Het zijn de kleine dingen #2…

fietstas basil
…die het doen. In deze categorie wil ik kleine onderwerpen uitlichten die mij verwonderen, blij maken of opvallen. Dingen die voor mij net wat meer aandacht verdienen dan dat ze krijgen. Vandaag wil ik je mijn nieuwe fietstas laten zien. Misschien herken je het wel, als je net iets nieuws hebt gekocht je dolenthousiast bent en het gelijk wil gebruiken. Dat had ik ook met deze tas.

Ik ben echt zo blij met mijn nieuwe fietstas. Deze heb ik gekocht bij Halfords (€43,99). De tas is van het merk Basil, model Bloom.

Als eerst reden kocht ik deze tas natuurlijk om dat deze me erg handig leek. De tas is echt practisch. Je kunt de tas makkelijk aan je fiets bevestigen. Als je op bestemming bent, haal je de tas snel van je fiets en kun je de tas gebruiken als schoudertas. Lekker groot zodat er veel in past, zoals mijn regenpak, lunch voor op het werk en als ik ga shoppen natuurlijk mijn nieuwe aankopen :).
fietstas basil
lijn
Als tweede reden en ook de belangrijkste voor mij ;). Ik vind de tas zo vrolijk met het bloemetjespatroon en de felle kleurtjes. Ik wil deze tas gewoon gebruiken :).

Met deze tas kan ik er deze zomer weer tegen (en hopelijk ook de komende zomers), en mocht het weer toch tegenvallen deze zomer, de tas is waterdicht ;).
fietstas Basil

Gerelateerde artikelen:

Het zijn de kleine dingen #1: de trap

© Nobody ELSe

Tags: , ,

1 Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Maartje schreef:

    Prachtige tas zeg, ik vind het motief erg leuk. Ook fijn dat ie waterdicht is.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top