Fotoreportage #32: Foto’s van bloemen uit de tuin

15 Responses

 1. Ik kom hier even reageren op je review van het handletteren, mag dat wel?!
  Ik denk dat het een super leuk boek is, zouden ze het nog hebben zodat ik het kan meenemen op vakantie?
  Ik vind het super dat je zoveel bezoekers kreeg/krijgt op dat artikel! Je bent goed bezig! 🙂

 2. Laura schreef:

  Prachtige bloemen! Ik kan echt genieten van een boeketje bloemen in huis. Ik vind lelies en orchideeën ook heel mooi.

 3. Sammie schreef:

  Mijn favoriete bloemen zijn gerbera’s 🙂 die rozen zijn prachtig zeg! Mooie foto’s heb je er van gemaakt!

 4. M.Th. schreef:

  De rozen op jouw foto’s zijn subliem maar die paarse fuchsia mag er ook wezen. Geweldig mooi! Genieten!!

 5. Morgaine schreef:

  De twee die jij laat zien, zijn zo klassiek voor mij, hahaha mijn opa, echt waar, kon de fuchsia stekken en hele nieuwe planten zelf op laten komen voor het volgende jaar, vraag me niet hoe, heb je een groot oud huis voor nodig met een koele zolder etc… 😉 En zijn rozen, hebben nog voor ik er was en bestond, al ooit een eerste prijs gewonnen in het dorp waar hij woonde, niet dat hij mee deed, maar een commissie was gewoon langs de tuinen gelopen… ik bedoel maar.

  Al doende leert men Els, dus don’t worry over snoeien en zo, het komt wel terug, goed soms kan het iets langer duren dan… maar het komt echt terug 😉 En soms moet dat ook even overigens, even verder terug snoeien dan wat men zegt.

  Oh mijn lievelingsbloem, die heb ik niet, tenzij je over wilde bloemen gaat praten, vind alles mooi in de tuin, maar wildflowers langs de wegen en zo… dat zijn mijn ultieme favorieten

  X

 6. Kreanimo schreef:

  Super mooi. Bloemen maken de zomer.

 7. Connie schreef:

  Wat een prachtige bloemen. De laatste foto van de rozen is erg mooi. Ik houd erg van rozen. Echt genieten in de zomer van al die kleuren in de tuin.

 8. Daisy || Diyaata schreef:

  Zo mooi! Mijn absolute favoriet zijn ook de rozen, omdat je er ieder jaar plezier van hebt. Wat zonde dat er 1 niet is teruggekomen dit jaar, misschien volgend jaar extra 😉

 9. Connie schreef:

  Mijn favoriete bloemen zijn rozen. Ik vind de laatste foto zo mooi. Echt genieten in de zomer van al die kleuren in de tuin.

 10. jeapiebel schreef:

  Prachtig, dat vind ik zo mooi van de zomer ende lente al die bloemen. Je wordt er gewoon gelukkig van. 🙂

 11. zazazoobeauty schreef:

  Prachtige bloemen! Ik houd echt van pioenrozen ?

 12. Romy schreef:

  Wat een prachtige foto’s én bloemen! Ik ben ook dol op bloemen. Helaas ben ik totaal niet gezegend met groene vingers, maar mijn moeder gelukkig wel. Ook onze tuin staat vol met o.a. rozen en fuchsia’s en daar kan ik zo van genieten.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.