Diamond painting #7: Action Diamond painting wenskaarten

Action diamond painting kaarten greeting cards
Reclame

Action diamond painting kaarten greeting cards
Heb jij ze al gezien bij Action, de nieuwe diamond painting kaarten? In dit artikel vertel ik alles over deze diamond painting setjes en natuurlijk maak ik al een paar kaartjes :-).

Diamond painting wenskaarten

Als ik een grote diamond painting maak, ben ik daar altijd wel vele uren/dagen mee bezig. Ook weet ik niet altijd wat ik met een diamond painting moet doen. Allemaal ophangen gaat ook niet ;-). Dan zijn diamond painting kaarten de oplossing. Diamond painting wenskaarten vind ik erg leuk om tussendoor te maken. Het zijn leuke kleine projectjes. En omdat het een wenskaart is, kun je deze ook gelijk versturen en iemand blij maken.

Action Diamond painting wenskaarten

Bij Action verkopen ze nu 4 verschillende setjes met Diamond painting kaarten (merk AVEC). Per set € 1,79. Elk setje bevat 4 kaarten (13×13 cm), 4 enveloppen, gekleurde steentje, sorteerbak, siliconen was, pen en een werkbeschrijving.

Paarse set: Bloemen, autootje en hart
Oranje set: Verjaardagskaarten
Roze set: Diverse Dieren
Blauwe set: Bloemen en vlinder
Diamond painting kaarten action verpakking

Starten met Action diamond painting kaarten

Diamond painten is erg makkelijk en leuk voor zowel volwassenen als kinderen. Ik koos als eerste kaart voor de flamingo uit het roze setje.

Advertentie

Als eerste zocht ik de steentje die ik nodig had bij elkaar. In de werkbeschrijving staat welke kleuren er bij welke kaart horen. Voorzichtig haalde ik de beschermlaag van de kaart. Nu zal je merken dat op de plaats waar de steentje moeten komen je kaart plakt.

Ik begin altijd met één kleur (in dit geval kleur A) en deze kleur maakte ik gelijk helemaal af. Het zakje met de letter A maakte ik open en ik strooi een paar steentjes in het sorteerbakje. Met de pen en de roze wax aan het puntje plakte ik de steentjes uit het zakje A op de vakjes A op de kaart.

Tip: Plaats de steentjes zo nauwkeurig mogelijk in de cirkeltjes voor het mooiste resultaat.

Zoals je ziet zitten er in de set ruim voldoende steentjes. Ik heb nog bijna de helft van het zakje over. Doe de overgebleven steentje wel netjes terug in het zakje, het kan zijn dat je bij een andere kaart deze kleur weer nodig hebt.
Diamond painting kaarten action uitleg
Na kleur A volgde de andere kleuren en was mijn kaart klaar. Door de verschillende roze tinten vind ik de kaart erg mooi geworden.
Diamond painting kaart flamingo

De andere kaarten uit de roze set

Al snel had ik de smaak te pakken en maakte ik ook de 3 andere kaarten uit de roze set. Zijn ze niet leuk?
Diamond painting kaart Luiaard

Diamond painting kaart ACtion papgaai

Advertentie

Diamond painting kaart olifant

Kaarten uit de oranje set

Wat vond ik dit leuk om te doen, het oranje setje met wenskaarten was dan ook al snel gemaakt :-).
Diamond painting kaarten action gefeliciteerd taart

Diamond painting kaart Cadeau

Diamond painting kaart verjaardag

Action Diamond painting kaart ballonnen

Zoals je leest ben ik erg enthousiast over deze diamond painting wenskaarten.

Zijn diamond painting wenskaarten ook iets voor jou?

Advertentie

De diamond painting kaarten in dit artikel heb ik gekregen.

© Nobody ELSe

7 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.