Reclame

Diamond painting #26: Action Diamond painting op canvas

Action Diamond painting canvas voorbeelden review
Reclame

Deze diamond painting maak je gelijk op een canvas. Na het maken kan je deze gelijk ophangen. Hoe leuk is dat! In dit artikel vertel ik meer over deze diamond painting canvassen van Action en natuurlijk laat ik een canvas zien die ik al heb gemaakt.

Action Diamond painting canvas (merk AVEC) (Voorjaar 2024)

Bij Action verkopen ze nu diamond painting canvassen, per canvas € 2,49. In elke set zit één canvas om te diamond painten (30 x 21 cm). Een fijn formaat vind ik dit, niet te groot en niet te klein.

Er zijn in deze serie 4 verschillende canvassen met als onderwerp:

  • Zwaan
  • Paarden
  • Bloemen & Vlinders
  • Katje

Action AVEC Diamond painting canvas 2024 soorten

Advertentie

In de sets zitten steentjes (de plastic diamonds), een sorteerbakje, wax, diamond painting pen en instructies. Alles wat je nodig hebt.
Action AVEC Diamond painting canvas 2024 inhoud

Hoe maak je een Diamond painting canvas?

Heb je nog nooit een diamond painting gemaakt? Het is in het kort: steentjes (diamonds) pakken op een patroon.

Als eerste leg je het canvas met het patroon met plaklaag voor je neer. Op de plaklaag zit een plastic beschermlaag en deze trek je voorzichtig los. Haal deze beschermlaag alleen weg op de plaatsen waar je steentjes wil gaan plakken. Zo blijft de plaklaag op andere plekken nog goed beschermt en plak jezelf niet steeds aan de plaklaag vast.

Op het patroon staan cijfers en letters. Deze cijfers en letters komen overeen met de zakjes met de verschillende kleuren steentjes. Doe steentjes van één kleur in het groene sorteerbakje. Op het puntje van de groene pen doe je wat roze wax. De wax zorgt ervoor dat je de steentjes makkelijker kunt oppakken met de pen.
Met de pen met roze wax pak je een steentje op uit het sorteerbakje. Dit steentje plak je op de plaats waar het nummer/letter van het zakje op het patroon staat.

Als ik klaar ben met één kleur, doe ik de steentjes weer netjes terug in het juiste zakje. Mocht ik een steentje vergeten te plakken zijn, kan ik het juiste steentje zo makkelijk terugvinden. Dit herhaal je steeds tot alle cijfers en letters bedekt zijn met steentjes. Dan is de diamond painting canvas af.

Aan de slag met de diamond painting canvas

Advertentie

Ik koos ervoor om de versie met het schattige katje te maken. Echt iets voor de komende lente! Het maken van deze canvas was erg leuk om te doen. Niet een te klein project, maar ook niet zo’n groot project. De kwaliteit was weer goed, zoals ik van Action gewend ben.
Action AVEC Diamond painting canvas 2024 resultaat

Heb jij al eens een diamond painting canvas gemaakt?

De Diamond painting kaarten in dit artikel heb ik gekregen.

© Nobody ELSe

Reclame

4 reacties

  1. Ik ben zelf niet zo’n fan van die canvas paintings. Ik heb ze liever op de ‘normale’ ondergrond. Deze kan ik dan ook op mijn ledlamp leggen zodat ik de nummers/letters goed kan zien. En met opbergen is het ook makkelijker 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.