Fotografie: Tips voor Instagram

18 Responses

 1. Inge schreef:

  Duidelijke en uitgebreide uitleg zeg!

 2. Xaviera schreef:

  Heel leuk om te zien hoe jij je foto’s bewerkt Els. Ik gebruik zelf vaak eerst VSCO cam en daarna nog een paar kleine touch-ups in Instagram zelf. 🙂 Je hebt een prachtig profiel op Instagram!

 3. Northflix schreef:

  Wat leuk om dit te lezen! Nu weet ik eindelijk dat je een Nikon gebruikt en hoe je dat watermerk hebt gemaakt/toevoegt 🙂

 4. Irma schreef:

  Oeh fijn fijn! Ik probeer er altijd wat mee te spelen, maar uiteindelijk weet ik nooit zo goed waar op te letten. Dus thanks for sharing, ik ga het eens proberen!

 5. peachlifenl schreef:

  Instagram is awesome! Met zo weinig technieken, kun je best een gevarieerd resultaat krijgen! Bedankt voor de tips meid!

 6. zomersproetje schreef:

  Sinds kort ben ik deze (gelukkig vrij eenvoudige) technieken ook aan het ontdekken. Het gaat mij dan net als jou om de sfeerbeleving te vergroten. Een foto iets helderder of juist donkerder maken kan al veel doen. Volg jou instagram met veel plezier. Erg mooie foto’s maak je!

 7. Michelle schreef:

  Wat een leuke tips! Ik ga er zeker een paar van gebruiken want de foto’s van mijn mobiel vind ik vaak niet mooi belicht.

 8. Morgaine schreef:

  Ik heb nog geen telefoon waar je apps op kunt zetten en zo, dus heb ik geen instagram, geen what’s app en andere zaken die zo normaal lijken tegenwoordig 😉

  X

 9. Anita | mindjoy schreef:

  Op mijn windows Phone zit helaas nog een beta versie dus ik heb niet zoveel opties. Vaak plaats ik ook gewoon zonder bewerking en filter. En natuurlijk volg ik je 😉

 10. Marion schreef:

  Instagram is zo ontzettend leuk. Je kan inderdaad best veel met het bewerken van de foto. Ik vind dat ook leuker dat een standaard filter gebruiken. Duidelijk artikel.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.