#Echtepostiscool Editie 2, cadeau uitwisselproject

echte post is cool
Omdat de eerste editie van het cadeau uitwisselproject #Echtepostiscool zo’n succes was, organiseerde Inge en Northflix een tweede editie. In dit artikel show ik wat ik kreeg en wat ik verstuurde :-). Benieuwd? Kijk dan gauw verder :-).

Het pakketje met cadeaus wat ik ontving

Dit pakketje ontving ik met de post. Al een feest om te zien. Wat een leuk papier :-).
Pakketje
Dan komt het grote uitpak moment.
uitpakken pakketje
De cadeautjes waren allemaal een voor een leuk en mooi ingepakt :-).
ingepakte cadeautjes echtepostiscool
Bij het lezen van de kaart kwam ik er achter dat Inge en Mango dit mooie pakket naar mij hadden verstuurd. Dat maakte het nog leuker! Snel begon ik met uitpakken. Ik was erg verrast door de cadeautjes. Alles kan ik zo goed gebruiken. Ik ben ook erg benieuwd naar de graveerpen en het stuk chocolade zal wel niet lang heel blijven :-).
cadeautjes uitgepakt
Maar het meest blij ben ik met dit zelfgemaakte gehaakte paardje! Echt super schattig. Inge, enorm bedankt voor dit super pakket!
gehaakt paardje

Het pakketje met cadeaus wat ik samenstelde

Mijn lootje was Karin van de blog Hotelaubergine.nl. Op haar lijstje had ze staan: DIY (Woonaccessoires & kids), Kleuren voor volwassenen en handlettering. Verder gaf ze aan blij te zijn met alles :). Met het lijstje kon ik gaan shoppen. Ik stelde het volgende pakketje samen:
– Een compleet DIY pakket om een giraffe van vilt te maken
– Sticky notes
– Een bord met een roze uil
– Washi tape
– Stempels
– A4 lapjes vilt
– Stickers
– een klein kleurboekje voor volwassen
cadeautjes voor uitwisselproject
Het leukste is natuurlijk het inpakken. Ik koos voor een zomers bloementhema :-). Ik kocht inpakpapier met bloemen, bruin inpakpapier, folie en gebruikte verder lintjes, washi tape en platic en papieren bloemen om op de cadeautjes te plakken.
echte_post_is_cool_pakket_wat_ik_inpakte_2
Het inpakpapier met bloemen, lint en platic bloemen erop geplakt.
echte_post_is_cool_inpakken_cadeau_bloemen
Dit cadeautje had ik eerst ingepakt met bruin craft papier, toen confetti toegevoegd en als laatste heb ik folie gebruikt.
echte_post_is_cool_inpakken_confetti
Gelukkig was Karin blij met het pakketje en maakte ze nog een lief compliment :-).

Vandaag werd ik verrast door een pakketje van de lieve Els van @nobodyelsenl met dit schattige bordje met een uiltje! Bedankt Els ook voor alle leuke knutselspulletjes 😘 Els maakt trouwens supermooie foto’s, ik zou zeker een kijkje nemen op haar account!

Inge en northflix weer enorm bedankt voor het organiseren :-).

© Nobody ELSe

Tags: , ,

18 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Overzicht van artikelen/unboxing video’s van #echtepostiscool | 9 juni 2016
 1. DinjaDONUT schreef:

  Leuke spulletjes heb je gekregen (en verstuurd). Ik ben vooral benieuwd naar de graveerpen 🙂

 2. Morgaine schreef:

  Wat is dat paardje ontzettend lief! hahahaha eindelijk iets gehaakts in je collectie 😀

  En de rest ook natuurlijk, erg leuk allemaal!

  X

 3. dedotties schreef:

  Vind beide pakketjes erg leuk en wat een mooi initiatief!

 4. Leonie schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar die graveerpen! Daarmee heb ik al zo vaak in mijn handen gestaan, maar ik leg hem iedere keer weer terug in het schap

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Wat een heerlijke pakketjes om uit te pakken! Ik zit hier al mee te genieten van alleen maar de foto’s!

 6. Nesrin schreef:

  Ik vind de verpakking heel leuk. Je hebt leuke dingen op de post gedaan en zelf ook leuke spullen ontvangen.

 7. Cindy schreef:

  Zo leuk dit project! Was helaas te laat dus wacht op nr 3. Echt leuk spul heb je gehad.

 8. Tamara TS schreef:

  Wat heb je leuke dingen gegeven en ontvangen! Dat paardje is super schattig!

 9. Northflix schreef:

  Wat heb je weer je best gedaan!
  En wat heb je leuke dingen gekregen!
  Bijna zonde om uit te pakken. (Beide keren…)

 10. Inge schreef:

  Wat leuk om te lezen Els! Ik ben blij dat jij er blij mee bent. Heel leuk om alles zo mooi op de foto te zien! Jij hebt ook een schitterend pakketje samengesteld zeg, wauw! Daar zal Karen vast heel erg blij mee zijn geweest! (Vast wel, want ik zag dat ze het al voor het grote uitpak moment had geopend 😀 )

 11. DisneyChicks.nl schreef:

  Wat een vrolijk pakket met mooie spulletjes! Dat is toch een feestje om open te morgen maken? 🙂

 12. Jenn schreef:

  Mooie dingen heb je ontvangen en verstuurd!

 13. Michelle schreef:

  Wat een leuke cadeautjes! Super leuk ingepakt ook, echt een feestje om te krijgen..

 14. jeapiebel schreef:

  Wat leuk is dit en fijn dat je kunt alles gebruiken. De uit pakken moment dat vind ik altijd super spannen. 🙂 Wat een leuk inpak thema kies jij. Ik ben dol op bloemen wat een heel leuk inpak papier zegt. Geniet van je ontvang. 🙂

 15. T A . schreef:

  Heel erg leuk Els ,en wat gezellig om zulke cadeautjes te krijgen . Goed idee. En post krijgen is zeker leuk .

 16. Anita | Mindjoy schreef:

  Mooi pakket verstuurd en ontvangen. De verpakkingen alleen al 🙂

 17. Connie schreef:

  Wat een mooie spulletjes weer. Leuk om een pakketje met de post te krijgen.
  En…..een compliment voor je schitterende foto’s Els, is echt verdiend!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top