Fotoreportage #26: Parijs en Disneyland

11 Responses

 1. Ik ben helemaal Disney fan. Ik zou daar wel 5 dagen kunnen rondlopen. Ieder winkeltje uitpluizen en alles op je dooie gemakje doen. Parijs daarentegen heb ik, net als iedere stad, na een paar dagen echt wel gezien!

 2. Wat heb je mooie foto’s gemaakt! I love Paris!
  Ik wil nog altijd een keer naar Euro Disney, ik ben er nog nooit geweest.

 3. dansenindestorm schreef:

  Ohh, dit ziet er zo fijn uit! Die laatste foto, van Disney… Ik wil zo graag naar Disney, haha. 🙂 Hoewel het ook wel heel druk was.. Maar toch! 😀

 4. Sofie Katelijne schreef:

  Ben al zoooo lang niet naar Parijs (én disneyland) geweest, wil dringend nog een keertje terug.. wat een prachtige stad!

 5. Morgaine schreef:

  Wauw prachtig mooi, en ja ik ben er geweest, heeeeeeeel lang geleden nog voor Euro disney was of ook maar gebouwd werd denk ik, althans, het was er ineens, maar pas een paar jaar nadat ik er geweest ben, hahahaha

  Dat was Hemelvaart 1990, 4 dagen met oude buren van toen van ons, laatste moment besloten dat wij mee zouden gaan, zij hadden het al heel lang in de planning, veel gezien, maar allemaal analoge foto’s en dat album wat ik had met mijn foto’s is ooit bij hen gekomen en nooit meer thuis gekomen…. helaas… en nee er was geen dubbele set, zo wel, dan hebben ze het allebei, mijn album en een eigen set foto’s.

  Wel moet er ergens een vhs tape ook nog zijn, maar ja… heb jij nog een vhs video staan? Zou dat nog wel aangesloten kunnen worden, hahahaha

  x

 6. zazazoobeauty schreef:

  Wat heb je een mooie foto’s gemaakt! Ik ben al vaker in Parijs geweest, maar het blijft prachtig. De laatste x dat ik er was was ik zwanger en dus heb ik zowat elk toilet in de stad gezien haha.

 7. DisneyChicks.nl schreef:

  Wat een gave foto’s heb je gemaakt! Ja, vooral de winkeltjes in Disneyland kunnen al zorgen voor een da vullend programma! 🙂

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Leuk om zo terug te kijken naar eerdere vakanties! En wat een gave foto’s heb je daar weer gemaakt. De Arc de Triomphe met bewegende elementen vind ik gaaf!

 9. Marion schreef:

  Geweldig!!!! Ik ben helemaal verliefd op de 7e foto! Wauw!!! Met die lucht achter dat raam en dat schilderij. ❤❤❤

 10. Connie schreef:

  Dat is alweer even geleden! Mooie foto’s. Die van de Eiffeltoren met licht is schitterend!
  De foto met de silhouetten is mijn favoriet ?.

 1. 27 augustus 2016

  […] ik hou van Parijs! Alleen ben ik nog nooit in Disneyland geweest. Leuk om de fotoreportage van Nobody Else te […]

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.