DIY #48: Last minute en low budget Valentijnscadeau

DIY Valentijnsdag Last minute action makkelijk
Reclame

DIY Valentijnsdag Last minute action makkelijk
Voor je het weet is het weer Valentijnsdag. Maar geen paniek! Vandaag laat ik een snelle maar vooral leuke manier zien hoe je je Valentijn kunt verrassen met een cadeautje. Ik maakte voor mijn Valentijn een cadeaupotje met een zelfgemaakte kaart. Ik vertel er alles over :-).

Wat heb je nodig voor een last minute cadeau voor Valentijn:

  • Een mooie glazen pot met deksel. Dit kan ook een oude appelmoespot of pindakaaspot zijn bijvoorbeeld. Als je cadeautje er maar inpast. Maar maak deze wel heel goed schoon!
  • Leuk cadeautje om in de pot te doen (kijk ook eens naar de DIY: Tegoedbonnen maken voor Valentijn, incl. printable).
  • Lintje voor om de deksel
  • Valentijn Washi tape, deze kocht ik bij de Action voor € 0,79 per setje DIY Valentijnsdag Action washi_tape
  • Valentijn stickerboekjes, gekocht bij de Action voor € 0,89 DIY Valentijn Action stickerboekje
  • DIY Valentijnskaart, ook gekocht bij de Action voor € 0,49 per stuk DIY Valentijnsdag Action valentijnskaarten

Beginnen met knutselen van de potjes

Als eerste startte ik met de pot. Ik gebruikte twee potjes, een pot van de pindakaas en een potje wat ik nog had staan. Deze heb ik van te voren goed schoongemaakt, zowel van binnen als van buiten. Als er een etiket op je pot zit, dan kun je die makkelijk verwijderen door eerst te pot in warm water te zetten :-).

Als eerste heb ik de buitenkant van de potten versiert met de stickers uit de stickerboekjes en de verschillende washi tapes. De linker pot is voor mijn vriend, de rechter is voor mijn moeder.

Voorkant
DIY Valentijnsdag cadeau makkelijk potjes versieren
Achterkant
DIY Valentijnsdag cadeautjes_stickers washi tape Action
Daarna was de binnenkant aan de beurt. In één potje deed ik mijn eigen gemaakte tegoedbon en snoep hartjes (zie DIY: Tegoedbonnen maken voor Valentijn, incl. printable). Verder deed ik in de andere pot Merci chocolade.
DIY Valentijn cadeau in pot hartjes

Advertentie

DIY Valentijnsdag cadeau persoonlijk merci chocolade
Daarna deed ik de pot dicht. Om de deksel deed ik nog een lintje.
DIY Valentijnsdag lintje

Valentijnskaartjes maken

Als laatste maakte ik de valentijnskaarten. Ik kocht twee complete setjes bij de Action. Eentje om een vilten kaart te maken en eentje om een honeycomb kaart te maken.
DIY Valentijnsdag Action valentijnskaarten
De kaarten waren echt heel makkelijk te maken. De vilten hartjes zijn namelijk al geknipt en plakken zelf al als een sticker. De hartjes heb ik wel anders geplakt dan het voorbeeld op de verpakking. Dit vond ikzelf leuker. Hartjes die ik overhad plakte ik aan de binnenkant.
DIY Valentijnsdag kaart Action vilt hartjes
De kaart met de honeycomb was super makkelijk. Namelijk de honey comb plakken en klaar. Maar om er toch meer een eigen draai aan te geven plakte ik aan de binnenkant nog wat stickers uit het Action stickerboekje. Die paste er ook goed bij :-).
DIY Valentijnsdag Action kaart honycomb
De potjes en de kaarten zijn klaar voor mijn vriend en moeder :-). Ik ben benieuwd wat ze ervan vinden. Al denk ik niet dat ze verrast zullen zijn. Mijn vriend en moeder lezen namelijk ook mijn blog, haha :-).
DIY Valentijnsdag eindresultaat

Fijne Valentijnsdag! Hopelijk wordt je ook verrast.

Gerelateerde artikelen:

DIY #47: Tegoedbonnen maken voor Valentijn, incl. gratis printable
DIY #46: Cadeaukaartjes maken voor sieraden / kleine cadeautjes, incl. gratis printables
DIY #45: Kleine budget proof kerst DIY projectjes
DIY #44: Zelf kerstballen maken met string art
DIY #43: Gratis printable Sinterklaas en pietjes taart decoratie
DIY #42: Makkelijk je eigen stickers maken met de Action
DIY #41: Sinterklaas versiering, sinterklaas krans
DIY #40: Boekenlegger en paginamarkeerder maken

Meer DIY, klik hier >

© Nobody ELSe

5 reacties

  1. Wauw, wat leuk zeg! Die potjes zijn zo leuk geworden en je kaarten vind ik ook prachtig. Ook al is het geen grote verrassing meer voor jouw twee ontvangers, ze zullen ongetwijfeld heel blij zijn met zulke leuke cadeaus 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.