Diamond painting #17: Action Diamond painting 30×40 cm, vierkante steentjes!

10 Responses

 1. KimRotterdam schreef:

  Super Dankjewel! Ik vind het echt leuk om te doen:)

 2. KimRotterdam schreef:

  Ik ben ook net begonnen aan een diamant painting van de action! Super leuk!! Nu vroeg ik mij alleen af hoe veel steentjes reserve erin zitten? Zou zonde zijn als je er een paar kwijtraakt ( door weg schieten ) en dan die painting niet af krijgt..

 3. Els schreef:

  ik vind vierkante steentjes moeilijker. ronde vind ik prettiger. die vierkante staan weleens scheef, dus de volgende rij gaat automatisch ook scheef.

 4. Simone schreef:

  Ik vind vierkante steentjes ook het mooist. Toevallig heb ik het eendje gekocht. Ik heb jaren geleden eens eentje geprobeerd te maken, maar die plakte toen niet goed dus echt een eerlijk oordeel heb ik nooit kunnen vellen. Deze en nog een andere die ik heb liggen zijn beiden vierkant. Erg benieuwd naar!

 5. lifestylemommys schreef:

  Persoonlijk vind ik ronde steentjes het mooist, maar de vierkanten hebben ook wel iets hoor 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.