Inspiratie: flow Do it yourself

Flow Do it yourself
Iedereen haalt zijn inspiratie uit verschillende dingen, bijvoorbeeld reizen, mensen, boeken, websites enzovoorts. In deze categorie wil ik jullie laten zien wat mij inspireert op creatief vlak. Deze week viel flow Do it yourself in mijn brievenbus. Een magazine met 170 pagina’s, dus lekker dik :), bomvol inspiratie op creatief gebied. Dus ik moest deze editie gewoon in mijn bezit hebben.

Deze flow heeft in april in de winkel gelegen, maar ik heb deze nabesteld op de site van flow. Helemaal gemist in de winkel. Het was maar goed dat een vriendin mij op dit magazine attendeerde. Nu is het net zoals vroeger op de basisschool een soort van vakantieboek :). Ik ben er helemaal blij mee.

Inhoud

Het boek (magazine kun je het eigenlijk niet noemen) begint met een mooi intro over het creatief bezig zijn. Dat het eindresultaat niet belangrijk is maar juist de weg er naar toe. Creatief ben je ook als het resultaat tegenvalt. Dat vond ik een mooi uitgangspunt. Soms denk ik namelijk zelf ook te veel aan het eindresultaat maar geniet ik niet genoeg van het freubelen zelf.

Het boek heeft 3 onderdelen: Knippen & plakken, Haken & borduren en Tekenen & versieren. Alle drie de moeite waard om te lezen :). Ik ga niet te veel vertellen, anders zijn de verrassingen eraf. Wel nog twee voorbeelden van 2 pagina’s in het boek.

Mocht je het boek ook willen aanschaffen, veel freubelplezier!

Flow magazine
lijn

Gerelateerde artikelen:

Inspiratie: ♥ Beautygloss.nl ♥
Inspiratie Beekse Bergen
Inspiratie: ♥ Lucky Lady ♥
Inspiratie *IJsland*
Inspiratie: Boeken van Keri Smith

© Nobody ELSe

Tags: , ,

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top