Diamond painting #20: Action Diamond painting 40×60 cm, midden 2023

Diamond painting 40x60cm Action AVEC 2023 review
Reclame

Diamond painting 40x60cm Action AVEC 2023 review
Action blijft maar komen met nieuwe Diamond Painting sets. Zo leuk! Dit keer zijn het nieuwe varianten op het formaat 40×60 cm. Lekker groot en gewoon weer met ronde steentjes. In dit artikel vertel ik er alles over.

Action Diamond painting 40×60 cm (merk Avec)

Bij Action zijn 4 nieuwe diamond painting sets 40×60 cm te koop voor € 4,99 per stuk. Hieronder zie je de 4 verschillende designs. Elke design heeft zijn eigen bijzondere steentjes:

 • Kasteel = schitterende steentjes (Shiny)
 • Kaketoes, vogels = neon steentjes
 • Bloemen = steentjes in een andere vorm (shaped)
 • Schildpad = metallic steentjes

Action Diamond painting 40x60 cm kverpakkingen designs

 

Inhoud Diamond painting

De inhoud van deze diamond painting sets is zoals de inhoud van elke diamond painting. In deze diamond painting sets zit alles wat je nodig hebt om de diamond paintings te maken: 

 • Vel met foto met patroon en lijmlaag
 • Steentjes (incl. de bijzondere steentjes)
 • Pen
 • Sorteerbak
 • Wax (om de steentjes makkelijk op te pakken met de pen)
 • Instructie, laat je niet afschrikken het is heel makkelijk 🙂

Diamond painting goedkoop uitleg Action inhoud

Hoe werkt Diamond painting?

Advertentie

Heb je nog nooit een diamond painting gemaakt? Ik zal even kort uitleggen wat het is. Eigenlijk is diamond painten erg makkelijk en vooral ook ontspannend om te doen. Het is in het kort: verschillende kleuren steentjes plakken op de juiste plaats op een patroon. Door de steentjes te plakken ontstaat je diamond painting schilderij.

Als eerste leg je het patroon met plaklaag voor je neer. Op de afbeelding zit een plastic beschermlaag en deze trek je voorzichtig los. Je kunt zelf kiezen waar je begint met het weghalen van de beschermlaag. Ik haal de beschermlaag ALLEEN weg op de plek waar ik ook de steentjes wil gaan plakken, zo bescherm je de plaklaag nog even op de andere delen. En niks is vervelender bij Diamond painting dan met je hand op de plaklaag te blijven plakken ;-). Ik werk het liefst in kleine vierkantjes bij grotere diamond paintings zoals deze. 


Op het patroon staan letters, tekens en cijfers. Deze letters, tekens en cijfers komen overeen met de zakjes met de verschillende kleuren steentjes. Doe een paar steentjes van één kleur in het groene sorteerbakje. Met de pen met op de punt wax pak je een steentje op uit het sorteerbakje. Dit steentje plak je op de plaats waar het nummer van het zakje op het patroon staat. Hou de steentjes goed gesorteerd. Als ik klaar ben met één kleur, doe ik de steentjes weer netjes terug in het juiste zakje. Dit herhaal je steeds tot je diamond painting af is.  
 

Aan de slag met diamond painting Action Schildpad, 40×60 cm

Eens in de zoveel tijd maak ik een grote diamond painting. Liever maak ik kleinere canvassen en/of diamond painting kaarten. Ik ben echt fan van de Diamond painting kaarten. Deze zijn ook te koop bij Action. Het was nog moeilijk kiezen welke diamond painting ik wilde maken. Ik twijfelde tussen het kasteel en de schildpad. Uiteindelijk is het de schildpad geworden omdat deze zo mooi kleurrijk is.
Action Diamond painting 40x60 cm schildpad

Diamond painting schildpad zee Action Avec

Diamond painting budget goedkoop review Action Avec

Welke diamond painting heb jij als laatste gemaakt?

Advertentie

De Diamond paintings in dit artikel heb ik gekregen.


© Nobody ELSe

8 reacties

 1. ik heb een vraag over avec diamond painting 40x60cm 30.000 stuks een landschap of bloemen hoe ik dat moet bestellen en betalen
  bij voorbaat dank
  andre

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.