Fotoreportage #10: Begin van de lente

16 Responses

 1. indian2day schreef:

  Heerlijk he dat de lente nu echt is begonnen. Ik word ook zo blij van alle mooie bloemen om me heen.

 2. Jasmine schreef:

  Zeker weten, helaas wordt het nu weer wat kouder maar fietsen is weer veel leuker geworden. Spiegelend water vind ik echt prachtig – echt maar ook weer niet. Zeer mooi vastgelegd en nog veel succes met het verhuizen!

 3. Marion schreef:

  Jouw foto’s zijn zo prachtig. Die aan het water. Ik kan de rust gewoon voelen!

 4. kim schreef:

  Ah ja heerlijk he! Al is het vandaag weer een stuk kouder! Zit nu met een kruikje binnen. Erg mooie foto’s 🙂

 5. Anita | Mindjoy schreef:

  Ik geniet hier ook intens van! Mooie kleuren die overal opduiken, vlinders die je weer ziet vliegen en lucht die weer mooi blauw is! Mooie reportage meis!

 6. Dina schreef:

  Zo mooi, de eerste bladeren aan de bomen. Ik keek gisteren uit het raam en zag dat de bomen in de straat ineens allemaal groene knopjes hebben. Ik kan niet wachten tot alles straks weer zo mooi groen is.

 7. Northflix schreef:

  Mooi, hoor Els! Ik heb er vorige week niet echt van kunnen genieten door behoorlijke griep.
  En komend weekend voorspellen ze regen (en een nederlaag voor Willem II… Haha).
  Ik heb je trouwens gister getagd…

  • Els schreef:

   Balen dat je ziek was. En jammer dat het mooie weer nu weer voorbij is bijna. Maar het komt wel weer… Net zoals een overwinning van Willem II ;-).

 8. Xaviera schreef:

  Ik geniet ook heel erg van het mooie weer. Geweldige foto’s heb je gemaakt, erg mooi weer! 🙂

 9. Morgaine schreef:

  Ja echt wel dat ik geniet als de zon staat, heb zoveel energie dat ik op dit moment elke dag er wel even uit wil, trainen of fietsen of allebei.

  Wat een prachtige lente reportage, zo krijg ik mijn foto’s nog niet, ik blijf oefenen 😉

  • Els schreef:

   Dank je wel. Foto’s maken is zo leuk :-)!

   • Morgaine schreef:

    Ik zit vanavond bij een concert in Tivoli-Vredenburg, lol mijn dochter riep al, maak je veel foto’s mam? Uhm… ik ben benieuwd wat ik ervan bak, gezien je zo ie zo niet weet waar je zit en ga zo maar door… toch weer totaal andere fotografie.

 1. 7 mei 2015

  […] Er zijn een hoop bloggers die schitterende foto’s maken. Noem er eens drie waarvan je de foto’s altijd zo mooi zijn. Als eerste de foto’s van Ester. Die zijn zo ontzettend mooi! Kan ik uren naar kijken. Het bijzondere is dat Ester slechtziend is. Onwijs knap dat juist zij zulke mooie foto’s maakt. Daarnaast geniet ik altijd intens van de foto’s van Jennifer en Els. […]

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.