Reclame

Diamond painting #17: Action Diamond painting 30×40 cm, vierkante steentjes!

Diamond painting 30x40cm vierkant Action 2023 review
Reclame

Diamond painting 30x40cm vierkant Action 2023 review
Zoals je misschien wel weet ben ik fan van de Diamond Paintings van Action. Nu ben ik er alleen nog enthousiaster over. Action heeft namelijk nu diamond painting sets met vierkante steentjes. In dit artikel vertel ik alles over deze nieuwe versie en laat ik natuurlijk één diamond painting zien die ik al heb gemaakt.

Action AVEC Diamond painting 30×40 cm, vierkante steentjes!

Bij Action verkopen ze weer 4 nieuwe diamond paintings 30×40 cm voor € 3,99 per stuk. Dit keer zijn deze extra bijzonder. In plaats van ronde steentjes zitten er vierkante steentjes in deze diamond painting sets. Hieronder zie je de 4 verschillende designs: wolf, bloemen, Venetië en een eendje.
Action Diamond painting sets vierkante diamond steentjes
 

Ronde of vierkante diamond painting steentjes

Action heeft heel lang alleen diamond paintings verkocht met ronde steentjes. Zelf ben ik fan van vierkante steentjes. Dus extra blij met deze nieuwe setjes. Vierkante steentjes zorgen ervoor dat je nauwkeuriger kunt werken. De steentjes sluiten perfect op elkaar aan, er is geen tussenruimte tussen de steentjes. Dit is bij de ronde steentjes wel. Links vierkant, rechts rond.
Action Diamond painting verschil ronde en vierkante steentjes
 

Inhoud Diamond painting 30×40 cm

In de verpakking zit alles wat je nodig hebt om te diamond painten: 

  • Vel met foto met patroon en lijmlaag
  • Steentjes
  • De speciale steentjes (verschillend per set)
  • Pen
  • Sorteerbak
  • Wax (om de steentjes makkelijk op te pakken met de pen)
  • Korte instructie
Advertentie

Action Diamond painting vierkante steentjes inhoud  

Hoe werkt Diamond painting?

Heb je nog nooit een diamond painting gemaakt? Het is in het kort: steentjes pakken op een patroon. Erg makkelijk en ontspannen om te doen.
 
Als eerste leg je het patroon met plaklaag voor je neer. Op de afbeelding zit een plastic beschermlaag en deze trek je voorzichtig los. Je kunt zelf kiezen waar je begint met het weghalen van de beschermlaag. Ik werk het liefst in rijen of vlakken bij grotere diamond paintings. Dit is met vierkante steentjes nog handiger. Ik haal de beschermlaag alleen weg op de plek waar ik ook de steentjes wil gaan plakken. Niks is vervelender bij Diamond painting met je hand op de plaklaag te blijven plakken ;-).

Op het patroon staan letters, tekens en cijfers. Deze letters, tekens en cijfers komen overeen met de zakjes met de verschillende kleuren steentjes. Doe een aantal steentjes van één kleur in het groene sorteerbakje. Doe op de pen roze wax. Door de wax kun je de steentjes met het pennetje makkelijker oppakken. Dit steentje plak je op de plaats waar het nummer van het zakje op het patroon staat. Hou de steentjes goed gesorteerd. Als ik klaar ben met één kleur, doe ik de steentjes weer netjes terug in het juiste zakje.

Eindresultaat Action Diamond painting vierkante steentjes

Lang heb ik getwijfeld welke diamond painting ik wilde maken. Het ging tussen het schattige eendje en de wolf. Uiteindelijk koos ik voor de wolf. Hieronder zie je het eindresultaat. Ik heb deze diamond painting weer met plezier gemaakt.
Action Diamond painting vierkante steentjes wolf

Diamond painting vierkante stenen Action nieuw review

Wat is jouw favoriete vorm diamond painting steentjes? Rond of vierkant?

 
De Diamond painting in dit artikel heb ik gekregen.


Advertentie

© Nobody ELSe

Reclame

10 reacties

  1. Ik ben ook net begonnen aan een diamant painting van de action! Super leuk!! Nu vroeg ik mij alleen af hoe veel steentjes reserve erin zitten? Zou zonde zijn als je er een paar kwijtraakt ( door weg schieten ) en dan die painting niet af krijgt..

  2. ik vind vierkante steentjes moeilijker. ronde vind ik prettiger. die vierkante staan weleens scheef, dus de volgende rij gaat automatisch ook scheef.

  3. Ik vind vierkante steentjes ook het mooist. Toevallig heb ik het eendje gekocht. Ik heb jaren geleden eens eentje geprobeerd te maken, maar die plakte toen niet goed dus echt een eerlijk oordeel heb ik nooit kunnen vellen. Deze en nog een andere die ik heb liggen zijn beiden vierkant. Erg benieuwd naar!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.