Fotoreportage #30: Vakantie CenterParcs Port Zélande

31 Responses

 1. dirk1heidi schreef:

  Wat een fijne vakantie heb je gehad meid.Super mooie foto’s heb je getrokken meid.

 2. Lieke van Veen schreef:

  Dat huisje ziet er mooi en luxe uit.

 3. ricardo schreef:

  Ik ben nog nooit in Zeeland geweest. Erg he!
  Wat een relaxt huisje hadden jullie en met het weer dus ook prima getroffen! En leuk al die dieren haha, dat babygeitje is echt schattig!

 4. jeapiebel schreef:

  Oh wat gezellig zeg. Ik kan me goed voorstellen dat je het al gaat missen. Ik hou er ook van als ik op centraal park of vakantiepark lekker weg ga, het heeft toch iets.

 5. Charel schreef:

  Ik ben dol op dat park! Heerlijk! Geniet ervan en maak maar meer mooie foto’s! Ik geniet hiervan hihi

 6. Leuk om te zien. Wij zijn er jaren geleden geweest, had alleen verkeerd geboekt en een hotelkamer ipv een huisje. We waren verder niet zo positief, maar misschien toch nog maar eens heen gaan 🙂 *in de zomermaanden, bij ons sneeuwde het toen

 7. Sanne schreef:

  Leuke foto’s!

 8. M.Th. schreef:

  Krijg meteen zin in ook zo’n vakantie. Prachtige foto’s!!

 9. DinjaDONUT schreef:

  Wat hadden jullie een mazzel met het weer zeg! Leuk om je verslag te lezen, ik ben zelf (nog) nooit in Port Zelande geweest maar zeur er altijd wel om bij m’n vriend (aangezien hij er wel ooit eens is geweest en hij weet dat ik alle CP parken in Nederland gezien wil hebben).
  Het ziet er leuk uit, lijkt me een leuk park, ondanks dat het niet zo groot is hoeft het niet slecht te zijn natuurlijk 🙂

 10. Michelle schreef:

  Heerlijk zeg zo’n weekje weg! Jullie hadden zo te zien een prachtig huisje! En wat fijn dat ze bedden zo goed waren, dit wil nog wel eens verschillen. En een bubbelbad, geweldig toch! Echte luxe. Een geweldige vakantie zo te zien

  PS: zo lief dat geitje! <3

 11. Simone schreef:

  Oh wat een leuk park en omgeving zeg! Wij twijfelden toevallig even over een last-minute voor dit weekend. Maar uiteindelijk niet gedaan. Deze gaat nu ook op het lijstje om eens naar toe te gaan 🙂

 12. lifestylemommys schreef:

  Ik kan wel uren naar deze blog kijken. Port Zelande en vooral je foto’s maken me vrolijk. Het herinnert me aan vroeger, aan de vakanties met familie. Je foto’s zijn echt prachtig. Leuk om te zien dat de huisjes gerenoveerd zijn en om te lezen dat er inmiddels heerlijke bedden staan. Misschien toch maar eens met onze tweeling en manlief naar Port Zelande 🙂 Bedankt voor dit vakantie-momentje, ik ben weer even opgeladen en laat je blog toch nog even een paar daagjes open staan hihi.

 13. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat heerlijk Els! Wij beperken onze uitstapjes vaak tot een weekendje weg, weekje is veel lekkerder eigenlijk. Port Zelande, lang geleden dat ik daar geweest ben. Maar heerlijk zo dicht aan zee 🙂

 14. Kimsblogs schreef:

  Wij zijn regelmatig naar Port Zélande geweest. Erg leuk park. Vorige jaar hebben we in Zeeland (Renesse) gekampeerd en ook dit jaar gaan we weer terug. Heerlijk daar aan de zee.

 15. Esmee schreef:

  Wat leuk! Wij zijn vorig jaar ook geweest en gaan in mei weer. Het is zo leuk met de bootjes en het haventje! Als je nog tips of hotspots in de buurt hebt hoor ik het graag 🙂 Leuke blog trouwens, ik ga je volgen!

 16. Morgaine schreef:

  Wauw! Prachtig mooi weer, dat was inderdaad heerlijk genieten met het weer wat jullie absoluut mee hadden vorige week! Ik heb weer genoten van al jouw foto’s en wie weet ooit dat ik erheen zal gaan 😉

  x

 17. zazazoobeauty schreef:

  Heerlijk! Wat een mooi huisje ook!!

 18. Florentine schreef:

  Wat een fijne vakantie! Het weer ziet er fantastisch uit<3 Liefs Florentine

 19. Ilse Verhoeven schreef:

  Heerlijk zeg. Ligt daar nog een center parks in Zeeland? Wij zijn ook eens in Zeeland geweest, maar ik herken het precies niet… even opzoeken.

  • Els schreef:

   Volgens mij niet, bedoel je misschien de Roompot?

  • Lesley schreef:

   Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad! Het is een prachtig gebied daar. Het ligt voor mij op 20min rijden en m’n ouders wonen daar dus kom er regelmatig. Op welk strand ben je geweest? Ik ga vaak bij de strandtent iloon, lekker rustig en breed strand. Als je mazzel hebt zie je nog zeehondjes ook ☺.

 20. Marian schreef:

  Hallo, prachtig foto’s, en ziet er goed uit de vakantie huisjes.
  Gr. Marian

 21. Connie schreef:

  Wat een mooie vakantie! En wat een schitterend weer voor maart! Jullie hebben evht geboft

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.