Fotoreportage #24: Weekendje weg Arnhem en omstreken

25 Responses

 1. Lichtophethart schreef:

  Wat een mooie maar vooral gezellige foto’s. Jullie hebben vast erg genoten. Arnhem heeft inderdaad hele mooie plekjes en bezienswaardigheden. De Posbank is heerlijk wandelen. De foto van die overheerlijke pannenkoek blijft me aankijken. Mooi verslag heb je ervan gemaakt.

 2. Michelle schreef:

  Dat klinkt als een heerlijk weekendje weg! Leuke uitstapjes hebben jullie gedaan en dat ontbijt zag er inderdaad erg goed uit! Wij willen binnenkort nog een weekendje weg doen aangezien wij dit jaar niet op vakantie gaan. Maar wanneer… geen idee nog 🙂

 3. Wanda schreef:

  Ik ben weleens in Arnhem geweest maar verder niet in de directe omgeving maar dat is dus ook echt de moeite waard! De Postbank… heerlijk gebied om rond te lopen. En dat Airborne Museum hou ik zeker in gedachten, zoiets interesseert ons enorm.

 4. Oh dit ziet er prachtig uit. Ik kan altijd zo genieten van de fotoblogjes van je!

 5. dirk1heidi schreef:

  Wat ziet der echt prachtig uit meid.

 6. Nesrin schreef:

  Oh WoW wat hebben jullie veel gedaan en gezien! Ik ben nog nooit naar het Airborne museum in Oosterbeek geweest. Oeps.

 7. jackiedeklerk schreef:

  wat een prachtige omgeving….
  dat museum lijkt mij ook wel wat…

 8. Iris Jonet schreef:

  Wat heerlijk dat je er even tussen uit bent geweest! Het ziet er mooi uit en ik krijg nu in eens zo veel zin in pannenkoeken! Haha

 9. Daily Dee schreef:

  Wij gaan heel graag een weekendje weg. De ene keer met het gezin en de andere keer met z’n tweetjes. Het liefste naar verschillende plaatsen, al blijft Rotterdam iets bijzonders voor ons. Heerlijk shoppen, lekker eten, zalig! We gaan regelmatig, hebben we iedere keer als we hebben geboekt weer een heerlijk vooruitzicht. Onlangs met z’n viertjes naar Phantasialand geweest met hotel aan het park, echt een aanrader voor het hele gezin!

 10. twinkelbella schreef:

  He wat leuk zeg, wij wonen in Ede en ik kom dus regelmatig in Arnhem. Het museum in oosterbeek hoor ik heel veel goede verhalen over en daar wil ik met mijn zoontje binnenkort nog eens graag naar toe!

 11. Anita | Mindjoy schreef:

  Klinkt als een erg geslaagd weekend! Ook mooi genoten van de natuur 🙂

 12. Marion schreef:

  Oh wat leuk! Allemaal bekende plekjes op de foto. Mijn halve familie woont in Arnhem en ik woon er vlakbij. Heel erg leuk om te zien. Tof dat je naar het Kroller Muller bent geweest. Ik moet ook maar weer eens gaan binnenkort. Vind vooral Van Gogh heel erg mooi.

 13. Petra schreef:

  Leuk verslag met uiteraard mooie foto’s. Zeer bekende omgeving! Tip: de heide bloeit in augustus dus dan weer ergens boeken misschien?

 14. Northflix schreef:

  Wat leuk om te lezen! Mijn vader is geboren in Arnhem en vroeger kampeerder we altijd 3 weken op de Veluwe (In de buurt van Loenen/Beekbergen), iedere zomer weer.
  Wat jij hier laat zien is voor mij dus allemaal bekend terrein en soms een beetje #jeugdsentiment, en zoals altijd heb je het prachtig in beeld gebracht.
  Fijn dat het museum bij jullie in de smaak viel. Ik was denk ik een jaar of 10 toen ik er voor het eerst kwam en ik weet nog dat ik behoorlijk onder de indruk was van de tanks voor de deur (waar je op mocht klimmen) en de kelder verdieping inderdaad…

 15. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik krijg helemaal zin om naar Arnhem te gaan zeg!

 16. jeapiebel schreef:

  Het Airborn Museum oorlogsmuseum wat ziet dat er interessant uit. Mijn zoon zou het hier te gek vinden. Het Kröller-Müller Museum daar ben ik ook geweest en ik vond het heel erg leuk. Zowel de kunst als de fietstocht. Je hebt ook hele leuke foto’s laten zien dat ik weer zin krijg om op pad te gaan. Wij gaan ook af en toe een paar dagen tussenuit. Een heerlijk bubbelbad met bruisbal lijkt mij zalig. 😉

 17. zazazoobeauty schreef:

  Heerlijk! Het station ziet er ontzettend mooi uit en die pannekoek…hmmmm!! Leuke foto’s, zo te zien hebben jullie genoten

 18. Morgaine schreef:

  Ja, er is zoveel moois in en rond Arnhem, als je nu nog iets bijzonders wilt meemaken in Arnhem, ik schreef er vorig jaar al over, straks heb je weer de WK Living statues, datum weet ik niet uit mijn hoofd, en het is uitgebreid dat Eden er ook al bij betrokken is de avond ervoor, dit duurt 2 of 3 dagen zelfs, en zo de moeite waard om te bezoeken, al was ik er zelf in het eerste jaar, toen was het nog nationaal en EK geloof ik maar is nu uitgegroeid tot iets heel groots, binnenstad van Arnhem is dat dan.

  Kun je even googelen, i’m sure 😀

  Het open lucht museum leuk he? hahahaha Daar ben ik nu 3x geweest, met mijn ouders en de hele familie een keer en nog een keertje ergens. Met heel mooi weer, altijd fijn!

  X

 19. Christien schreef:

  Jeugdcentiment, toen ik in de medische vormingsklas zat zijn we met school daar geweest naar het kruller muller museum en slot Sint Hubertus allemaal pubers en veel pret gehad in de museumtuin.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.