Reclame

Diamond painting #16: Action Diamond painting kaarten

Action diamond painting wenskaarten review
Reclame

Action diamond painting wenskaarten review
Zoals je misschien weet, vind ik het leuk om diamond painting posters te maken. Maar één soort diamond painting is echt mijn favoriet, Diamond painting kaarten. In dit artikel vertel ik er alles over.

Action Diamond painting kaarten

Diamond painting kaarten vind ik echt zo leuk! Het zijn kleine diamond painting projectjes, leuk voor tussendoor, en als het klaar is heb je gelijk een kaart om iemand mee te verrassen.

Bij Action zijn er nu 6 nieuwe verpakkingen met diamond painting wenskaarten. Één set kost € 1,99.
Action diamond painting kaartenreveiw 2023
In één set zitten 3 kaarten (18×18 cm), 3 enveloppen, steentjes (diamonds), sorteerbakje, wax, diamond painting pen en werkbeschrijving.
Action diamond painting kaarten inhoud verpakkingn

Hoe werkt Diamond painting?

Heb je nog nooit een diamond painting gemaakt? Ik zal even kort uitleggen wat het is. Eigenlijk is diamond painten erg makkelijk en vooral ook ontspannend om te doen. Het is in het kort: steentjes plakken op een patroon.

Advertentie

Als eerste leg je de kaart met plaklaag voor je neer. Op de afbeelding zit een plastic beschermlaag en deze trek je voorzichtig los. Op het patroon staan cijfers. Deze cijfers komen overeen met de zakjes met de verschillende kleuren steentjes. Doe steentjes van één kleur in het groene sorteerbakje. Met de pen met op de punt roze wax pak je een steentje op uit het sorteerbakje. Dit steentje plak je op de plaats waar het nummer van het zakje op het patroon staat. Hou de steentjes goed gesorteerd. Als ik klaar ben met één kleur, doe ik de steentjes weer netjes terug in het juiste zakje. Mocht je toch een vakje vergeten zijn, dan kan je de juiste kleur nog terugvinden. Dit herhaal je steeds voor alle kleuren tot de kaart klaar is.

Aan de slag met Action diamond painting kaarten

Het was nog lastig kiezen welk setje met diamond painting kaarten ik als eerste wilde maken. Ik koos voor de verjaardagskaarten set met een kaart met de tekst ‘Happy Birthday’, een kaart met een hondje en ballonnen en een kaart met een taart en heel veel kaarsjes. Ik ben blij met het resultaat.
Diamond painting wenskaarten action

Action diamond painting greeting cards avec

Avec diamond painting Action

Maak je liever diamond painting posters of kaarten?

De Diamond painting kaarten in dit artikel heb ik gekregen.

Advertentie

© Nobody ELSe

Reclame

9 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.