#Echtepostiscool Editie 4, cadeau uitwisselproject

echte post is cool editie 4
Alweer de vierde editie van #Echtepostiscool en al de vierde keer dat ik mee mocht doen. En het was weer een top editie! Benieuwd naar welke cadeautjes ik ontving en welke ik verstuurde? Lees dan gauw verder!

Wat is Echte Post is Cool?

Echtepostiscool is een cadeau uitwisselproject. Hiervoor kun je je inschrijven. Na een tijdje krijg je je lootje. Voor dat lootje stel je een leuk persoonlijk pakket samen voor € 7,50. Iemand anders stuurt dan weer een pakketje met cadeautjes naar jou op. In dit artikel zie je wat ik ontving en verstuurde.

Mijn ontvangen cadeautjes

Natuurlijk begin ik met de cadeautjes die ik kreeg :-). Ik heb echt een heel leuk pakketje mogen ontvangen van Marieke.
ontvangen pakketje
Wat waren de cadeautjes vrolijk ingepakt :-). Vooral de washi tape slingers zijn erg vrolijk!
ontvangen cadeautjes ingepakt
Met de cadeautjes zelf ben ik erg blij :-). Echt zo leuk, alles past zo goed bij mij. In het bijzonder de fineliner voor het handletteren en het haakboekje. Het vogelbekdier wat erin staat is echt top :-).
ontvangen cadeautjes EPIC
Zwarte fineliner handlettering echtepostiscool
Cadeautjes echte post is cool EPIC

Maar dat was het nog niet! Ik ontving ook nog een gesponsord pakketje van Bespoke By You :-). Een DIY pakketje waarmee je een eigen kaars kunt maken met lavendel geur. Heerlijk! Hierover later natuurlijk meer, want dit ga ik natuurlijk uitproberen :-).
extra pakketje epic echte post is cool

Mijn verstuurde cadeautjes

Wat was ik blij toen mijn lootje bekend werd :-). Ik had één van de organisatoren te pakken, namelijk Northflix. Een medeblogger die ik heel goed ken! Super leuk. Northflix had een heel leuk en uitgebreide omschrijving gegeven en iets kopen voor haar was dan ook niet heel moeilijk. Ze schreef zelfs nog op Twitter dat ze heel blij was met lekker snoep en geurkaarsen. Dus je raad het al dat kocht ik. Omdat ze ook nog een fanatieke supporter van SC Heerenveen is, maakte ik van vilt het clublogo (1 april komt hiervan trouwens een tutorial online :-)).
Echtepostiscool EPIC gekochte cadeautjes
De cadeautjes heb ik allemaal in dezelfde sfeer ingepakt, kraftpapier, zwart, groen en rood met hier en daar een lintje, clear stamps, washi tape, knijpertje en een lintje met Friese hartjes. Om het af te maken deed ik er ook nog een zelfgemaakte kaart bij.
Echte post is cool gekochte cadeautjes ingepakt
Gelukkig was Norhtflix erg blij met wat ze van mij had gekregen. Je lootje blij maken daar doe ik het toch voor :-).

Inge en Northflix weer enorm bedankt voor de goede organisatie :-)!

© Nobody ELSe

Tags: , , , ,

19 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Morgaine schreef:

  Ja, jouw pakketje aan Northflix zag er echt op en top uit, heb ik zelfs van genoten, hahahaha En jouw pakketje, ook erg leuk wat jij hebt mogen ontvangen 😀

  X

 2. Sammie schreef:

  Leuke cadeautjes heb je gehad en erg leuk geshopt voor Northflix. Leuk ook dat clublogo wat je hebt gemaakt!

 3. DinjaDONUT schreef:

  Je hebt leuke spulletjes gekregen! En je hebt ook een erg leuk pakket verstuurd, ik had hem al bij Northflix gezien en ze is echt goed verwend door jou 😉

 4. lifestylemommys schreef:

  Wat een leuke pakketjes!! Zowel wat je gekregen hebt als wat je gestuurd hebt. Ik hou er ook zo van om iets mooi te verpakken 😀 leuk hoor

 5. Beauty45plus schreef:

  Leuke post, en hoe leuk was alles ingepakt!

 6. Bente schreef:

  Ik had je verstuurde pakketje bij Northflix al gezien, heel tof gedaan!

  Jij bent zelf ook goed verwend! Leuk om te zien 😀

 7. Ahh, zo leuk om te zien! Ik was me helemaal vergeten in te schrijven, maar de volgende keer ben ik erbij 🙂 Ik doe wel mee met de instaswap, dus ik mag ook aan de slag met cadeautjes. Zo leuk om iemand zomaar te verwennen 😀

 8. Florentine schreef:

  Super leuke pakketjes!!!

 9. ricardo schreef:

  Jouw inpakwerk is weer prachtig geweest zeg! Wat fijn dat je ook cadeautjes hebt mogen ontvangen die bij je passen. Bij mij is de ontvangen tonys al op inmiddels haha

 10. Wat gaaf weer! Ook al doe ik niet mee ik vind het elke keer weer heel leuk om te zien wie wat verstuurd en ik vind het elke keer weer zo mooi ingepakt allemaal.

 11. jeapiebel schreef:

  Je hebt Northflix flink verwend zo te zien en zij geniet er ook volop van zo te lezen. Dat het geen beauty items zijn. 😉 Leuk is dit.

 12. dirk1heidi schreef:

  Wat leuke geschenkjes heb je weer kocht en zo leuk ingepakt meid. En wat onwijs leuk die geschenkjes voor jouw… Ben erg benieuwd naar het resultaat der van.

 13. Northflix schreef:

  Nogmaals bedankt voor het fantastische pakket!
  Dat van die 3 zakken Haribo was overigens een grapje… (Of stiekem toch niet ;-))
  De cola-flesjes zijn zondag in het stadion opgegeten door meerdere mensen en de fruitmatjes zijn ook al op.
  De waxmelts zijn ook top! Ik heb gister eentje in de geur sparkje getest. Lekker!
  Ergens ben ik super blij dat jij mij geen beauty dingetjes hebt gestuurd, want die krijg ik al zoveel.

 14. Marieke schreef:

  En de doos heb ik zo verpest hè! Daar baalde ik echt van! Maar gelukkig ging het om de inhoud en ben zo blij dat je er blij mee bent.

 15. Ilse Verhoeven schreef:

  Super leuke en mooie pakjes zag ik overal!

  Heel fijn!

 16. Jenn schreef:

  Ook al zo’n leuk pakket! Super 🙂

 17. zazazoobeauty schreef:

  Ook weer zo’n leuke cadeautjes!! Leuk ingepakt ook

 18. Sarina schreef:

  Wat een leuke pakketjes! Je bent weer erg creatief bezig geweest. Ben benieuwd naar je artikel van de geurkaars 😊

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top