Fotoreportage #3: Spoorzone Tilburg

Stadswandeling Spoorzone LocomotiefhalVandaag een fotoreportage die ik vorige week zaterdag heb gemaakt in de Spoorzone in Tilburg. Bij sommige mensen misschien bekend als het oude terrein van NedTrain in het centrum van Tilburg achter het station. Ik heb een passie voor oude verlaten gebouwen en wilde al heel lang deze verlaten gebouwen van binnen zien. Dit kon nu met een stadswandeling. De stadswandeling spoorzone heb ik gedaan via de stadgidserij Tilburg, een beetje een urbex gevoel maar dan legaal. Onder de rondleiding werd veel vertelt over de gebouwen en had ik genoeg tijd om foto’s te maken.

De Koepelhal
Koepelhal spoorzone
lijn
Wagenmakerij
Wagenmakerij Spoorzone
lijn
Wagenmakerij Spoorzone
lijn
Wagenmakerij Spoorzone
lijn
Hall of Fame
Hall of fame
lijn
Locomotiefhal
Sfeerfoto_stadswandeling_spoorzone_locomotiefhal_4
lijn
Sfeerfoto_stadswandeling_spoorzone_locomotiefhal_3
lijn
Locomotiefhal
lijn

Gerelateerde artikelen:

Fotoreportage #1: weekendje Zeeland
Fotoreportage #2: Zonsopkomst

© Nobody ELSe

Tags: , , , , , , ,

3 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

  1. Marijn schreef:

    Hoi, aller eerst mooie foto’s heb je gemaakt. dan mijn vraag hoe kom ik te weten waar er in Tilburg verlaten oude gebouwen zijn die ik kan fotograferen ? (heb wel alleen mijn fiets). bvd

  2. Jos en Connie schreef:

    Mooie foto’s Els! Ik was erbij…….mijn foto’s zijn minder mooi!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top