Fotoreportage #25: Vakantiefoto’s door de jaren heen

17 Responses

 1. dirk1heidi schreef:

  Wat zijn het mooie foto’s weer meid.

 2. Morgaine schreef:

  Prachtige foto’s ik heb heel veel vakantie foto’s maar allemaal van voor de scheiding en de laatste echte vakantie was in 2008, staan ook op mijn blog vorig jaar nog een keer, voorheen natuurlijk, de Costa Brava en soms ja, soms, dat weer, wel of geen zon, het maakt een groot verschil, hahahaha

  Prachtig om het allemaal zo bij elkaar te zien, om dit zelf in elkaar te flansen moet ik 1. albums bij mijn moeder roven weer eens, 2. foto’s van foto’s van gaan maken want ik heb geen scanner meer, hahaha en van sommige vakanties heb ik gek genoeg wel foto’s maar dan alleen van het vakantie park of zo.. en niet de omgeving of de natuur, en ja ook hier, al vanaf jongsaf aan met camera in de hand, ik kreeg mijn eerste eigen toen ik 11 was, we gingen naar Oostenrijk, mijn eerste vakantie buiten Nederland…

  X

 3. Sofie Katelijne schreef:

  Wauw wat een mooie foto’s! Vooral die van Amerika en IJsland spreken me aan 🙂

 4. Sheila @ beineffable.com schreef:

  De Haan…. haha… dat doet me denken aan een stage. Ik was toen een jaar of 15 en het was dramatisch. Een hele onbeschofte manager had ik en de werk ethiek in België vond ik ook niet zo prettig.

  Leuk om te lezen dat je langste vakantie 3 weken is. Voor mij is 3 weken altijd het minimale aan een reis, namelijk. Korter ga ik vrijwel nooit. Leuk dat het door Amerika was. Ik ben zelf gek op Vegas. Niet om er lang te blijven, maar ik vermaak me er altijd. Ik ben gek op pretparken en het is een beetje een pretpark voor volwassenen. Dat zal het wel zijn 🙂

 5. Mooie foto’s! Ik heb niet van zulke prachtige vakantiefoto’s 😉 Wat staan die parkieten (parkieten toch?!) mooi op de foto.

 6. Sanne schreef:

  Mooie reizen heb je gedaan. Ik ben stiekem jaloers. Oh naar amerika zou ik graag willen zien. 🙂 Je hebt gelijk van de zon hoor, als het beter licht is dan maak je mooiere foto’s. 🙂

 7. DinjaDONUT schreef:

  Mooie foto’s heb je gemaakt in al die jaren zeg! Ik vind die van IJsland stiekem toch het mooiste, lijkt me inderdaad wel een mooi land.

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leuk artikel zo! IJsland en Amerika, prachtige foto’s!

 9. Kim schreef:

  Gaaf om te zien! De natuurfoto’s van Amerika… Prachtig! Wij zijn daar in de buurt geweest en zou zo graag terug gaan en nog meer foto’s maken. Prachtig daar.
  Die van IJsland vind ik ook super tof! 🙂

 10. Miss schreef:

  Wat leuk om te zien! Vooral die foto’s van Amerika en Ijsland zijn prachtig!

 11. Sammie schreef:

  Leuk zo’n overzicht! De foto’s van Amerika vind ik schitterend! Heb nu door al die vakantie kiekjes wel gelijk zijn in de vakantie 🙂

 12. Michelle schreef:

  Hele mooie foto’s! Wat een mooie en bijzondere plekken heb je al bezocht.

 13. Angelique schreef:

  Wauw, echt heel mooi. Prachtige plekken heb je bezocht!

 14. jackiedeklerk schreef:

  oooooh, je bent in Ijsland geweest dat lijkt me echt geweldig…
  en wat een prachtige foto’s

 15. zazazoobeauty schreef:

  Wij hebben ook een rondreis door Amerika gemaakt. Wat was dat geweldig! We zijn in LA, Las Vegas en San Francisco geweest en natuurlijk allerlei excursies rondom. Zo mooi!! In 2009 ben ik ook twee weken lang in Miami geweest. Daar zou ik heel graag een x terug willen!

 16. Wat een prachtige en inspirerende foto’s! Vooral Ijsland is zo mooi, heel fotogeniek :).

 17. Connie schreef:

  Wat heb je in de loop der jaren mooie plaatsen bezocht, Els. En door de schitterende foto’s hele mooie herinneringen vastgelegd.
  De natuurfoto’s van Amerika zijn mijn favoriete foto’s. Alhoewel……IJsland ook heel erg mooi!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.