Reclame

Diamond painting #18: Action Diamond painting wenskaarten (zomer 2023)

Action diamond painting wenskaarten review Avec
Reclame

Action diamond painting wenskaarten review Avec
Een tijdje geleden maakte ik al eens diamond painting kaarten van Action, omdat ik dit zo leuk vond om te doen besloot ik ook aan de slag te gaan met het nieuwe assortiment diamond painting kaarten. In dit artikel vertel ik alles over deze nieuwe kaarten.

Action Diamond painting wenskaarten (zomer 2023)

Bij Action verkopen ze nu een nieuwe serie met diamond painting kaarten, per set € 1,99. In elke set zitten 3 kaarten om te diamond painten. Deze kaarten hebben het formaat van 18×18 cm. Dit vind ik een mooi formaat, niet te groot en niet te klein. Verder zitten er in de sets bijpassende enveloppen, steentjes, een sorteerbakje, wax, diamond painting pen en instructies. Alles wat je nodig hebt om de kaarten te kunnen maken.
 
Er zijn in deze serie 4 verschillende setjes met de thema’s:

  • Liefde
  • Dieren
  • Verjaardag
  • Vlinders

Avec Diamond painting kaarten ACtion
 

Hoe maak je Diamond painting kaarten?

Heb je nog nooit een diamond painting gemaakt? Het is in het kort: steentjes (de diamonds) pakken op een patroon.
 
Als eerste leg je de kaart met het patroon met plaklaag voor je neer. Op de plaklaag zit een plastic beschermlaag en deze trek je voorzichtig los. Op het patroon staan cijfers. Deze cijfers komen overeen met de zakjes met de verschillende kleuren steentjes. Doe steentjes van één kleur in het groene sorteerbakje. Op het puntje van de groene pen doe je wat roze wax. De wax zorgt ervoor dat je de steentjes makkelijker kunt oppakken met de pen.
 
Met de pen met roze wax pak je een steentje op uit het sorteerbakje. Dit steentje plak je op de plaats waar het nummer van het zakje op het patroon staat. Hou de steentjes goed gesorteerd. Als ik klaar ben met één kleur, doe ik de steentjes weer netjes terug in het juiste zakje. Mocht ik een steentje vergeten te plakken zijn, kan ik het juiste steentje nog makkelijk terug vinden. Dit herhaal je steeds tot alle cijfers bedekt zijn met steentjes. Dan is de kaart af.  
 

Aan de slag met de nieuwe diamond painting kaarten

Advertentie

Ik moest kiezen welke set ik als eerste zou gaan maken. Ik koos voor de dieren. Erg kleurrijk en leuk om te versturen als verjaardagskaarten voor kinderen.
 
Omdat ik al eerdere zulke diamond painting kaarten van Action heb gemaakt, was het ook geen verrassing dat het maken van deze kaarten weer erg leuk was. Met veel plezier heb ik deze kaarten gemaakt. In de set zaten ook weer ruim voldoende steentjes om de kaarten te maken.

Tip: Met de overgebleven steentjes kun je ook weet kaarten maken. Kijk eens in dit artikel: Kaarten maken #100: Zelf diamond painting kaarten maken.

Om aan de kaarten nog iets meer mijn eigen draai te geven heb ik op de kaarten Nederlandse tekst geplakt.Deze labels heb ik zelf ontworpen en kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.

Diamond painting kaarten van Action Avec kwaliteit

Action diamond painting kaarten dieren 2023

Advertentie

Action diamond painting kaarten reveiw inspiratie
 

Welke nieuwe set diamond painting kaarten is jouw favoriet?

De Diamond painting kaarten in dit artikel heb ik gekregen.

© Nobody ELSe

Reclame

4 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.