DIY #42: Makkelijk je eigen stickers maken met de Action

19 Responses

 1. Estrella schreef:

  Leuke tip!

 2. Jenn schreef:

  Wat zijn ze leuk geworden!

 3. M.Th. schreef:

  Wow, echt heel leuk!

 4. Kim Vanmullem schreef:

  Oh jammer

 5. Kim Vanmullem schreef:

  Echt wauw!!
  Weet je toevallig nog de store van de ‘egelstempels’?

 6. Smurfigeknutselfan schreef:

  Leuk deze stickers. Ga het zeker proberen.
  Maar de ronde stickers zijn bij de action uit het assortiment gehaald zei men mij , in de action. Ik had er net nog de laatste gescoord.

 7. Geke schreef:

  Ik moet bekennen dat ik het net leuk vind dat het met allemaal betaalbare spulletjes gemaakt is, het bewijs dat je daar ook leuke en mooie dingen mee kan maken. Dit maakt de drempel net iets lager vind ik om ook lekker creatief te zijn.

 8. Geke schreef:

  Wauw, ze zijn echt geslaagd! De handletteringstickers zijn mijn favorieten, je zou zo op de markt kunnen brengen, echt perfect!

 9. Morgaine schreef:

  Dit ken ik natuurlijk allemaal voor op mijn werk… maar zelf… nee… dan ga ik toch voor meer pro spullen, en ja ik heb dus parelmoer, en geloof mij, dat haalt het niet bij wat ik hier zie 😉 Maar oke, een potje kost dan ook wel 20 euro per stuk wat ik hier heb staan en ik snap dat je dat niet zomaar aankoopt…

  X

  • Els schreef:

   De prijzen van de Action zijn gewoon fijn om veel te kunnen proberen :-). Ik geloof wel dat duurdere meeken beter zijn, gelukkig maar ;-).

 10. Kelly schreef:

  Super leuk!! Ga ik thuis proberen en mijn bso groep vindt dit ook heel leuk! Thnx ?

 11. Romy schreef:

  Wat ontzettend leuk gedaan! Die sprayverf geeft echt een leuk effect zo. Ik heb die sprayverf ook nog staan en ben nu meteen geïnspireerd om die ook eens te gaan gebruiken 🙂

 12. lifestylemommys schreef:

  Super gaaf! Jouw stickers zijn zo leuk geworden ? De verfspray en de stickers heb ik enkele maanden geleden gekocht voor hetzelfde maar ik was nog niet begonnen door de drukte. Ik heb de verfspray gebruikt om de uitnodigingen te maken voor de verjaardag van de tweeling. Alleen de ronde stickers heb ik tot nu toe nog nooit kunnen vinden bij action. Dus ik ga proberen, maar weet niet of dat kan, om de rechthoekige door de cuttlebug te doen met een van de kleinere ronde stansmallen.

 13. adrienne schreef:

  waar kan ik de ronde stikkers vinnen en wat is de maat

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.