Fotoreportage #41: Zomervakantie in Friesland

9 Responses

 1. Heidi schreef:

  Wauw wat is het daar mooi, ik zou met mijn gezinnetje der ook eens heen gaan..
  Gewoonweg prachtig…!!

 2. HosteSarah schreef:

  Erg mooie foto’s. Ik krijg er zin van om er zelf ook op uit te trekken in eigen land. Zeker dat huisje aan het water spreekt mij aan. Super rustgevend ziet dat eruit. Heerlijk.

 3. September Second schreef:

  Friesland is zo leuk! Schattige dorpjes en lekker veel water <3

 4. Charel schreef:

  Wauw prachtig! Ik ben dol op het noorden!

 5. Evelyne schreef:

  Leuke foto’s! Ik krijg direct zin om zelf een reisje in eigen land te boeken, haha. Je hoeft niet ver van huis te zijn om op vakantie te gaan 😉

 6. M.Th. schreef:

  Je hebt de pittoreske Friese steden mooi vastgelegd, Els. Toffe vakantie gehad, zo te zien.

 7. Gera schreef:

  Wat fijn om te lezen dat je genoten hebt van Akkrum. Ik ben er geboren en heb er tot mijn twaalfde gewoond. Mijn moeder woont er nog altijd en ik kom er dan ook nog regelmatig 🙂

 8. Yova schreef:

  Wat heerlijk dat je vakantie bent geweest. Mooie huisje aan de waterkant. Het ziet van binnen mooi uit. Je bent overal beetje geweest. Groningen is zeker heel mooi om te zien. Je bent ook naar AquaZoo geweest. Mooie foto’s heb je gemaakt van deze beesten. Daar zijn wij ook nooit geweest. Ik ga even via Google kijken waar het is. Misschien is voor ons te ver. Dokkum is zeker daar heel mooi. Volgens mij zijn wij ook niet geweest. Daar hou ik zo van. Prachtig serie foto’s heb je gemaakt. Jullie hebben ieder geval genoten. Fijne zondag.

 9. Connie schreef:

  Friesland is erg mooi. Jullie hebben veel gezien en genoten! Mooi fotoverslag.

 10. Romy schreef:

  Wat een leuk fotoverslag! Zo te horen hebben jullie veel geslaagde dingen gedaan en gezien op vakantie. Ik ben (heel erg!) nog nooit in Friesland geweest, maar hoe meer foto’s ik zie, hoe meer ik ervan overtuigd raak dat het hoog tijd wordt om daar toch eens naartoe te gaan 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.