Diamond painting #10: Diamond painting Action 40×60 cm, zomer 2022

14 Responses

 1. Els van Heusden schreef:

  Hoi Els, Ben net toevallig klaar met het schilderij van de vogeltjes op de waslijn Deze is 40×120. Heerlijk werk, lag wel op de tafel dus…vele dagen met het bord op schoot gegeten. Succes met je grote schilderij.

 2. Els van Heusden schreef:

  Hoi Es, Ben net toevallig klaar met het schilderij van de vogeltjes op de waslijn Deze is 40×120. Heerlijk werk, lag wel op de tafel dus…vele dagen met het bord op schoot gegeten. Succes met je grote schilderij.

 3. dinie schreef:

  Hij is echt mooi, ik heb een kameleon van 70 bij 70 gemaakt.in het begin is het heel ontspannend.
  Later duurde het me te lang en toen moest het af. Ik had geen rust om hem weg teleggen en iets anders te gaan doen

 4. Martine schreef:

  Mooi resultaat. Super schattig vosje. Ik ben ook een grote aan het maken. Zelfde formaat ongeveer. Alleen schiet niet op. Steeds een stukje. Ik hoop hem met de kerst af te hebben.:-) Om cadeau te geven aan mijn moeder.

 5. Sandra Scholten schreef:

  Erg mooi weer, vooral de 3 van rechts. Ik heb er zelf eentje af van een pauw en hou zelf wel van grote, het liefst het hele vel bedenkend. Ook val ik meestal voor mooie heldere kleuren. Ik denk dat ik van deze 4 ook een paar zal kopen.

 6. Franka schreef:

  Ik heb er een gemaakt van 120×40 cm met een fantastisch resultaat. Jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen.

  • Els schreef:

   Wow, dat is echt enorm! Hoe lang ben je daar mee bezig geweest? Op mijn facebook van mijn blog kun je onder berichten foto’s plaatsen :-). Ik ben benieuwd.

 7. lifestylemommys schreef:

  Wat een prachtige sets zeg! Ik heb wel kleinere projectjes gedaan met Eva, die van Totum zeg maar. Dat vind ik heel leuk om te sien dus denk dat ik dit ook wel kan 😁

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.