Fotoreportage #40: Vakantie in Friesland

9 Responses

 1. Syb schreef:

  Wat leuk ! Ik zie dit nu pas 🤭
  Ik kom oorspronkelijk uit Drachten. Friesland is echt prachtig. Weet je wat ook mooi is ? Gaasterland ! Veel natuur… het IJsselmeer en de rijsterbossen. Wij hebben een paar jaar geleden met de kinderen een week door Friesland gevaren… de kinderen zeggen nog nooit zo’n leuke vakantie te hebben gehad als die week. Hindeloopen zou jij geweldig vinden…. Het haventje en het dorpje … de dijk. Vergeet Stavoren niet dan 😉

 2. Michelle schreef:

  Wat een mooie foto’s! En een fijne vakantie zo te lezen. Ik ben nog nooit in Friesland geweest denk ik, maar de zeehondencreche Pieter Buren ken ik wel. Daar ben ik nu zo’n twee keer geweest. Op zich is het een goed teken als ze er niet zoveel zeehonden op dat moment hadden.

 3. Yova schreef:

  Wat leuk dat je daar bent geweest op vakantie. Vakantie huisje aan de water ziet prachtig uit. Zeehonden verblijf is helemaal geweldig om te zien hoe daar is. Jammer dat tegen viel. Het was te weinig te zien daar. Leuke foto’s serie heb je gemaakt. Jullie hebben genoten.

 4. Geertje schreef:

  Fijn zo’n leuke foto recencie van mijn provincie! Maarre…Dokkum is net als Sneek een van de 11 steden hier in de provincie ?
  Komende maandag wordt hier weer door vele duizenden fietsers en een paar honderd steppers die 11 steden bedwongen, ruim 200km op 1 dag!

 5. Connie schreef:

  Ik snap dat jullie genoten hebben van Friesland. Het is er zo mooi!

 6. Thea schreef:

  Leuk om dit even te zien door de ogen van een toerist. Ik woon namelijk in Friesland, in een dorpje ongeveer10 km onder Dokkum. Bij ons in de regio komen ook aardig wat toeristen en dan denk ik altijd ” wat is er hier nou zo mooi om op vakantie te zijn?” Ik weet dat ik in een mooie omgeving woon, maar het is leuk om het eens een keer e nr te lezen en te zien door de ogen van een ander!

 7. Romy schreef:

  Wat heerlijk, zo’n week naar Friesland! En zo te lezen hebben jullie erg leuke dingen gedaan. Wat leuk dat je met Northflix had afgesproken! Ik betrapte er al op dat ik meteen dacht “Ha, daar woont Northflix!” toen je voor het eerst iets over Drachten zei, haha. Pieterburen leek mij ook altijd wel mooi om nog eens te zien. Jammer dat het jullie wat tegenviel!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.