Fotoreportage #22: De Pont museum

11 Responses

 1. Lijkt me een leuk museum. Jouw foto’s maakten het zelfs net dat beetje extra.

 2. Bloggelientje schreef:

  Het is een supermodern museum als ik dat zo eens bekijk. Ik krijg nu helemaal zin om ook naar een museum te gaan.

 3. Morgaine schreef:

  Ja, wat is de hedendaagse kunst, er zit ook werk tussen soms wat meer klassiek is, maar over het algemeen wat ik zie, nee, deel ik absoluut jouw mening en geloof mij, ze kunnen lullen wat ze willen, maar zelfs waar ik van denk, waarom heb ik dat niet gemaakt of gewoon gebouwd…. nou… omdat ik geen naam heb…. je moet maar net zo’n gek hebben die met jou gaat lopen leuren, hahahahaha

  X

 4. Wat gaaf! Een prachtige ruimte ook!

 5. Karlien schreef:

  Ziet er heel mooi uit. Ik ben ook niet zo van de moderne kunst maar ik zou hier wel heengaan

 6. M.Th. schreef:

  Je hoeft in een museum of van een tentoonstelling niet alles mooi te vinden. Maar soms is het leuk als je volkomen verrast wordt door een origineel idee van een kunstenaar, die dat idee nog mooi uitgewerkt heeft ook. Die glassculpturen van Roni Horn bijvoorbeeld: prachtig, toch!! En jouw foto’s daarvan zijn ook weer mooi, zeker die ene van het blauwe glas waarin de dakconstructie van het museum reflecteert.

 7. dirk1heidi schreef:

  Wat mooie foto’s zijn het meid.
  Wauw ik hou van museum

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Volgens mij ben ik hier nog nooit geweest en die gekleurde glassculpturen zien er inderdaad mooi uit. Ik ben ook niet echt van de hedendaagse kunst maar kunst bekijken trekt mij wel.

 9. Angèlique schreef:

  Ik ben het met je eens! Maar wel leuk dat je er eens geweest bent.

 10. jeapiebel schreef:

  Wat een bijzondere locatie en kunstwerk is dit. Dat de meeste kunstwerken niet je interesse wekken, kan ik mij erg goed voorstellen. Ik vind zelf ook niet alles mooi. Toch fijn dat het bezoek waard is.

 11. Connie schreef:

  Ik deel jouw mening Els. Maar jouw foto’s zijn echte kunstwerken! Woh….

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.