DIY Bloempotjes versieren #4

Reclame

bloempotjes versieren
Vandaag een DIY (Do It Yourself) bloempotjes versieren met vlaggetjes van vilt. Deze DIY is de ideale en simpele manier om oude niet meer gebruikte bloempotjes om te toveren in een waar feest voor je plantjes.

Benodigdheden

Bloempotjes Vilt (kleuren naar wens)
Lijm Permanent marker
Schaar

Bloempotjes versieren
lijn

Aan de slag

Als eerste was je de bloempotjes goed af zodat er geen vuil en vet meer op zit. Laat ze daarna goed drogen. Dan pak je een mankeerstift en teken je willekeurig lintjes waaronder je straks de vlaggetjes gaat plakken. Ik heb een variant met rechte lijnen en een variant met gebogen lijnen.
Bloempotjes versieren
lijn
Laat de lijnen goed drogen. Pak nu het vilt en knip daaruit allemaal driehoekjes. De maat van de driehoekjes kun je zelf bepalen maar maak ze niet te groot.
Bloempotjes versieren
lijn
Gaan we nu de bloempotjes versieren. Plak de driehoekjes net onder het zwarte lijntje en maak zo de slingers af. Bij de gebogen lijnen heb ik de driehoekjes aan de bovenkant ook een beetje rond geknipt.
Bloempotjes versieren
lijn
En klaar! En wat vind je ervan? Is het niet feestelijk?
Bloempotjes versieren
lijn

Deel jouw creatie

Je mag altijd een foto plaatsen op mijn Facebookpagina of via Twitter @NobodyELSeNL van jouw creatie. En misschien staat jouw foto dan binnenkort ook in een blog met foto’s van bezoekers.

Advertentie

lijn

Gerelateerde artikelen:

DIY Herinneringsbord 2015 #3
DIY Kersttafereel in een potje #2
DIY String Art #1

© Nobody ELSe

24 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.