#Echtepostiscool, cadeau uitwissel project

echtpostiscool
Er wordt zo weinig post meer verstuurd en eigenlijk is dat wel jammer vind ik. Dat vonden Inge en Northflix ook. Zij bedachten daarom het project #echtepostiscool. En natuurlijk deed ik mee :-). In dit artikel laat ik zien wat ik heb verstuurd en wat ik ontving.

Wat houdt #echtepostiscool eigenlijk in?

Bij Inge en Northflix kon je jezelf inschrijven voor dit project. Ik kreeg de naam van iemand anders en daarvoor kocht en maakte ik iets. Dit alles mocht maar € 5 kosten. Dit was dan wel zonder verzendkosten… door PostNL werd het dus bijna dubbel zo duur ;-). Iemand anders kocht dan voor mij weer iets. Op 5 maart werden alle pakketjes tegelijk uitgepakt :-).

Wat ontving ik

Het is altijd spannend als je aan zo’n uitwissel project mee doet. Zeker als je de envelop in de brievenbus vind :-). Ik ontving het pakketje op woensdag. Dus moest nog 3 dagen wachten tot ik het mocht uitpakken. Helaas was de envelop niet ongeschonden aangekomen.
envelop
Op zaterdag 5 maart mocht ik het pakketje eindelijk uitpakken! En wat zag de inhoud er prachtig uit! Elke cadeautje anders ingepakt. Echt leuk. En zoveel cadeautjes!
cadeautjes ingepakt
Het uitpakken was een waar feest. Dank je wel Leonie van Sugarframe! Ik ben erg blij met de cadeautjes :-). Echt super toepasselijk. Ik kan weer heerlijk gaan knutselen :-).
Echte_post_is_cool_P_uitgepakt

EXTRA!
Inge en Northflix hadden er ook voor gezorgd dat er extra verrassingspakketjes in omloop waren :-). Ik was de gelukkig om er ook eentje te ontvangen!

Het doosje, spannend!
doosje extra
Na het uitpakken kwam ik tot de ontdekking dat ik allemaal lekker ruikende waxjes had ontvangen van Waxzaken! Hoe leuk! Binnenkort maar eens proberen, sommige namen van geuren klikken erg hoopvol :-).
Echte_post_is_cool_extra_pakje_wax_open

Wat verstuurde ik

Ik mocht een pakketje versturen naar Ruby & Effy van de blog Kattenkoppen. Ze schreven dat ze houden van veganistisch eten, knutselen, kaarsen, foto’s maken, interieur, tuinieren, haken, tweedehands spulletjes, milieu bewust leven, dieren, thee, planten, kunst, boeken en films en series kijken. Hiermee ging ik dus mee aan de slag.

De cadeautjes
Pff, maar 5 euro om uit te geven en het moest ook nog in een envelop passen. Dat maakte het niet makkelijk. Uit eindelijk kocht ik:
– Stempels omdat ze van knutselen houden (HEMA)
– Stickers met daarop planten (HEMA)
– Washi tape bedrukt met bloemen (HEMA)
– Notitieboekjes met bloemen (HEMA)
– Potloden met bloemen (HEMA)
– Post its met katten (AliExpress)
– Zelfkleven papier met bloemen (HEMA)
– En al laatste een poesje dat ik speciaal maakte voor dit cadeautje (mocht je dit poesje ook willen maken, ik heb er een uitgebreide tutorial over geschreven).
cadeautjes

Inpakken
Leuk inpakken hoort er ook een beetje bij vind ik :-).
poes vilt
Alles ingepakt
En toen kon alles in een envelop. Altijd spannend wat de ontvanger er van vind!

En gelukkig waren ze blij :-).
Dank je wel Inge en Northflix voor het organiseren!

© Nobody ELSe

Tags: , , , , ,

31 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Florentine schreef:

  Wat onwijs leuk! En volgens mij heb ik het al eens gezegd, maar dat katje is toch wel zó schattig!

 2. Wanda schreef:

  Echt leuk ingepakt joh! Dat vond ik, los van het iets kopen voor iemand die je niet kent, nog het moeilijkste van het hele project. Veel knutselplezier!

 3. Marushi schreef:

  Wat een super leuke en creatieve dingen heb je ontvangen zeg! Ben benieuwd wat je daar allemaal mee gaat doen! 😉 -x-

 4. Erg leuke dingen heb je ontvangen en ook gestuurd. Leuk, al die blogposten erover… Volgende keer ga ik zeker mee doen 🙂

 5. Rebecca Denise schreef:

  Oeh je hebt hele leuke dingen ontvangen, maar ook zeker hele leuke dingen verstuurd!
  EN natuurlijk erg lekkere waxgeurtjes!
  Ik vond dit een erg leuk project!

 6. twinkelbella schreef:

  Ik vind dit zo’n onwijs leuk initiatief! Best jammer dat ik het niet eerder wist haha. En leuk dat je een verrassingspakketje hebt ontvangen!

 7. Morgaine schreef:

  Wat ontzettend gaaf en ik vind het ook zo gaaf, terwijl ik hier zit ja…. ik wil zo graag maar, hahahaha terug sturen, dat je zo nu en dan één van jouw prachtige creaties toch weer mijn kant op stuurt en mij verrast, en geloof mij, ik zou alles en iedereen kaartjes en dingen sturen als ik dat kon doen, wie weet mettertijd, want dat is zo gaaf, ik hou van echte post en niet alleen ontvangen maar ook het verzenden 😉

  X

 8. Zo onwijs leuk! Ik vind het inderdaad ook wel jammer dat alles digitaal wordt verstuurd. Een kaartje krijgen of iets anders is vaak toch net iets persoonlijker.

 9. Karlien schreef:

  Heel erg gaaf idee, wat leuk dat je mee deed. En ook toffe spullen heb je ontvangen.

 10. Leonie schreef:

  Jammer dat de enveloppe zo beschadigd was, maar fijn dat alles er nog in zat!

 11. DinjaDONUT schreef:

  Volgende keer ga ik ook meedoen!
  Je hebt leuke cadeautjes gekregen en ook gegeven! Leuk dat je er een zelfgemaakt cadeautje bij hebt gedaan zeg 😀

 12. Wat heeft Leonie dit bijzonder leuk ingepakt! Super leuk om alle pakketjes voorbij te zien komen online.

 13. Sammie schreef:

  De kat die je gemaakt hebt vind ik erg leuk en je hebt het ook allemaal mooi ingepakt! Vond het inpakken het leukst om te doen 🙂

 14. Eva schreef:

  Wat een leuk initiatief!

 15. jackiedeklerk schreef:

  wat heb je ontzettend leuke cadeautejs gehad…
  En ook verstuurd…

  Ik vond het erg leuk om te doen..

 16. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leuke dingen heb je verstuurd en ontvangen! Ik vond het ook leuk om mee te doen 🙂

 17. Wat een leuk idee! En wat een onwijs leuke cadeautjes!

 18. dirk1heidi schreef:

  Wouw dat is super leuk.
  Leuke geschenkjes dat je gegeven hebt. En wat leuke geschenkjes dat jij hebt gekregen.

 19. Michelle schreef:

  Super leuk om te zien wat je zowel hebt gegeven als gekregen hebt! Erg leuk, misschien dat ik de volgende keer toch wel mee doe ^^

 20. femininonl schreef:

  Wat een leuk en origineel idee!

 21. Dalinka schreef:

  Zo tof om te zien hoe iedereen enorm zijn best heeft gedaan om wat leuks te kopen, maar ook om het mooi in te pakken. Je hebt leuke spulletjes gekregen en weggegeven. Het poesje is toch wel het schattigst.

 22. daenelia schreef:

  Leuk dat je er blij mee bent, én dat de ontvangers het ook leuk vonden! ik verstuur nooit meer post. Ik neem óf iets leuks mee als ik ergens heen ga, óf ik bestel wat ik zelf leuk vind, zelf dus. Ik ben veel te kieskeurig, zullen we maar zeggen 😛

 23. Connie schreef:

  Leuk om elkaar zo te verrassen!!!! Leuke en nuttige kadootjes voor jou, Els. En ook leuke kadootjes die jij verstuurd hebt.
  Jammer dat de verzendkosten van PostNL zo hoog zijn…

 24. Oh een swap. Ja dat is leuk! Jullie hebben er veel werk ingestoken. Mooi. Ik verstuur zelf wekelijks post. Echte post is inderdaad cool! 🙂

 25. jeapiebel schreef:

  Wat een leuk idee eigenlijk. Ik mis post versturen niet zo omdat ik vroeger niet anders deed. Als blogger draag je ook al een steentje bij de postzorg. Ik koop producten online en ontvang ook regelmatig via de post. Daarom mis ik het niet.  Hele leuke spullen heb je gekregen en voor maar € 5.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top