Diamond painting #12: Glow in the Dark Canvas Action 20×20 cm, najaar 2022

Action Diamond painting Canvas glow in the dark
Reclame

Action Diamond painting Canvas glow in the dark
Een tijdje geleden maakte ik al eens een diamond painting canvas van Action. Deze vond ik zo leuk om te maken, dus toen ik de nieuwe versies zag wilde ik deze gelijk uitproberen. In dit artikel vind je alle informatie en laat ik al twee canvassen zien die ik heb gemaakt. 

Action Diamond painting Glow in the dark canvas 20×20 cm

Bij Action verkopen ze nu 6 verschillende diamond painting canvassen, Glow in the dark, € 2,99 per stuk. Hieronder zie je de 6 verschillende designs.
Action canvas Diamond painting glow in the dark verpakking
 
Inhoud Diamond painting Glow in the dark canvas 20×20 cm
De inhoud van deze diamond painting canvas sets is helemaal compleet. Alles wat je nodig hebt om de diamond painting te maken, zit erin:

  • Canvas met foto met patroon en lijmlaag
  • Steentjes
  • Speciale lichtgevende steentjes
  • Pen
  • Sorteerbak
  • Wax (om de steentjes makkelijk op te pakken met de pen)
  • Korte instructie

Action canvas Diamond painting glow in the dark inhoud
 

Hoe werkt Diamond painting?

 
Voor degene die nog nooit een diamond painting heeft gemaakt, hierbij een korte uitleg. Eigenlijk is diamond painten erg makkelijk. Als eerste leg je de canvas met het patroon met plaklaag voor je neer. Op de afbeelding zit een plastic beschermlaag en deze trek je voorzichtig los. Je kunt zelf kiezen waar je begint met het weghalen van de beschermlaag. Bij een kleinere diamond painting haal ik vaak gelijk de hele beschermlaag weg. Ik maak dan steeds één kleur steentjes helemaal af.
 
Op het patroon staan letters en cijfers, deze letters en cijfers komen overeen met de zakjes met de verschillende kleuren steentjes. Doe een paar steentjes van één kleur in het groene sorteerbakje. Met de pen met roze wax pak je een steentje op met de punt van het pennetje. Dit steentje plak je op de plaats waar het nummer van het zakje op het patroon staat. Hou de steentjes goed gesorteerd. Als ik klaar ben met één kleur, doe ik de steentjes weer netjes terug in het juiste zakje.
 

Aan de slag met diamond painting Canvas, flow in the dark

 
Het design met de Mandela vond ik het leukste, dus daarmee begon ik. Daarna maakte ik ook nog de versie met de onderwaterwereld met kwallen. Deze vond ik ook echt gaaf.
 
Al eerste plakte ik alle steentjes van kleur 1 op het canvas. Een mooie begin, kleur 1 heeft maar weinig steentjes.
Action Diamond painting glow in the dark uitleg
Vervolgens ging ik verder met de Glow in the dark steentjes. Dit vind ik wel echt leuke steentjes! Al snel volgende de andere kleuren steentjes.
Action canvas Diamond painting glow in the dark steentjes
 

Het eindresultaat

Advertentie

Zie de Glow in the dark steentjes opvallen :-).

Mandala
Action canvas Diamond painting glow in the dark mandala

Action canvas Diamond painting glow in the dark review

Onderwaterwereld

Action canvas Diamond painting glow in the dark eindresultaat

Wat vind jij van Glow in the Dark Diamond paintings?

De Glow in the Dark Diamond paintings in dit artikel heb ik gekregen.
© Nobody ELSe

4 reacties

  1. hoi Els,
    Ben nieuwgierig wat anderen van vierkante steentjes vinden, en jij? Ik vind het niet zo mooi als die ronde, deze sluiten mooier aan elkaar. Groetjes, Els

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.