Fotoreportage #42: Efteling in de herfst

9 Responses

 1. Michelle schreef:

  Het geeft inderdaad net een een extra sfeertje met zich mee. Mooi!

 2. Yova schreef:

  Efteling is zeker heel mooi daar. Voor ons is zeker 8/9 jaar geleden. Ik zie op de foto’s wat dingen erbij gekomen. Mooie foto’s geworden. Jullie hadden leuk gehad.

 3. DinjaDONUT schreef:

  Mooie foto’s zeg! Je zou ze moeten insturen naar de Efteling 😀

 4. Simone schreef:

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt in de Efteling!

 5. Connie schreef:

  Echr mooie foto’s van de herfstefteling! Een schitterende weergave van deze sprookjesachtige omgeving.??

 6. Morgaine schreef:

  Tsjah, geen idee eigenlijk, vele jaren geweest en in 3 seizoenen, de winterefteling dus nog niet, maar daar zeg ik ook van, als er echte sneeuw ligt, wil ik er dan ook heen, dik pak 😉

  Herfst daar is ook mooi, lente ook eigenlijk.. zomer ook.. elk seizoen heeft zijn charme, lente al die tulpen, zomer gewoon alles fris en fruitig, herfst, de kleuren van rood en goud… winter, weet ik dus nog niet. 😀

  X

 7. Romy schreef:

  Wat ziet het er prachtig uit! Ik vind de Efteling altijd een geweldig park, maar in de herfst ziet het er inderdaad extra mooi en magisch uit. Prachtig, die verkleurde bomen!

 8. Papahen schreef:

  Werkelijk prachtige foto’s zijn dit ! Nu de volgende sessie met de sneeuw .. succes met je hobby
  Grts Papahen68

 9. lifestylemommys schreef:

  Wat een prachtige foto’s. Ik vind de sfeer van de Winter Efteling het mooist maar aangezien ik naar de Efteling in een rolstoel ga is dat te koud. Ik kan wel lopen maar niet lang blijven staan in wachtrijen. Vandaar dat ik de zomer net wat lekkerder vind. Dan hoef ik ook niet met een dikke jas en en dikke kleding in de rolstoel haha. Wel zijn we een keer compleet verregend maar er gebeurde iets magisch. Pardoes kwam mijn rolstoel duwen in de stromende regen. Onze tweeling keek hun ogen uit ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.