Fotoreportage #16: Beekse Bergen

22 Responses

 1. Jenn schreef:

  Mooie foto’s!

 2. Angelique schreef:

  Wauw, mooie foto’s. Vooral van de giraffe, mijn favoriet! Als het kan dan ben ik wel in de dierentuin te vinden ja, leuk!

 3. Wat een ontzettend gave foto’s van de giraffen. Knap dat je dit zo goed hebt weet vast te leggen.

 4. Claudia schreef:

  Aah die rennende giraffen zijn echt tof om te zien. Ik ben vrijdag nog naar Sea Life geweest, ook heel erg mooi om te zien. Vooral de kleurrijke visjes.

 5. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat een leuke actiefoto’s. Die giraffes zijn echt aan het rond dartelen : )

 6. Morgaine schreef:

  Oh die giraffe foto’s met name, wauw, ja dat is zeker weten zo’n geluksmomentje, hahaha heerlijk!

  Ennuh, alle foto’s zijn prachtig en om je vraag te beantwoorden, ja ik kom er graag, maar nu houdt de entree mij nogal tegen. Maar vroeger al in Artis omdat ik uit Amsterdam kom natuurlijk, gingen we met school al voor lessen zelfs en dan eindigen nog even in het park een rondje of op de dierenboerderij zelf waar we ook eerst les kregen dan.

  Natuurlijk ook privé veel en vaak in Artis geweest, later in Burgers Bush, maar allemaal praktisch voor het digitale tijdperk, wel heb ik nog uhhhh hoe heet die ook alweer nog in mappen staan 😉 Emmen ben ik een keer geweest en mijn ouders wonen praktisch naast het dierenpark van Amersfoort maar daar ben ik zelf nog nooit geweest, maar wat nog niet is, kan komen 😉

  x

 7. kim schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Toen ik een paar weken terug in Breda was, wilde ik naar Beekse Bergen, maar we waren toen helaas wat te laat..

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Vroeger vaak geweest en blijft een erg mooie plek. Ik kom eigenlijk te weinig in dierentuinen moet ik zeggen. Mooie foto’s, vooral van de giraffes.

 9. M.Th. schreef:

  Je foto’s zijn reclameplaatjes voor Safaripark Beekse Bergen! Complimenten, Els.

 10. Michelle schreef:

  Wat een mooie foto’s! Zelf kom ik erg graag in een dierentuin, mits de hokken mooi en vrij ruim zijn. Sinds wij een hondje hebben komen we er eigenlijk niet meer, het is dan toch wat lastiger om oppas te vinden. Een hond mee naar een dierentuin zal ik niet zo snel doen. Ook vergeten we het vaak omdat we vele wandelroutes nog willen uitproberen.. Stokstaartjes en katachtigen zijn zeker mijn favorieten..

 11. zomersproetje84 schreef:

  De Beekse Bergen vind ik erg leuk. Ook het speelland wat erbij zit. Als Eline groter is dan gaan wij er vast ook vaker heen. Zij is er nu 1x geweest maar maakte het niet zo bewust mee. Je hebt de prachtige dieren super mooi vastgesteld.

 12. Connie schreef:

  Weer heel erg mooie foto’s Els. De foto’s van de giraffes zijn helemaal prachtig.
  Het lievelingsdier van mij in de Beekse bergen.

 13. Marion schreef:

  Prachtige foto’s! Ik ben vorig jaar sinds jaren weer eens in een dierentuin geweest. Ik vind het toch niet zo fijn. Die dieren in hokken en kooien. Terwijl de dieren zelf zo prachtig zijn. Misschien moet ik toch eens de moeite nemen om naar Beekse Bergen te gaan. Dat ziet er heel anders uit!

  • Els schreef:

   Dat ben ik helemaal met je eens. Gelukkig is de beekse bergen wel anders. De meeste dieren lopen los in verschillende gebieden. Veel dieren zitten ook samen met andere soorten. De giraffe staan bijvoorbeeld ook samen met zebra’s en herten :-).

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.