Fotografie: Regel van derden

18 Responses

 1. Interessant! Hier moet ik in de toekomst wat meer op gaan letten maar onbewust paste ik het wel al een beetje toe.

 2. Evelijn schreef:

  Heel erg mooie foto’s! En duidelijke uitleg :). Liefs, Evelijn

 3. Dina schreef:

  Helemaal gelijk en goede uitleg! Ik vind het bij veel dingen ook mooier om het onderwerp niet in het midden te hebben, het ziet er vaak veel ‘speelser’ (ach, hoe moet ik dat noemen) als het onderwerp van de foto op een andere plek staat.

 4. Northflix schreef:

  Ik vind deze artikelen super leuk om te lezen!
  Juist omdat je het zo “simpel” uitlegt en foto’s bijvoegt snapt (vrijwel) iedereen het.

 5. Florentine schreef:

  Onwijs leuk artikel, haha en de naam van je blog vind ik ook weg leuk bedacht!! XX Liefs

 6. Angelique schreef:

  Ik vind jouw uitleg echt enorm fijn! Ik heb dit ook op mijn studie gehad.. maar niet zo uitgebreid. Thanks!

 7. Xaviera schreef:

  Leuk dat je weer een fotografie blogpost hebt! Ik ben de laatste tijd steeds meer bezig met het veranderen van de compositie in mijn foto’s, heel leuk om te fijn. Mooie voorbeelden heb je weer gebruikt! 🙂

 8. kim schreef:

  Oh hier had ik nog nooit over gehoord! Maar het klinkt eigenlijk wel logisch 🙂 Wat een mooie foto’s weer!

 9. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een fijne tip! Beetje spelen met de compositie geeft idd vaak een veel mooier beeld, ik probeer het steeds maar mag hierin nog veel meer oefenen.

 10. Morgaine schreef:

  Dit is eigenlijk automatisch bij mij gegaan, maar ja.. sommige zijn natuurtalenten qua beeld scheppen zeggen ze dan. Zo zie ik mijzelf niet hoor, maar heb ik vaak gehoord van anderen.

  Dit is dan ook nodig bij het scheppen van een canvas doek bijvoorbeeld, een regel bij tekenen en schilderen of schetsen, tenzij je blow ups maakt natuurlijk. Eigenlijk staan die twee hobby’s met elkaar in verbinding, of werken. 😀

 11. Marion schreef:

  Deze regel herinner ik me nog van een cursus die ik gehad heb. Leuk om nog eens aan herinnert te worden.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.