Diamond Painting #5: Nieuwe Diamond paintings Action 30×40 cm (April 2021)

16 Responses

 1. Daisy Caverneels schreef:

  Hoi ik woon in België heb eentje met een uilekop maar in mijn doos zit zelfs een stekker en USB draad, weet iemand waarvoor die dient. Staat nergens op de doos vermeld.

 2. Jannie Nieuwhof schreef:

  Hallo, ik ben die pauw aan het maken, erg mooi, MAAR helaas mis ik kleur nr. 3. Het zakje zit er niet bij. Heeft iemand misschien dat kleur nr. Nog en/ of over?

 3. Vera van Tienhoven schreef:

  Hoi! Heb jw toevallig een oog over? Kwijtgeraakt en geen idee waar ik m kan bestellen…

 4. coby schreef:

  Help, ik heb de steentjes in andere hersluitbare zakjes gedaan maar de nummers er niet bij geschreven wie kan mij helpen ??!!

 5. Is ook erg toevallig, ik heb juist de zelfde gekocht in de action. Ik van deze zo mooie met de pauw. Ik zelf moet er nog aan beging.

 6. Nathalie Mailliard schreef:

  Hi Els, bedankt voor je uitgebreide uitleg en informatie. Dat is zeker beter dan wat Action op de website heeft staan. Die tekst was met “knip&plak” van vorig jaar opnieuw gebruikt. Weet jij toevallig waar ik nog meer designs/foto’s kan vinden? Ik ga maar een paar winkelafspraken maken en dan naar verschillende filialen toe. Groetjes Nathalie

  • Els schreef:

   Sorry foto’s van alle versie heb ik niet. Ik weet ook niet echt waar je die zou kunnen vinden. In ieder geval succes met zoeken en veel plezier met diamond painten :-).

 7. Yova schreef:

  Ik heb dit gehoord. Het is zeker mooie werk om te doen.
  Het is wel erg priegel werk om te doen.
  Ik vind wel erg mooi. Het is ook prijzig denk ik.
  Pauw ziet prachtig uit. Fijne avond.

 8. Simone schreef:

  Wat een leuke paintings! Voor nu heb ik er nog genoeg op voorraad haha

 9. Morgaine schreef:

  Ze zijn mooi om te zien, maar niets voor mij, ik denk dan eerder, doe mij maar ministeck ouderwets, dan kan ik het vaker gebruiken en meerdere dingen maken. Met dit soort dingen, je bent klaar, dan heb je er weer eentje, waar laat je het! Dat had ik vroeger al met schilderen op nummer bijvoorbeeld, ook zoiets. Erg leuk maar dan. Ooit is het huis vol 😉

  X

 10. lifestylemommys schreef:

  Dat zijn prachtige paintings, vooral de pauw springt er uit 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.