Na minions werd het wel tijd voor iets anders. Ik koos voor een 30×20 cm diamond painting van Disney met Mickey Mouse. Benieuwd naar mijn nieuwe ervaring en het eindresultaat lees dan gauw verder.

Aankoop Mickey Mouse diamond painting

De diamond painting die ik in dit artikel laat zien kocht ik bij AliExpress. Deze kostte me € 3,95 voor een vel van 30×20 cm. Er waren ook kleinere en grotere formaten. Ook waren er meer designs van Disney op AliExpress.

Een begin maken met diamond painting

Bij Diamond painting plak je kleine steentjes op een vel met plakfolie. Op dat vel zijn de nummertjes en cijfers aangegeven waar je welk kleur steentje moet plakken. Bij een eerdere diamond painting wist ik dat ik ongeveer 8 rijen kan doen in 1 uur. Dus ik haalde de beschermlaag van de eerste 8 rijen en ik ging aan de stag. Ik kreeg de smaak te pakken in het eerste weekend en maakte ik al een heel stuk. 30×20 cm lijkt vrij groot, toch twijfelde ik of ik niet een groter formaat had moeten in verband met de details. Maar we zullen het zien als deze af is ;-).
diamond painting aliexpress disney mickey mouse
Het tweede weekend kwam ik iets verder dan de helft. Ik was blij dat het hoofd van Mickey al goed herkenbaar was :-).
Diamond painting AliExpress disney mickey op de helft
Na nog een paar avondjes ben ik weer een stuk verder. De mantel is goed te zien. Ik wil de diamond painting nu wel snel afmaken!
Diamond painting AliExpress disney mickey review

Het eindresultaat van diamond painting Disney

En snel afmaken deed ik :-). Na 2 avondjes door de week doorwerken was de diamond painting eindelijk af :-). Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Het formaat is niet al te groot maar er zit veel detail in. Verder zijn de kleuren van de steentjes van deze diamond painting mooi verschillend van kleur. Dat viel bij eerdere paintings wel eens tegen.
Diamond painting AliExpress disney mickey review

Advertentie

Diamond painting AliExpress disney mickey close up

Gerelateerde artikelen:

Diamond painting #3: AliExpress Blond Amsterdam
Diamond painting #2: grote Minion 25×25 cm AliExpress
Diamond painting #1: Minion van AliExpress

© Nobody ELSe

Reclame

2 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.