Fotoreportage #25: Vakantiefoto’s door de jaren heen

overzicht vakantiefoto's
Vandaag een ander soort fotoreportage dan je gewend bent. Deze foto’s zijn namelijk niet op hetzelfde moment gemaakt maar door de jaren heen. Ik zag van diverse mensen al weer de prachtigste zomerkiekjes voorbij komen en dacht laat ik ook eens terugkijken in mijn archief. Vandaag deel ik dus diverse vakantiefoto’s door de jaren heen.


Wanneer ik op vakantie ga, gaat mijn camera natuurlijk mee. Ik loop echt de hele dag foto’s te maken. Dat was al toen ik jong was en nu nog steeds. Mijn vader (want mijn moeder heeft ook altijd een camera in de hand) vond het soms wel irritant. Het kwam namelijk regelmatig voor als de zon niet goed stond, dat we nog een keertje terug wilde naar een lokatie waar we al waren geweest als de zon beter stond. En natuurlijk moest pap rijden :-P. Dat deed hij met liefde hoor :-). Gelukkig heb ik nu een vriend die ook van fotograferen houd.

Ik heb een klein overzicht gemaakt van mijn vakantiefoto’s vanaf het digitale tijdperk :-).

België, de Haan 2003

Naar de Haan gingen we met het gezin. We hadden nog geen digitale camera, maar van mijn lieve oom Jack mocht ik zijn Sony cybershot lenen. Wat een fijn toestel was dat!
Paardjes aan het strand de Haan

Strand de Haan

Duitsland, 2004

Hierbij een voorbeeld van zo’n lokatie waar de zon niet scheen… dus ’s middags nog teruggereden toen de zon wel scheen;-).
duitsland

duitsland

Belgie, Brussel en antwerpen 2007

De eerste vakantie zonder mijn ouders. Een weekendje weg naar Brussel en Antwerpen met Peter Langhout reizen.
verlaten huis

vogeltjesmarkt antwerpen

Frankrijk, Parijs 2008

Met mijn ouders en broertjes maakte ik een georganiseerde reis naar Parijs.
parijs

parijs eifeltoren

Portugal, Cascais 2009

Mijn eerste zonvakantie en eerste keer vliegen. Wel nog veel bekeken hoor met de huurauto :-).
strand cascais

coba da roca

Amerika, 2011

Mijn langste reis tot nu toe, bijna 3 weken rondtrekken door Amerika. Hierover heb ik al eens eerder een artikel geschreven, zie eerder artikel Amerika.
amerika foto

bryce canyon

De antelope canyon in Page is het mooiste wat ik ooit gezien heb. Klik hier voor meer foto’s die ik heb gemaakt :-).
Antelope Canyon Foto

Portugal, Albufeira 2011

Mijn eerste keer een weekje “overwinteren” ;-). Wat was het heerlijk om in november nog zo van de zon te kunnen genieten. Meer foto’s vind je in een eerder verslag van Albufeira :-).
strand Albufeira

Zee Lagos

IJsland, 2013

IJsland is het mooiste land wat ik ooit bezocht hebt. Hou je van mooie verrassende natuur dan ga zeker een keertje naar IJsland. Voor meer foto’s lees mijn uitgebreide verslag van de vakantie in IJsland.
regen

Jokulsarlon

Wat vond ik het leuk om dit overzichtje in elkaar te zetten. Sommige vakanties was ik gewoon al een beetje vergeten. Zo lang geleden :-).

Jouw vakantie foto’s

Ga jezelf nog op vakantie en zo ja, waar naar toe? Twee jaar gelden schreef ik een artikel met simpele tips om je vakantiefoto’s mooier te maken. Misschien vind je het leuk om die te lezen?

Gerelateerde artikelen:

Fotoreportage #24: Weekendje weg Arnhem en omstreken
Fotoreportage #23: Bloesem
Fotoreportage #22: De Pont museum
Fotoreportage #21: Bloemen
Fotoreportage #20: Albufeira Portugal
Fotoreportage #19: Vakantie Centerparcs
Fotoreportage #18: Openluchtmuseum Arnhem
Fotoreportage #17: Jökulsárlón ijsmeer, IJsland
Fotoreportage #16: Beekse Bergen
Fotoreportage #15: Vakantie Duitsland

Klik hier voor nog meer fotoreportages –>

© Nobody ELSe

Tags: , , , , , , , , ,

17 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. dirk1heidi schreef:

  Wat zijn het mooie foto’s weer meid.

 2. Morgaine schreef:

  Prachtige foto’s ik heb heel veel vakantie foto’s maar allemaal van voor de scheiding en de laatste echte vakantie was in 2008, staan ook op mijn blog vorig jaar nog een keer, voorheen natuurlijk, de Costa Brava en soms ja, soms, dat weer, wel of geen zon, het maakt een groot verschil, hahahaha

  Prachtig om het allemaal zo bij elkaar te zien, om dit zelf in elkaar te flansen moet ik 1. albums bij mijn moeder roven weer eens, 2. foto’s van foto’s van gaan maken want ik heb geen scanner meer, hahaha en van sommige vakanties heb ik gek genoeg wel foto’s maar dan alleen van het vakantie park of zo.. en niet de omgeving of de natuur, en ja ook hier, al vanaf jongsaf aan met camera in de hand, ik kreeg mijn eerste eigen toen ik 11 was, we gingen naar Oostenrijk, mijn eerste vakantie buiten Nederland…

  X

 3. Sofie Katelijne schreef:

  Wauw wat een mooie foto’s! Vooral die van Amerika en IJsland spreken me aan 🙂

 4. Sheila @ beineffable.com schreef:

  De Haan…. haha… dat doet me denken aan een stage. Ik was toen een jaar of 15 en het was dramatisch. Een hele onbeschofte manager had ik en de werk ethiek in België vond ik ook niet zo prettig.

  Leuk om te lezen dat je langste vakantie 3 weken is. Voor mij is 3 weken altijd het minimale aan een reis, namelijk. Korter ga ik vrijwel nooit. Leuk dat het door Amerika was. Ik ben zelf gek op Vegas. Niet om er lang te blijven, maar ik vermaak me er altijd. Ik ben gek op pretparken en het is een beetje een pretpark voor volwassenen. Dat zal het wel zijn 🙂

 5. Mooie foto’s! Ik heb niet van zulke prachtige vakantiefoto’s 😉 Wat staan die parkieten (parkieten toch?!) mooi op de foto.

 6. Sanne schreef:

  Mooie reizen heb je gedaan. Ik ben stiekem jaloers. Oh naar amerika zou ik graag willen zien. 🙂 Je hebt gelijk van de zon hoor, als het beter licht is dan maak je mooiere foto’s. 🙂

 7. DinjaDONUT schreef:

  Mooie foto’s heb je gemaakt in al die jaren zeg! Ik vind die van IJsland stiekem toch het mooiste, lijkt me inderdaad wel een mooi land.

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leuk artikel zo! IJsland en Amerika, prachtige foto’s!

 9. Kim schreef:

  Gaaf om te zien! De natuurfoto’s van Amerika… Prachtig! Wij zijn daar in de buurt geweest en zou zo graag terug gaan en nog meer foto’s maken. Prachtig daar.
  Die van IJsland vind ik ook super tof! 🙂

 10. Miss schreef:

  Wat leuk om te zien! Vooral die foto’s van Amerika en Ijsland zijn prachtig!

 11. Sammie schreef:

  Leuk zo’n overzicht! De foto’s van Amerika vind ik schitterend! Heb nu door al die vakantie kiekjes wel gelijk zijn in de vakantie 🙂

 12. Michelle schreef:

  Hele mooie foto’s! Wat een mooie en bijzondere plekken heb je al bezocht.

 13. Angelique schreef:

  Wauw, echt heel mooi. Prachtige plekken heb je bezocht!

 14. jackiedeklerk schreef:

  oooooh, je bent in Ijsland geweest dat lijkt me echt geweldig…
  en wat een prachtige foto’s

 15. zazazoobeauty schreef:

  Wij hebben ook een rondreis door Amerika gemaakt. Wat was dat geweldig! We zijn in LA, Las Vegas en San Francisco geweest en natuurlijk allerlei excursies rondom. Zo mooi!! In 2009 ben ik ook twee weken lang in Miami geweest. Daar zou ik heel graag een x terug willen!

 16. Wat een prachtige en inspirerende foto’s! Vooral Ijsland is zo mooi, heel fotogeniek :).

 17. Connie schreef:

  Wat heb je in de loop der jaren mooie plaatsen bezocht, Els. En door de schitterende foto’s hele mooie herinneringen vastgelegd.
  De natuurfoto’s van Amerika zijn mijn favoriete foto’s. Alhoewel……IJsland ook heel erg mooi!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top